Gravidutze si mamici de CLUJ-36
Raspunsuri - Pagina 17
bex spune:
carrie
de luni mergi la serviciu deja? spor in toate cele.:)si succese;)
Sofi ce zice ca mami pleaca deja, cine va fi cu ea? 

Co +
Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977
redai spune:
meli, chiaar asha....de ce incepi diversificarea? de ce nu mai astepti? Eu am inceput-o din mai multe motive, mai mult neplacute: reflux gastric, nu lua in gretate, nu puteam sa ii schimb laptele, dupa cum cred ca stii ii dau un lapte special pentru alergia la proteinele din laptele de vaca.Nu aveam alta cale...
Lore, mamicutza lui David
POZE
OanaAlina spune:
stiu ca am mai intrebat, insa ma framanta chestia asta... voi ati primit gratuit Vigantolul de la medicul de familie? cate picaturi ii dati? ZILNIC???
cateodata la bebita ii tremura barbia cand o alaptez si e pe cale sa adoarma... ce inseamna asta???
fetelor care alatati cum procedati voi ca sa o alaptati in sezut ca mie nu imi iese nicicum... imi aratase raluca un site insa tot nu mi-e clar... bebe trebuie sa fie pe o parte? si capul si corpul... cu o mana tii sanul si cu cealalta pe bebe la incheietura si restul spatele sau cum? mie de ce nu imi iese?

Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Eu zic, ca inceputul diversificarii trebuie discutat cu medicul care urmareste dezvoltarea bebelusului, pentru ca sunt unii mai slabuti, altii mai grasuti si din cauza asta difera cu ce incepe fiecare.
Oana, eu numai culcata am putut-o alapta pe Petra. Din cate stiu eu Vigantolul il primesti de la medicul de familie, care vede cum e bebele si ti-l dozeaza, normal se dau 2 pic, noi de ex. in prima iarna am luat 3.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
soanso spune:
kitzy ,mersi mult nu e pt mine informatia e pt prietena de pe forum din alta localitate ,transmit si eu mai departe .
Victo ,la Sorana iam dat suzeta din spital ,daca nu ii dadeam plamgea de trezea tot spitalul ,adormea cu ia si porma cand se plictisea de ia o arunca din gurita si dormea linistita.tin minte ca socru ia luat una albastra de la NUK si toata lumea zicea ce "dragut baietel"
eu stiu despre diversificare ca se incepe la 6 luni pt alaptat exclusiv,si de la 4 luni jumate daca papa lapte praf.se incepe cu suc de morcov ,porma amestecat cu mar inainte cu o ora de alaptare.
aseara ne-am cumparat tv LCD de la Polus ,asa ca nu mai e nici o graba sa-l reparam pe cel vechi,sotu e cel mai fericit la afacerea asta(1300 RON) pt ca isi dorea demult unul.
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
OanaAlina spune:
voi cum va culcati bebitii in patut? pe spate sau pe o parte???
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
ALEX29 spune:
OANA eu am cumparat Vigantolul
pe Tiadris o culc pe spate dar o mai si intorc pe partzi 
of Doamne da mereu fac cate o tampenie MELI scuze 

odata GABI acuma tu
INTALNIREA
-ALEX29
-LORE
-GABI
-MAMI ALEXIA(?)
-NATALIA(?)
-IKO
-IOANA(nu e pe forum)
-ANDREEA(nu e pe f.)
-SIMO
-CO(?)
-MONICA(nu e pe forum)
-MELI
-NICO(daca nu naste)
NOAPTE BUNA FETELOR 

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile
Victo spune:
carrie, oare Sorin poate sa vina si la bebe meu care are o luna sa il vada un pic, ca incep sa ma ingrijorez cu plansul lui si somnul f putin. azi spre ex a dormit in total 9 ore..:(:(
nu stiu care0i dif intre neonatolog si pediatru
vai saracu, ti s erupe inima cum plange
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
antoni spune:
Lore-mersi mult, mie mi-a spus ortopeda sa diversific, dupa care si medicul de familie din cauza ca e destul de grasuna cica. si exact, daca e pe lapte praf, poti incepe mai repede. am incercat cu suc de morcov, suc de mar, mar piure dar nu i-a placut. am luat acum in sticlute si incerc si alea, poate ii plac mai mult.Mersi mult
Oana-noua ne da medicul de familie, e gratuit, iarna 3 picaturi pe zi, in rest 2 picaturi.
Victo-si a mea era asa plangacioasa. stiu ca am sunat medicul sa-i spun ca nu mai stiu ce sa-i fac si ca nu doarme. si m-a intrebat cat doarme in cursul zilei si i-am spus ca de 2-3 ori cate 15 minute si mi-a spus ca nu se poate. dar asa a fost. dar cu timpul s-a linistit.o sa treci peste.noaptea doarme macar cateva ore legate?
Carrie-saraca de tine, lasa ca se va obisnui cu ceva prapadita, hihi.ii place lapticul, ce sa-i faci?
Alex-multumesc, eu numai am glumit, sper ca nu te-am suparat.
fetelor, mi-am dus pitica la buni ca maine dimineata la 5 plec spre Oradea. va pupic pe toate daca nu mai intru in seara asta si va doresc o saptamana frumoasa, bebiti sanatosi si papaciosi.
Nico-sper ca pana vin acasa sa nu mai fi in formula 2 in 1, hihi.nastere cat mai usoara sa ai. pupici la toate
Meli+
Timea-Larisa
Victo spune:
mai, mie nu mi-a dat nimic gratuit..:(
da, meli..asa si Stefanut...doar dc il scot afara doarme./ altfel plange si de obosit mai atipeste cate un pic si apoi iar plange..:9
da, din fericire noaptea doarme mai binisor.macar nu palnge adica..scanceste asa din cd in cd.
si cam cd s-a linistit pitica ta?
si in ritmul asta a luat ceva in greutate in prima luna?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)