Gravidutze si mamici de CLUJ-36

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Fetelor, sunt noua pe forum.
Imi permit sa spun ca poate ar fi mai bine sa facem intalnirea joi,pentru ca vineri s-ar putea sa fie intr-adevar aglomerat.Isi mai ia lumea o zi libera la sfarsit de saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Bex-e o dulce pitica voastra,m-am uitat la poze,sa va traiasca,hihi.de la Happy pt schimbat ce pui sub ea,nu-mi vine pe limba cum se numesc,pune-le cu cealalta parte sub ea.ca sa nu transpire pe naylon.e ca sa nu-ti ude ceva daca face pipi,deci partea cu naylon, dedesupt.eu asa o folosesc.sper ca nu te-am suparat, asa-i? vai, ce parut super are,a mea inca tot cheala e,adica mai mult cheala decat cu par.seamana cu tati,hihi.
piti doarme dupa ce a povestit 10 minute fara pauza,asa ceva inca nu a facut.e o dulce.
pupici la toate
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SALUTARE
MELI nu i asa ca e cel mai minunat lucru ce ni se poate intampla ?copilashele astea sunt niste comori nepretzuite
CO chiar azi o sa cumpar alta trusa pt fetitza ,saraca de ea ,ce i-am putut face

ma fetelor oare ce o fi cu DELIA ?

RAMO pe unde esti ?

IKO suntetzi o fam tare frumoasa

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

nu suntem in vacanta, adica Mihai e in concediu da suntem pe langa casa...nu am nici eu, ca si Delia cea mai stralucita perioada, tot intr-o distractie o tinem, Thea e acum cu muci si febra iar Soia a facut diaree ieri, incep sa cred ca de la dinti ca azi noapte tare au chinuit-o.
azi ii face la mama biopsie uterina si-s f stressata!
nici eu nu ma simt grozav, is f obosita si maine am un training f greu si de luni incep serviciul

Sofia e un model de bb e tare dulce si cuminte , si am avut doua nopti dormite de la 9 la 6 dimineata

ma duc sa va citesc din urma, Meli parca tu intrebai de borcanele. noua chiar ne-a recomendat dr sa incepem cu ele ca fiind 100% naturale mai ales cele cu eticheta BIO.insa noi avem un mare insucces cu diversificarea, piti deocamdata nu accepta nimik decat laptele

Raluca ai vb cu dr?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Meli, merci;) sa stii ca asa folosesc "alea" nici io nu stiu cum sa le zic, scutece cred ca se numesc totusi. deci cum zici tu cu partea cealalta evident, doar ca se murdartese putin partea si am intors-o sa nu stressez pe puiutza prea mult pt sedinta foto;)tu cand mai pui pozici cu piti Timea ca nu am mai vazut-o cam de mult....si nici pe micuta Sara..Gabitzo?

Meli, parutul incepe sa cam pice la Carinutza, asa ca cred ca Craciun o sa fie chelutza

Alexutza daca Meli merge fara Timea, mai ai vreun loc la tine in masinutza in caz ca pot evada si eu pe vineri?

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

buna la toate fetele!

referitor la intalnirea voastra, imi pare sincer rau ca n-am ajuns sa vin sa va cunosc personal, dar n-am mai intrat pe net de vreo saptamana, sunt tare ocupata cu amenajarea apartamentului, si tare stresata sa-l putem termina si sa ne mutam pana nu vine bebele... teoretic mai avem vreo 5 sapt. juma', dar io stiu cand vrea sa vina piticul...

oricum tot o sa ajungem sa ne cunoastem, desi eu va cunosc deja din poze si din povestile pe care le scrieti pe forum..

se pare ca am ramas putine care asteptam sa ne intalnim cu picii din burtici...

mi-ar placea si mie sa scap in perioada Craciunului, sa nu stau stresata pana dupa revelion cand se intoarce medicul meu...[]

vom vedea!!

numai bine, sanatate, pupici la mamici si bebei!

andreea si eric
http://bd.lilypie.com/ejnDp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

de unde cumparati scutele acelea de schimbat?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

salutare fetelor!!!!
Meli eu ii dau borcanele lui david. dar nu de fiecare data. Este de multe ori cand sunt foarte obosita,sau sunt in criza de timp si nu mai fac supica si atunci inlocuiesc cu borcanel. Dupa cate povesti proaste am auzit despre Nestle eu am luat de la Hipp, cele cu morcov sau morcov cu mar.Ai grija ca borcanelele constipa la inceput ceva mai tare.

Bex eu am vb cu nasa mea sa vina si ea la intanire. In caz ca nu vine eu am 2 locuri in masina. Piticul sta in fata , si daca vrei vin in manastur dupa tine.

Eladea
intalnirea nu a avut loc. este saptamana asta , vineri.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Aveti grija cele care vreti sa le dati borcanele.De la Hipp, cele cu toate legumele contin sare.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Criss, inca nu..suna tot ocupat!

Mergi la inceput