Gravidutze si mamici de CLUJ-36

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

salutare fetele.

Azi am umblat toata ziua. Am fost la cumparaturi i dupa aceea la o aniversare.

pana la urma intanirea se pare ca a ramas pe vineri. Foarte bine, pentru ca azi mi-am amintit ca joi am programare la medic cu david si nu puteam veni.

Meli draga eu umblu ore intrtegi prin oras cu piticul in masina, si sunt singura.Facturile le platesc eu toate si merg de obicei cu el.Sta foarte cuminte si daca plange opresc masina.mancarea o poti lua cu tine. Intrab-o pe Alex , ca si eu am luat-o cu mine.Daca vrei iti aduc eu in termosul meu apa calda, pe care o folosesc si la david.Asta era idea, sa mergem cu picii.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

salut
soanso ma logez dar nu ma lasa sa pun poze nu vrea sa se ancarce lagina de tot poate ma ajuta careva
victo sa sti ca si eu azi am fost sa cumpar niste pantaloni pentru ca,ca si tine nu am cu ce sa ma inbrac ce imi iera bun inainte sa fiu gravida mis mici cu ce ma in bracam cand ieram gravida mis mari
in alta ordine de idei eu o alaptez cam patruzeci de minute si doarme cam patu ore daca ie somnoroasa si maninca mai putin cam o jumat de ora doarme cam tei ore
iko Szende Iris http://community.webshots.com/user/ildiko770901

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Buna fetelor,

Vad ca va bucurati si aveti bebelusi sanatosi.
Ajutati-ma cu un raspuns va rog.
A-ti luat antibiotice in perioada sarcinii
si daca da, ce anume si la ce varsta?

Eu am implinit 12 sapt de sarcina, merg pe 13
si am facut o sinusita cumplita,
nu mai pot dormi noaptea de dureri de cap,
si va trebui sa iau antibiotic - Augmentin sau Amoxiciclina.
Mi-e tare frica ca-i fac rau lui bebe,
dar sincer, nici eu nu rezist sa nu iau nimic, nici un medicament.
Spuneti-mi va rog, a-ti trecut prin astfel de experiente?

Numai bine va doresc,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Diana - nu am trecut prin asa ceva deocamdatata. Daca aceste medicamente ti-au fost recomandate de un medic, care stie ca esti insarcinata, inseamna ca acestea sunt antibiotice permise in sarcina. Nu oricare antibiotic afecteaza fatul. Sanatate si vorbeste cu un medic.

Mami 19+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata fetelor!

Soanso-Dr.Vladutiu Cristina
marti,miercuri,joi-14-17
adresa-unde-i P-ta Abator-str.Bucuresti nr.1
telefon-532874-aici se fac programari
mobilul ei-0721256965

eu zic cand suni sa zici ca e urgenta ca daca nu, nu are liber decat la anul deja. si eu asa am patit, i-am spus la asistenta ca e urgent, nu pot astepta atat si m-a luat printre consultatii.

legat de piti-nu o pot duce la Oradea, asta ar insemna sa o tot car in fiecare saptamana 150 km dus-intors.si eu sunt rupta cand ajung,dar ea?
si nu ma pot astepta din partea lui soacra-mea sa-si lase sotul si sa vina cu mine.va trece cumva

Lore-piti a mea uraste masina, cand o ducem undeva o tin in brate in masina sa vada afara, ca altfel urla, hihi.
va doresc o zi frumoasa
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SALUTARE
TU FETELOR asa de suparata am fost ,de abea mi a trecut si cand ma gandesc imi vine sa tampesc
Aseara i am taiat unghiutzele lui Tiadris si nu stiu cum saracia am facut ca am am ciupit o cu unghiera ,am crezut ca mor ,mai ales ca s a si apucat de plans
si unghiera mai are si lupa
vai mila mi a fos de ea ,aveti grija sa nu faceti ca mine ,desi eu am fost atenta nu stiu totusi cum am reusit sa fac asta

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANCA imi imaginez ce fericita a fost fetitza ta ,ma bucur din inima ca e mai bine
MELI draga cum zicea si LORE eu o iau pe Tiadris peste tot cu mine si chiar ii place ,doarme intruna ,dar tu decizi ,daca ti e teama sa o iei in masina eu zic sa mai astepti pana intradevar te simnti tu sigura pe tine ca totul e ok
cat mai ai pana termini facult?
in locul tau as proceda la fel ,chiar daca mi ar fi foarte greu as lasa o cu bunicii ,eu cred ca e mult mai bine asa decat sa o duci cu tine ,stiu ca iti este greu, dar cu bunicii tai e in siguranta si e bine ,lasa ca odata trece si o sa fi numai cu papusa ta

VA PUP FETELOR ,MERGEM IN PARC CU TATI

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-mersi, mi-a cazut bine ca si altcineva ar face la fel.mai am anul asta cu scoala si gata.gata la oradea, ca vreau sa continui un masterat dar asta la cluj si va fi mai usor.
va doresc tuturor o zi frumoasa, noi mergem la masa la bunici.mai pove
Meli+ Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alex, si eu am patit-o..cu forfecuta..
de atunci,numa sotul ii taie unghiile, in timp ce eu il alaptez.

wow..iko..atata doarme al tau?????
pfuii..eu tre sa il scot afara, altfel mai mult de o ora-2 nu doarme in casa..si astea cu greu..:(:(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

victo - legat de intrebarea ta... noi nu avem un interval de timp fix intre alaptari... se poate intampla la doua aore si jumatate, la doua ore dar si la o ora... asadar alaptare la cerere... la voi cum e?

alex - cred ca te-ai speriat rau de tot la faza cu taiatul unghiutelor! bine ca e totul ok!

meli - nu iti ma fa atatea mustrari de constiinta! cred ca oricine ar proceda la fel ca tine! socrela ta cred ca e super happy ca sta cu pitica!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput