Bucurii de sept-oct 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata....ce vorbarete mai sunteti asa de dimineata....imi place ca am si eu ce citi la o cafeluta (pe care oricum nu prea apuc sa o beau)

Carmen - e arhidezbatut subiectul DEX-ului...mai e si varianta ilustrata - chiar sunt curioasa sa vad daca o scot astia pe piata!!!

Lili - am adimirat poze cu Mathias - ce par super are.... freza in cateva pozici!!!

Adriana - eu de ieri am vazut noul format al "povestii" si l-am admirat pe Dudu - mi se pare ca este destul de inalt..nu???

Gety - cum a trecut noaptea de dupa vaccin???

Xandrutza - tu pe unde umbli???

LA MULTI ANI !!! SANDRA
- sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri alaturi de gargarita ta in continuare!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Lili vezi cum stii tu la ce ma uit eu!, ceva facturi, contracte, bla bla; hai dezbateti subiectul macar asa ma pun si eu la curent

Carmen, mercic si eu sper sa fie o zi usoara avand in vedere ca se apropie week. dar nu prea e deloc asa.

am uitat sa va spun ca fii-mea a avut logoree azi-noapte de la 1 pana la 4, a cantat ceva melodie din desene (maya si miguel), apoi l-a tot strigat pe tac-su, normal, ca pe "mam-ma" mai rarut

PS acuma iaca trimit poza pt site cu bucuria mea

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Si pentru ca nu v-am 'vazut' de mult, incerc s-o fac treptat:
am vazut pozele Alexutzei, ultimele - cele de la taierea motzului: ce cavaler cretuliu si stilat am admirat!
Sa-ti traiasca!

Mamilili, ....?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Carmen - multumim de aprecieri, esti o draguta , desi pozele nu sunt extraordinar de reusite intrucat grasu meu a fost cam speriat atunci si eu destul de emotionata....

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by mephala30
Mamilili, ....?

Ti-am raspuns! Dar pofteste si la intalnirile Bucuriilor iesene sa ne cunoastem mai bine!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

LA MULTI ANI, SANDRA!! Sa ai parte de multa fericire alaturi de puiul tau!

MamiLili, e superb Mathias dar tu stii ca eu sunt fan! Pana si numele lui face parte din categoria celor care-mi plac enorm! Tot ma tin sa te intreb daca seamana cu tati sau nu!

Eu m-am puturosit de tot. Nu i-am mai facut poze Mariei cred ca de vreo luna. Ar trebui sa ma invrednicesc, sa ma mai laud si eu putin ca mi-au cam murit laudatorii.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by MamiLili
Ti-am raspuns! Dar pofteste si la intalnirile Bucuriilor iesene sa ne cunoastem mai bine!

multumesc de invitatie, voi incerca. Am o scuza: cu doi copii e mai greu de ajuns la intalniri, dar nu imposibil, .

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lexi, Mathias seamana cand cu taxu, cand cu mine. Depinde de mutrisoarele pe care le face. Numele imi place si mie muuuult, mult de tot. Cred ca pana s-a nascut Maty nu l-am mai auzit, sau daca l-am auzit nu i-am dat atentie. V-am povestit probabil cum stateam in maternitate, copilu' avea deja o zi si noi inca nu-i gasisem nume!

Mephala, pe timp de iarna ne vedem la un loc de joaca, asa ca-i o ocazie buna sa vii cu ambii copii!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

MamiLili, dar asa blondut cu ochi albastri cu cine seamana?
Eu am mai auzit numele de Matthias (cu doi t) la nemti, aveam un coleg de facultate cat am fost acolo, cu numele asta si-mi placea la nebunie (numele, nu colegul).

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

LA multi ani Sndra si toate cele bune,multa sanatate!

MamiLili ,Mathias e un scump dar cred ca ti-am mai zis de 1200 de ori.

Hai sa va arat cu ce se distreaza fimiu de vreo saptamana www.tvcopii.ro/?p=172" target="_blank">Vaca LOLA

Mergi la inceput