Gravidutze si mamici de CLUJ-36

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NATALIA draga mai ai si tu un picutz cred ca nu mai aveti rabdare ,puicutza ta aia mica e pregatita ? cum o sa reactioneze oare cand o sa vada un bebe in casa ?

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Alex - deocamdata e super incantata...imi zice ca vrea sa mergem acum la nenea doctor sa o scoata pe surioara din burtica, sa vedem cand ne prezentam cu bebelina acasa cum va fi..

Trebuie saptamana viitoare sa merg sa fac cumparaturile de Mosi - si pentru Ana si pentru sotzior...pentru mine imi doresc sa imi aduca Mosu' o bebelusa sanatoasa si o nastere ok, sa imi revin repede si sa fim sanatosi sa putem sa ne crestem minunile linistiti!

Nah ca i-am scris si scrisoare la Mosu'

Nu stiu ce sa gatesc - cred ca zburd pan' la piata si-mi iau salata verde sa fac o supa si felul doi - habar n-am! poate piept de pui la gratar cu sote-uri de legume (mazare, morcov, brocoli, ciuperci) si orez...poate si salata...sa vad cat ma tin picioarele sa stau in bucatarie...dar toate astea dupa ce-mi vine iubitul de la tenis, ca doarme ana si nu pot pleca de acasa.

Natalia 35+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

nicoleta - tu pe unde esti??? nu stiti nimic de ea? pregatim majoretele?

natalia - mai ai inca un pic si o sa iti ti si tu minunea in brate! e bine ca surioara o asteapta cu bretele deschise!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor,eu am combinat lapte topfer 1 cu 2 jumatate-jumatate si de atunci nu mai are nimic. e ok. trebuia sa ma fi gandit si eu, dar asta e, nu stiu ce era in capul meu. acum e totul ok. ma gandesc sa astept cateva zile pana incep si cu cerealele ca sa nu fie prea multe chestii noi pt ea, nu?in rest suntem bine.
o intrebare la voi. cat stati cu piticii numai voi toata ziua? aveti ajutoare? mai lasati piticii cu bunicii? asta pt ca pe mine ma mustra constiinta ca sunt mai tot plecata, nu ca nu ar fi pe maini bune.scuze de stresul meu, dar chiar nu stiu de la cine sa cer un sfat.
Nico-poate ai scapat si tu deja la ora asta?
Lore-ce mai faceti? creste flacaul?
Delia-ce mai faci? cum te simti?
Soanso-saptamana viitoare vad daca imi vine ciclul, dar sincer prea slabe sanse.asta e.
vai tu fetelor, eu de cand am nascut , tare obosita sunt. si voi sunteti la fel?parca ma scurg..e normal?
va pupic pe toate si va doresc o seara placuta
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Eu sunt inca aici, cu dureri nasoale in gat, de ieri stau in pat, sper sa imi treaca.
Bebe nu da nici un semn ca s-ar grabi undeva , asa ca poate ne vedem vineri...

Nicoleta 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetelor, multumesc ca va ganditi la mine

Eu nu ma simt neaparat rau, doar slabita si obosita da' rau-rau. Mi-a iesit iarasi infectie cu e-coli plus in scaun un germen de la antibiotice Iau medicamente cu pumnul si ma dispera chestia asta.
Am senzatii ciudate de la bromocriptita pt ablactatie, Iris plange dupa san...

Azi am fost la inmormantarea unui bun prieten, care mi-a fost si iubit 2 ani in tineretile mele zbuciumate si m-am necajit si pt el...

Nu e o perioada prea buna la mine, insa important e ca fetele sunt bine, cresc, cuminti si dulci.

Meli, io tin minte ca am facut schimbarea de la 1 la 2 brusc, cand s-a terminat cutia cu 1, dar nu sunt sigura.

La intalnire probabil nu am sa ajung, e departe de mine si nu am nici masina acum. Ideal ar fi ca urmatoarea intalnire sa fie cumva fara bebei si undeva la mijloc fata de toate, nu stii care bb cand si in ce dispozitie se trezeste, pana nu e vreme de parcul mare cred ca e greu la intalnire cu 10 bebelusi [:D} oricat de cuminti ar fi. Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ma bucur ca toata lumea este ok! ce frumos ca va intalniti! eu am iesit astazi in oras pentru o jumatate de ora ca sa cumpar ceva salopetute ca tiate ne-au ramas mici iar cele pe care le avem sunt mari deocamdata si am fugit intr-un suflet acasa pentru ca Maria e alaptata exclusiv la san si eu inca nu m-am hotarat ce sticluta si tetina sa folosesc! ufffff!
loredana imi zicea ca ar fi bune cele din latex de la nuk!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor imi spuneti va rog din suflet pana la urma cand e intalnirea? asa-i ca vineri, please? la 13? adica daca e opk si pt voi. daca nu, vin altadata, nu-i problema. si eu vin fara piti, ca ea trebuie sa pape la 14 si i-as si da programul peste cap, plus ca nu ma pot duce cu ea numai in masina fara ajutor.

Ripley-scumpa, de ce nu incerci cu Dostinex? eu am luat 3 pastile 3 zile la rand si gata.lasa ca va trece totul, saracuta de tine.imi pare tare rau.

Oana-eu folosesc de la chicco cu cauciuc natural.

Nico-esti binevenita, dar eu iti doresc sa scapi odata, sa-ti tii si tu bebe in brate!

abia astept intalnirea fetelor, sa va vad si sa va cunosc, offff!

pupici la toate, mai revin
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

acum am ajuns acasa de la Polus ...nu mai e asa aglomerat ,azi chiar mia placut .Sorana saraca a alergat peacolo de zici ca era scapata din lant ,saracuta de cand a stat in casa,of bine ca suntem bine acuma .am vb azi cu medicul si mi-a zis sa-i sau ceva siropel pt imunitate Septilin(din plante) .

da mai vreau nr. de la ceva oftalmolog pediatru foarte bun ,si ceva recomandari despre el/ia .

meli draga din cate am inteles tu mergi la facultate in Oradea ,ma gandeam ...da nu te supara ca te intreb, dar nu ai putea sa o duci si pe pitica si pe pers(bunica) care sta cu ia in lipsa ta cu tine la Oradea ,poate nu ti-ar fi asa greu si nu te-ai mai simti asa si poti fi macar dupamasa sau intre cursuti cu ia.

Delia ,sanatate infinita ,bine macar ca fetele sunt bine si sper din suflet sa te refaci cat mai repede .si eu m-am sintit tare nasol de la bromcriptin parca scrie si pe ele la reactii adverse stari de aneteala,somnolenta,greturi ,eu le-am avut pe toate,am luat 7 zile .
cum e cu noua bona???

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello fetele
meli ,bebe meu inca n-a facut o luna...si azi am fugit pana in oras sa-mi iau niste pantaloni, ca efectiv nu am cu ce ma imbraca..pe pitic l-am lasat mancat..vorba vine, ca nu prea a mancat ca lumea..si cd am revenit dupa 2 ore era saracu umflat de plans, flamand mort ca a supt ca niciodata...eu l-am lasat cu tata-su afara..dar s-a racorit si au intrat in casa si s-a trezit
uff..mi s-a facut o mila de el de numa...:(:(

oana, iko..voi la cat timp le dati sa manance? si cat dureaza suptul?
va intreb pe voi ca avem bebici de=o seama.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput