Gravidutze si mamici de CLUJ-36

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

oau iko - acum am vazut si eu mesajul tau... eu nici in visele mele cele mai frumoase nu pot spera la patru ore de somn legate, cel putin deocamdata! ce bine de tine!

alex - eu ii tai unghiile cu o forfecuta de la nuk si sunt tare multumita!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor,piti a facut azi caca ca si oamenii mari.adica dintr-o bucata.scuze va rog, ca scriu asa ceva dar vreau sa stiu daca si ai vostri au facut asa? oare asta e semn de constipatie?ca a facut mai greu, se chinuia.ca pana acum era pastos.
Oana-cum stati cu constipatia?oare sa fie de la laptic?noi pe la casuca, poate iesim pana in Polus la o plimbarica mai incolo.
pupici la toate
Meli

Mergi la inceput

meli - se pare ca noi nu am fost constipate! doar ca Maria facea cacuta mai rar, adica la vreo 3-4 zile... noi am inceput de atunci sa luam bonisan si acum multumesc lui Dumnezeu totul este mai bine!
fetele spuneau de ceai de musetel! incearca sa ii dai! eu nu am putut pentru ca nu vrea sa ia biberonul!
ce frumos ca voi va puteti deplasa! eu nu am cum cel putin deocamdata! cand o vad pe pediatra trebuie sa o intreb ce tetina imi recomanda...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

salutam fetele :)
si Joshua maninca cam la 4 ore, si pare f multumit asa, problema mea e alta, sper ca maninca suficient. Am fcut proba suptului si la fiecare masa suge cam 90-110 gr de lapte.
Ai vostri cam cit sug, ati verificat?

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Pufu, foarte bine suge, stai linistita, pt varsta lui e super! De-aia si doarme 4 ore legate ca e satul! Bravo!

Alex, se pare ca ieri a fost ziua...si noi i-am bagat in ochi apa Sarei la baita si asa mila ne-a fost de ea, so...se mai intampla. Bine, stiu Klorane nu pisca, dar totusi...Incearca cu forfecuta sa-i tai unghiile. Si eu tot una de la Nuk folosesc. Eu cu unghiera nu cred ca as putea! Nici Sara nu mai sta deloc, nici la curatat urechi, nici la taiat unghii! Parca nu as deranja-o cand suge...dar poate fi o solutie, Victo!

Melidin ce descrii tu pare semn de usoara constipatie, pastos ar trebui sa fie, nu?Noi asa avem!

Ma enerveaza vremea asta. Asa frumos a fost zilele astea. Vine iar frigul. Noi implinim imediat 3 luni si 30 de ani. Ce varste....Si inca tot avem vizitatori.

Va pup!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

alex,eu zic sa tai unghiutele cu foarfeca cu varf rotund ,de gasesc prin farmacii .

meli,eu nu am zis sa faci asa doar intrebam daca nu ai putea ,sper ca nu te-ai suparat?imi dau seama ca greu ti-e fara piti.las ca trece cumva anul asta!mersi de adresa si numar.

Iko ,ns ce sa zic de ce nu mai poti pune poze ...creeaza alta adresa sa verifici daca asa merge.

stiti cumva vreu electronist care sa vina la domiciliu la un TV "bolnav" simptome: STOP CARDIAC-nu mai merge deloc inagine-sunet...deci la noi e liniste si pace fara tv.

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

Alex , la fel am patit si eu cu unghiera si aia a fost ultima utilizare! am trecut la forfecuta NUK cu varfuri boante si cu aia n-am piscat-o niciodata...

Anca - eu zic sa incerci in Pagini Aurii - eu de acolo mi-am luat electronist cand am avut nevoie; sunt unii care au program non stop.

Fetelor mie mi-a coborat burta - o fi vreun semn, sau doar babisme? la Ana nu mi-a coborat deloc, poate ca a fost ea prea mare si nu-i intra deloc capul in bazin...

Nico - ce mai faci? vreun semn ceva? de ce nu iei Tantum Verde spray pentru gat? e foarte bun!

Delia - multa sanatate iti doresc! Cum mai esti?

Bex -ce-ti face minunea?

Natalia Stefania 36+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

of tu fetelor am fost in parc ...ce urat e afara ,noroc cu mancarea soacra mii ca tare m a binedispus asa de bine gatesteeeeeee de chiar nu ma pot abtine sa nu mananc

MERSI Mult pt indicatii ,car sa stiti ca si unghiera e pe bebe are si lupa ...oricum ma duc si cumpar forfecutza de la NUK

MELI pai e super ca termini anul asta bravo ,gandeste te doar la puiutu tau ce greu ar fii sa o duci cu tine mai ales ca e si frig asa ca las o cu bunicii la caldurica ,sunt convinsa ca are tot ce i trebuie ....ti am mai zis eu asa as face

Am vb cu NICO e racita saracutza ,sa speram ca i trece pana vine bebele

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

O SEARA SUPER LA TOATE

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

fetelor voi iesiti cu bebeii indiferent de vreme? eu nu am avut curaj sa ies afara astazi! mi s-a parut ca e ceata... deci pana la -5 grade e voie sa iesi afara, mai putin daca e ceata si vant?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput