Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mariaanna faza e ca nu am auzit decat lucruri nasoale despre el. Stiu ca are un ecograf performant, dar nu stie sa-l "citeasca". AM fost si eu la el si ma scotea din sarite cum ne baga cate 4-5 in spate si ne punea sa ne dezbracam de tot, chiar pt o simpla ecografie Anul trecut am avut o sarcina oprita in evolutie si am stat in salon cu o fata careia ii facuse chiuretaj la cerere, la el la cabinet. O costase 2,5 mil si a ajuns la spital cu pierderi masive de sange si cheaguri de marimea unui cap de copil (erau revoltati si dr care erau atunci pe etaj; Tudose zicea ca ar trebui sa-l cheme sa repare el ce a facut)! Plus ca e un scarbos prin felul lui de a fi: poarta pantaloni mulati si usor transparenti si se mangaie pe corp (ca si cum ar intinde hainele) Ufff, nu-l suport, dar zau nu vreau sa te supar! Poate cu tine se poarta in alta maniera, nu stiu!

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ELLENUTA, felicitari pt.implinirea celor 34 sapt, mai ai putin

Mari 30+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

quote:
Originally posted by mariaanna

Laura Ioana, data trecuta am nascut doar cu asistentele si moasa.Acum as vrea sa-l chem.De ce nu-ti place de el?La consultatii e foarte atent...Nu stiu la nastere...
Ai auzit ceva de el,?Daca da, mai bine spune-mi.Inca mai am timp ..

mariaanna

Laura Ioana, chiar te rog, stii ceva despre dr?De rau???

mariaanna

Mergi la inceput

Gugule eu tzin post azi. Incerc sa tzin vinerea, dar ma cam infrupt pe seara cu lactate. AM mancat niste zacusca si sarmalute de post. Saptamana trecuta am reusit si am postit primele 3 zile din post si m-am spovedit si impartasit.
Mie deja mi-au trimis kit-ul de recoltare de la cord blood center si de platit, platesc dupa ce-mi analizeaza sangele recoltat.

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mari

34 EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Mariaanna ti-am raspuns mai sus. Nu-mi mai vin in minte, dar stiam mai multe faze nasoale cu dr asta!

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Scuze, Laura Ioana, n-am vazut ca deja mi-ai raspuns.Probabil am trimis amandoua cam in acelasi timp.E adevarat ca e cam aglomerat la el la cabinet, dar multa lume care vine acolo il lauda, ca altfel, n-ar mai veni.Ce sa spun, eu l-am vazut imbracat in halat de fiecare data, iar pt ecografie m-a acoperit cu un ceasaf, pt ca eu ma dezbracasem pt eco vaginala.Mie mi s-a parut calm , atent si competent.Doamne, sper sa nu fie capabil de greseli asa mari!!!
Dumnezeu are grija de toti.Si daca am nascut usor la primul, doar cu asistenta si moasa, cred ca acum va fi mai simplu.Totusi, mi-ai dat de gandit...

mariaanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna fetele!
Ce somnic imi e!!! Am chef sa lenevesc.

Gugu, si eu tin post azi! Incerc sa tin post miercurea si vinerea, sa-si indrepte Doamne Doamne gandul si catre noi si sa fim sanatosi, ca la cate am auzit in ultimul timp despre bebelusi bolnavi...

Am implinit 33 de saptamani azi! Ce mari suntem! Fetelor, ne apropiem de sfarsitul odiseei. Nu-mi vine sa cred! Si mama, mi-e o frica de nastere! Dar o sa treaca si asta, nu? Si o sa ramanem cu comorile noastre scumpe!!!

Va pup fetele, sa aveti o zi superba!

Ana-Maria 33+ cu David si tati Andrei

AMR 7 SAPTAMANI!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Am sa dau si eu telefon luni si eu la Cord Blood center.

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Gugule eu tzin minte ca le-am cerut detalii pe net (pe site-ul lor) si mi-au sunat ei aproape imediat, pt confirmarea adresei, si mi-au si trimis contractul prin curier rapid, cam in 5 zile.
Mariana sper sa te intelegi cu dr.
Edit: Voiam sa scriu ca sper sa te intelegi cu dr si sa nu iti faca probleme si a iesit altceva

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput