Bucurii de sept-oct 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 3
ramomar spune:
Cristina si Mira pt cafea.
ce fain de voi, cele care ati dat atatea kg jos! Si eu am inceput munca, dar in schimb nu am dat jos, din contra cred ca am mai pus un kg
Lili, o stii deja, dar iti mai sun si eu: ai un copil superb cu niste ochisiri minunati!
Tanima, vazut si Rares cel nazdravan si frumos foc.
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
tanima_i2002 spune:
Fetelor, in loc de buna dimineata sa va spun ce am patit aseara, cum am murit si am inviat si eu si fi-miu: ne jucam si Rares ma tragea de buric iar eu ma faceam ca tzip si el radea in hohote cu o pofta de nedescris de imi parea rau ca nu am baterii in aparat sa il filmez si la un mom dat s-a innecat cu saliva si l-am vazut cum face spuma la gura si cum imi aluneca intre picioare. Sotul era in baie, facea baie, nu am apucat nici sa mai tzip nimic, am simtit un ghimpe in inima dar am gasit puterea sa il iau si sa il zgaltai, sa il bat pe spate si in final sa ii bag doua degete in gura si sa il apuc de limba , intr-o fractiune de sec mi-a venit ideea ca poate isi inghite limba, si cred ca ultima operatiune l-a salvat ca isi inclestase gura. Am tremurat o jumatate de ora dupa aceea. Rares rar s-a innecat cu apa sau cu mancare, desi apa bea singur din cana si uneori o varsa pe toata pe el, dar niciodata nu s-a innecat in halul asta. Pe la vreo 3-4 luni tin minte ca s-a mai innecat odata asa din senin.
Legat de chestionare, Rares doarme tot fara perna dar de curand i-am pus sub salteluta minunatele alea de aparatoare de patut pe care le-am dat jos la nici o luna dupa ce le cumparasem ptr ca tragea de ele si ne-a mai povestit si Adina prin ce trecuse ea. Astfel salteaua este putin ridicata, dar nu numai in dreptul capului, cam de la mijoc in sus, a.i. sta cu capul putin mai sus decat picioarele.
Cereale mai dam si noi dar rar, am avut 1 luna in care i-am dat, acum am renuntat iar de vreo 2 saptamani. Ii dadeam seara 2-3 cupe, nu mult, mai mult ca sa il pot imbraca si sterge dupa baita.
Omleta nu i-am dat, dar mai fac oua in tigaia de teflon cu un strop de unt si i-am mai dat si lui, insa albus cred ac nu ii voi mai da o vreme ptr ca i-am dat de 2 ori si a facut niste brobonele in jurul gurii.
Nu stiu daca vroiam sa mai zic ceva dar fug ca s-a trezit piticul meu si mi-este si mie o foameeeeee.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007 nov 2007
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Urez multa sanatate Bucuriilor (si mamicilor) care sunt bolnavioare!
Ca sa va raspund si eu la intrebari:
1. Dudu doarme in pijama dintr-o bucata si in sac de dormit (subtire, de vara). Temperatura la el in camera oscileaza intre 21-23 de grade.
2. Cereale primeste doar in lapte - pana acum ii dadeam de la Nestle (griu cu miere) dar se vede treaba, dupa patania Cristinei, ca trebuie sa schimbam firma.
3. Sambata trecuta i-am dat un pic de omleta (facuta fara ulei, in teflon) dar nu pot sa afirm ca a fost prea incantat de gust. Branzica papa fie Covalact Cottage cheese (cu mamaliguta) fie Petit Louis (speciala pt copii) cu paine.
Era sa uit: de Anul Nou vom veni la Brasov. Ne-am tot gandit unde putem sa mergem toti trei; initial am cautat ceva pe Valea Prahovei, insa varianta cea mai flexibila ni s-a parut sa luam cazare chiar in Brasov, si sa ne descurcam pe cont propriu cu mancarea si 'aranjamentele' pt noaptea de Anul Nou. Fetele din Brasov, ma puteti ajuta cu ceva recomandari de restaurante unde se mananca bine?
Avem poze mai noi cu Dudu (+bonus un montaj pe prima pagina) in paginuta noastra de web...povestea merge mai departe (am trecut la al doilea blog, ca pe primul nu ne mai incapeau pozele).
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
mephala30 spune:
Adriana, foarte frumoase pozele! Tudor e un scump.
Ramomar, te uiti la Razvan si Dani?
Ati citit www.ziuaiasi.ro/Cuvintele-pula-pizda-coaiele-sau-muia-intra-oficial-in-Dictionarul-Limbii-Romane-A17061.html" target="_blank">articolul?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!
Mephala - Gusta - Cornelia
MamiLili spune:
La multi ani
Sandra
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de gargarita!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
ramomar spune:
quote:
Originally posted by mephala30
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!
Carmen nu ma uit, caci muncesc. Cand eram acasa mai trageam cu ochiul, dar nu eram fan
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Cred ca Ramomar se uita la niste facturi! Dar eu-s cu ochii pe ei in fiecare dimineata. Vrei sa comentam ce s-a intamplat ieri?
quote:
Ati citit www.ziuaiasi.ro/Cuvintele-pula-pizda-coaiele-sau-muia-intra-oficial-in-Dictionarul-Limbii-Romane-A17061.html" target="_blank">articolul?
OMG! Chiar nu ma asteptam sa vad scrise asemenea cuvinte! O sa fie in DEX?
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by ramomar
nu ma uit, caci muncesc. Cand eram acasa mai trageam cu ochiul, dar nu eram fan
aaaa, esti la munca, care va sa zica...o zi usoara!
mephala30 spune:
discutam, discutam...dar vreau sa te 'vad', sa observ cu cine seamana M. Imi trimiti ceva poze pe mail? Iti trimit un pm cu mailul, daca esti de acord.
MamiLili spune:
Va multumesc pentru cuvintele frumoase, complimentele si aprecierile adresate copilasului meu! Inca putin si-mi pocneste inima de mandrie!
Mira, ai dreptate, dar sincer orice fatza face nu pot sa-i rezist!
Gety, Mira, ma bag si eu in discutia voastra sa spun ce-am inteles . Gety, pozele alea de pe prima pagina sunt vechi, cam de cand aveau Bucuriile 5-6 luni. Mira o sa inlocuiasca pozele vechi cu altele actuale, pe masura ce mamicile le vor trimite. Deci "panoul de onoare" isi pastreaza structura, numai pozele vor fi updatate.
Ma apuc sa explorez niste poze restante!