Mamici de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
andreap spune:
salutare!Vinerea e o zi infernala la munca...asa ca mai rarut cu internetul..
Simona!
Eu una m-am vopsit si la prima sarcina si o voi face si acum...e prea mare diferenta de culoare intre natur si ce sunt acum..
Totul e Ok in rest
In WE mergem la munte,e ziua nashului si face cinste
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by Diana79
getutza felicitari pt bb baiat. Am vazut si eu filmuletul e super m-am emotionat. Noi abia in ian o sa mergem la un ecograf in 4D pe care o sa-l platim separat. pana una alta il astept pe cel de pe 3 dec offf ce emotzii am...
cami pai va urez distractie placuta. cat priveste baietelul nu stiu ce sa zic sa fie sanatos eu parca tot o gogoasa mi-as dori.
si pt ca cateva dintre voi m-au tot rugat sa pun poze cu printesa mea azi am avut putin timp si ce credetzi am pus chiar unele facute cu o ora inainte. Le gasiti aici:
http://picasaweb.google.com/necdiana
Numai bine tuturor.
Diana 16+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Diana, sunteti asa de frumoase amandoua, dar papusica ta te intrece la parul blond si ochii negri sau caprui... mersi pt bb baietel...
Geta 19+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
Getutza81 spune:
Feteleor, ieri a fost o zi tare nasoala pentru mine..
Pe cand ma pregateam sa merg la soacra mea pe la 11, am primit un tel si am fost nevoita sa stau pana pe la 12... apoi a trebuit sa ma intorc din drum sa imi iau portofelul pe care il uitasem si imi trebuia sa platesc o rata ce era scadenta ieri, si apoi dupa ce am stat nitel la coada ma apucasera si niste dureri la fiecare miscare (apropo, eu nu pot sa stau in picioare sa astept de ex la cozi, ma apuca niste dureri de spate insuportabile) acolo jos, in mijloc, nu stiu cum sa zic, si un km pana la soacramea am facut 1 ora ca la fiecare pas simteam ca mi se rup toate acolo jos... doua femei mau intrebat ce e cu mine daca ma simt rau... eu de unde sa stiu ce sunt durerile astea ? mai ales ca e prima data cand experimentez asa ceva... in sfarsit, ajunsesem, si am stat vreo 10 min si apoi la treaba pana seara, timp in care uitasem de dureri (nu neaparat imi trecusera)... pe drum spre casa am observat ca la fel aveam acele dureri, ca norocul ca nea dus cineva cu masina... ajunsa acasa la fel, dureri, ce sa mai zic pe masina prin gropile din romania..... am zis ca astept pana azi sa vad dc mai am dureri (miercuri seara mancasem niste chipsuri si cred ca am exagerat putin si am mancat mai mult decat puteam duce si ma gandeam ca sunt constipata sau e de la chipsuri ca am mai avut dureri de stomac de la ele), si mam trezit de dimineata, am stat in pat pana pe la 12, dar acum la fel, cand merg la bae, cand ma misc, cand stau in picioare, numai cand stau in fund nu am dureri, in rest... si nu stiu ce sa fac... lam sunat pe nenea dr si a spus ca eu pana acum sunt bine si nu mia interzis miscarea, inca dimpotriva, dar dc durerile persista sa merg la medicul de garda sa ma vada ca prin tel nu poate da nici un verdict. Ce sa fac ?????
Si apoi, ca sa fie cireasa de pe tort, cand am ajuns acasa, Cristi (sotul meu) a inceput cu ale lui din nou (nu suni pe nu stiu cine sa ne dea banii ? luna asta iar nu ne descurcam cu banii, nu suni la banca sa vedem cat mai avem de platit ? blablabla dinastea ce au in subiect doar banii) si iam spus ca pe mine chiar nu ma mai intereseaza nimic decat sanatatea lui bebe (a mea fie cum o fi, bebe sa fie bine) si mai ales ca avusesem durerile alea... si bineinteles ca am inceput sa plang si sa ma enervez ca nici nu pot sa merg in alta incapere sa plang fara sa ma vada el (noi stam intro garsoniera si inafara de camera avem doar o baie care si acolo se aude tot ce faci si e fff mica si altceva decat lipsurile si spalatul pe manute nai ce sa faci) si incepusem sa imi doresc sa merg undeva unde sa nul mai vad si sa nul mai aud ca deja mam saturat de el.. voi ati patit asa ???? e prima data cand mi se intampla, deoarece noi suntem nedespartiti peste tot....
hai ca termin aici, dar aveam nevoie sa ma descarc...
