Gravidutze si mamici de CLUJ-36

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-scumpi, pe mine nu m-ai trecut pe listuta. si eu vreau la intalnire.

Lore-daca ai timp te rog din suflet, imi scrii si mie cum ai inceput diversificarea, cand ce ai introdus si acum ce ii dai? please. eu am incercat cu cereale dar ii mergea burtica, cu suc natural dar nu-i place nicicum si a refuzat. si acum ma gandesc la borcanase, sau la alte cereale. mersi mult.
legat de implant, iti trebuie o sedinta unde ti-l pune surubul in os, la a doua sedinta in care iti taie mucoasa si insurubeaza pe surubul din os partea externa si la a treia intalnire iti pune peste lucrarea. am scris asa mai fara termeni ca e mai usor de inteles. pretul difera si de cabinet, in jur de 300-350 euro.daca pot ajuta cu ceva sa-mi spui te rog.

pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

codruta - deci a fost acasa? si ati platit ceva sau nu? nici eu nu as prea vrea sa o duc la cabinet ca nu vreau sa ne alegem cu ceva gripa...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli scumpa in primul rand mersi pentru explicatii. Am inteles.E mai bine fara termeni...
Eu am inceput cu suncul de morcov, dupa aceea cu sucul de mar,pe care l-am amestecat cu morcovul.Nici David nu l-a acceptat la inceput. daca u accepta sucul asha, poti sa le fierbi si ii dai suculetul. Dupa asta i-am dat si un piculetz de piure de la mar si morcov. 2-3 lingurite cu varf.Asta se da treptat de la 5-10-15 ml. In fiecare zi sau la 2 zile cresti din 5 in 5ml. ca sa accepte mai usor il dai cand ii este foame la inceput. cam cu o jumate de ora sau 20 min, dupa aceea poti sa il dai la mijlocul distantei dintre 2 mese.(sper ca ma fac inteleasa).

Supica (mai buna cea de casa.o fac din jumate de morcov, jumate patrunjel,tzelina cam cat o unghie (un patratel),mai este cand pun o folie de ceapa si un piculet de cartof (nu de fiecare data).Ca sa accepte piticul meu am pus si mar (un sfert) ca sa mai indulceasca un pic.tot asha ii dai din 5-in 5ml (eventual cand ajungi la 60-70 ml poti sa cresti din 10 in 10). pureul de legume il fac numai din morcov,jumate din patrunjel,un piculetz de mar si cartoful si supa sa fie mai moale (obligatoriu).

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

cerealele nu i le dau decat seara in lapte o cupa, si le folosesc pe cele de la Milupa , fulgii de orez. sunt printre putinele faa lapte

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Soanso ti-am trimis un PM in legatura cu medicul oftalmolog. Daca e urgenta, zii.

18+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna si de la noi
Nu a fost un weekend prea grozav pentru mine pentru ca mi s-a stricat masina care acum zace intr-un service si am o adevarata problema cu mersul la serviciu. Dar sper ca pe saptamana viitoare sa o repare.
La intalnire nu pot veni vineri, poate la urmatoarea.
Pe fetele care au nascut la Stanca am vrut sa le intreb ce crema au dus pentru bebe: Bepanthene sau Petrini?

30+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

puisorul eu am dus crema de la Klorane care vroiam sa o folosesc , pana la urma am ajuns la petrini.petrini iti da de acolo.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor

eu nu pot veni la intalnire pt ca voi fi la Bucuresti 2 zile cu sotul meu dar tare as vrea sa va cunosc.

Meli si eu am mari pb cu diversificarea , Sofi nu accepta nimik inafara de lapte, is pe cale sa ma dau pe lampa.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu nu pot veni ca sunt la servici la ora aia si probabil sa stau mai mult la lucru pt ca avem colege in concediu si e lipsa de personal.

18+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Oana, n-am patit nimik. Si la vaccinul de 6 luni am chemat-o acasa sa ni-l faca, tot de groaza gripelor..
Puisorul, noi cu Petrini ne-am inteles zi de zi si cand era mai rosie ii puneam Bephanten
Antoni, noi am inceput diversificarea la 6 luni cu 2 lingurite de suc de morcov. Daca vrei schema de diversificare, da-mi un pm sa ti-o scriu

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput