Gravidutze si mamici de CLUJ-36

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Bex am vazut pozele cu piticutza ta . e tare scumpa. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

Alex
ce mai zici? Am vazut ce ai patit cu piticutza ta. tare rau imi pare, dar stai linistita ca se mai intampla.Mergi oricum si cumpara forfecutza.Si eu tot aia o folosesc.Eu am luat din Cora de la Disney.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli vroiam sa te intreb daca stii un pret aproximativ pentru implant dentar. Cat costa un dinte, sau ce se plateste pe acolo.Si cam de cate operatii este vorba?daca ma poti ajuta....

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna fetelor,

Va pup pe toate, n-am reusit sa scriu pe aici , din pacate am multa treaba.
M-ar interesa si pe mine daca stiti careva un pediatru cu cabinet particular sau la o clinica privata unde as putea eventual sa faca si analize. Va rog mult, m-ar interesa ceva din experienta voastra.
Nu stiti cum sunt cei de la medicover? Am vazut pe site ca au 3 pediatri.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor..am cedat..
azi i-am dat lui piticot suzeta..am tot amanat..inca sper sa nu se obisnuiasac cu ea..
n-am mai stiut ce sa-i fac..nu doarme ziua
e treaz d ela ora 5...si e ora 12 jumate..doar afara doarme..iar cd intru in casa incepe...sau in brate ar dormi..:(:(::(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VICTO draga nu intzleg de ce ii iei suzeta copilashului ?
daca i place eu zic sa nu io iei ,eu cel putzin sunt bucuroasa ca am invatzat o cu suzeta ...cum crezi tu ,daca nu o invatzam pe Tiadris cu suzeta se invatza sa mi doarma la san si era mai aiurea asa ca i am dat suzetutza

CO te iau cu cea mai mare placere ,trec pe la tine si pe urma la Gabitza ,problema e ca nu incap in spate decat doua carucioare
dar daca totusi vrei sa ti iei puiutzu cu tine potzi sa ti iei scoica si linistita incapetzi pe bancheta din spate

LORE azi sau maine o sa i cumpar bebelashei forfecuta

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

INTALNIREA VA AVEA LOC VINERI 30 OCTOMBRIE LA ORA 13:00 LA IULIUS MALL ,ETAJUL 1 in zona unde se mananca
-ALEX29
-LORE
-GABI
-MAMI ALEXIA
-NATALIA(?)
-IKO
-IOANA(nu e pe forum)
-ANDREEA(nu e pe forum)
-SIMO
-CO(?)
-MONICA(nu e pe forum)
-NICO(daca nu naste)

haideti fetelor mai multe ce tot faceti ?

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Merci, Lore si pt aprecieri si pt oferta;) daca nu poate Alexutza iau taxi, dar am vaz ca mai are un loc;)
Alex, puiule, eu vin fara carina, ea ramane cu tati acasa, e prea micuta inca sa o scot la spatzir;) data viitoare sigur:) Sper sa reusesc sa plec, sa nu intervina ceva. te sun inainte alexutzoMerci:)

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

promit ca data viitoare venim si noi! acum nu se poate! suntem prea mici inca!

victo - si eu tot "aman" momentul suzetei si sper sa ne ajute Dumnezeu sa o lungim cat mai mult! incearca sa nu te agiti prea tare cand il vezi ca nu doarme ca se transmite starea de agitatie... incearca sa fi cat mai calma chiar daca e greu!

si Maria - iubeste se pare cuvantul "afara" insa mi-e asa de teama sa o scot prea mult sa nu raceasca ca deja stranuta de numa'... azi pe vremea asta am lasat-o numai 5 minute! ufff! prea putin dar asta este!

pe puiutii vostrii la o luna i-a consultat medicul pediatru sau nu???

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna ziua! Intalnirea a ramas la 13? Eu la 14 am examen, peste drum de Iulius...deci poate trag o fuga dupa sau inainte..o sa vad...Stiam eu ca o sa se suprapuna

MAMI!
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561157040ngkHoQ][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Oana, la noi a fost dr. la o luna, apoi la 3 luni, la 6 la 1 an...:)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput