Bucurii de sept-oct 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Aseara cum ma jucam cu piticu am zarit si premolarii de sus,acum avem 8 dinti si 4 premolari,stiam ca a facut explozia aia de 4 deodata cand a avut febra,dar se vedea doar rosu si umflat ei acu nu frate sunt aproape jumatate iesiti de aia saracu se frichine toata noaptea in tot patu
Tanima mama prin ce-ai trecut cred ca ai inebunit.

Deci fimiu cand aude melodia aia este tot in delir,danseaza,bate din palme,o fredoneaza si toti prietenii lui de altfel sa-i vedeti fetelor cum fac,e rupere.Oricum am gasit o gramada de lucruri interesante aici pe televiziunea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sephora, e faina melodia cu "La vaca Lola",dar pe Mathias nu l-a atras. Ii plac altele. De altfel nici n-are rabdare sa-i arat eu in carticele pisica, floarea, catelul, nimic. Nu-l intereseaza. Mai e vreo Bucurie asa?

Lexi, blondutz si cu ochi albastri seamana cu taxu. I-am pus copilului un nume de circulatie internationala si am tot fost intrebati cum de-am ales acest nume unguresc/italian/german/englez/francez... Nici eu nu mai stiu ce provenienta are.

Cred ca mamicile s-au retras in sanul familiei. Uichend placut!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

[limegreen]Sephora, e faina melodia cu "La vaca Lola",dar pe Mathias nu l-a atras. Ii plac altele. De altfel nici n-are rabdare sa-i arat eu in carticele pisica, floarea, catelul, nimic. Nu-l intereseaza. Mai e vreo Bucurie asa?

[font=Arial][b] Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Noi,noi - nici grasu nu are rabdare sa-i arat ce animale, cum fac ele, sau sa stea sa rasfoiasca vreo carticica, nici nu sta sa-i explic..are altele mai interesante de facut - sa invarta rotile la masini, sa vada cum ii schimb bateriile la vreo jucarie cantatoare, sa alaerge cateaua prin casa cu spumarul...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Sephora, ce mi-ai facut cu vaca asta! Acum fredonez si eu a tentat-o si pe Narcisa. Multumim; ma pun pe studiat paginuta, vad o multime de alte lucruri interesante.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26

Xandrutza - tu pe unde umbli???
PRINTZUL

Eu bolesc, azi cica-s mai fresh, adica stau in sus. Asa bolnava nu am mai fost demult...

poze cu noi

Mergi la inceput

Sandra, la multi ani fericiti! Iti dorim multa sanatate si vise implinite.
Pupam si gargarita!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Xandrutza - pai asa te lauzi tu???? ia fi tu cocoana serioasa si fa-te bine!!!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mai Xandrutza, acum ca eu-s ca tipu' din reclama la Coca Cola light (ala de urla I'm fiiiiine, I'm fiiiiine - sau mai bine zis aim faaaain, aim faaaain), te-ai imbolnavit tu? Ufff! Hai sanatate multa si recuperare rapida! Narci e ok?

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Buna seara!
Incep prin a va multumi tuturor pentru urarile de sanatate! Sper sa-mi revin cat mai repede, boala asta e tare uracioasa.

Am vazut pozicile, printre picaturi, sper sa nu uit pe cineva, pe Mathias cel motzat, pe Roxana cu bretonel, pe Rares, pe Dudu, sunt foarte frumosi copilasii, sa va traiasca. Am vazut si pozele Mephalei.
Raspund si eu la intrebari, la ce-mi aduc aminte, of course.
Narcisa nu doarme cu pernuta, ba chiar am impresia ca o deranjeaza.
Omleta i-am dat de la mine o data, i-a placut, cred ca o sa-i fac si ei o portie. Ma gandeam si la ochi romanesc, cum face Sephora.
Cu cartile e cam asa: eu le scot, le deschid, ii arat una alta pe acolo, cateva minute dupa care ea isi ia cartea, fuge intr-un colt, se aseaza si incepe sa se uite singura in cartea respectiva, arata cu degetul ce-i place ei pe acolo, iar eu nu trebuie sa o deranjez. Si nici nu prea rupe.
De vorbit, mai mult pe limba ei; incearca sa pronunte dupa mine cuvintele, dar imediat o da pe a ei.
Tanima, imi pare rau de ce-ai patit, bine ca ai fost pe faza si l-ai ajutat pe Rares.
Mirabela, am trimis si eu o fotografie pentru paginuta bucuriilor.

poze cu noi

Mergi la inceput

Alexutza, iaca ma fac bine , doar ca mai dureaza putin.
Lili, Narci e ok, mai are doar ceva mucisori; e foarte activa, eu de ieri nu am facut mai nimic, am incercat sa mai strang dupa ea. Va inchipuiti cum e la mine in casa...

poze cu noi

Mergi la inceput