Geta 19+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
chinabulina spune:
quote:
Originally posted by DanaH
macar pasarea cu pricina sa il atraga. ultima data cand am facut pui pe sticla mi-a zis: "mami, ce e asta? pui in putza goala?" si de atunci asa i-a ramas numele.
16+
super tare pustiul tau!!!!!
14+
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png
alra spune:
Gata, am fost la doctor cu Laura: infectie in gat. Aseara a facut 40 azi de dimineata nu avea decat vreo 38.5. Azi stau acasa fara plata.
Dana, si eu am avut o noapte similara: mi-am pus ceasul sa sune la 4 sa o verific pe Laura si l-am sculat si pe tati care nu a mai putut adormi, mai ales ca era stresat ca se scula devreme sa mearga la un curs. Apoi ori de cate ori atipeam ma trezea el pe mine pufnind sau intorcandu-se zgomotos de pe o parte pe alta. Cred ca pe la 5 si ceva am reusit sa adorm la loc.
Da si la noi Sfantul Nicolae (Sinterklaas) e mai "tare" ca Mos Craciun. Eu stiu ce ii iau Laurei: o jucarie cu Dora (o fetita din desene animate care ii plac mult) - jucaria are butoane multe care fac zgomote de animale, litere sau cantecele. Sper sa ii placa, e moarta dupa butoane.
Si eu bradul de Craciun tot rosu cu auriu il fac, stiu ca e cam "fumata" insa nu am chef sa schimb din motive de lene si de buget.
Esme, nu te pricep, scutecele alea ecologice le dai la container mai ieftin? Pai aia acolo controleaza daca scutecele cu pricina sunt ecologice sau nu, nu inteleg? Eu scot pampersii impreuna cu gunoiul menajer in sacul saptamanal.
Ca sa vedeti si voi fetele din Romania cat e de spinoasa problema gunoiului aici! Avem 3 lemne in curte de cateva luni si nu mergem sa le aruncam caci ne costa tot atat cat ne-ar costa un portbagaj intreg de lemne!! Eu inca nu am inteles ce se face cu uleiul vechi, eu il pun in sticla cu capac si il pun in sacul de gunoi.
In alta ordine de idei, am si uitat ca sunt insarcinata. Vin toate ca tavalugul peste mine...
cory74 spune:
buna fetelor!
diana e super dulce fetitza ta, sa-ti traiasca si tu sa fi sanatoasa si sa ai un BB la fel de dulce.cat despre burtica sa sti ca e sexi, si a mea e cam la fel doar ca eu m-am latit si arat mai grasa.
mai fetelor, eu tin minte cand imi povestea mama si bunica cum era cu scutecele pe vremuri, eu nu imi doresc asa ceva, adica sa spal scutece, sa fiu tot timpul stresata ca miroase in casa sau ca nu a iesit o pata de pe ele, deci clar ca voi folosi pampers sau ce o sa-i faca bine lui BB.
am o problema mare si ma adresez fetelor din alta tara decat romania, aseara cand am vorbit cu ai mei ma intrebau ce creme vreau sa folosesc la BB si sincer n-am stiut ce sa le spun.ma gandeam la penaten sau bubchen, dar nu stiu de care sa le spun sa-mi cumpere, normal mai e timp dar ei fac saptamanal liste cu programari pt fiecare pachet, sa ajunga inainte sa vina BB pe lume.cred ca sunt acum la domeniul cosmetice si s-au impotmolit.asa ca va rog ajutorrrrrrrrrr!!!!
va pup pe toate si o zi cu mult soare!!!
cory74 spune:
getutza, oare nu ai racit cumva la vezica sau la ovare si din cauza asta ai dureri.
eu tin minte ca am avut o anexita acu 2-3 ani si abia puteam umbla, cred ca ar fi bine sa mergi la un dr.
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by cory74
getutza, oare nu ai racit cumva la vezica sau la ovare si din cauza asta ai dureri.
eu tin minte ca am avut o anexita acu 2-3 ani si abia puteam umbla, cred ca ar fi bine sa mergi la un dr.
Nu stiu ce sa zic, poate am racit, desi nu stiu cand si cum, eu sunt tot timpul super imbracata si nu stau cu fun du altundeva decat acasa sau la soacramea... si nu e rece la noi... de la curent se poate sa racesc? pt ca am mai facut curat in casa si era curent... si prea des eu nu ies din casa... am mai fost de cateva ori cu tramvaiul, si atat ! o sa merg la medic, dar maine trebuie sa mergem la un botez si nu as vrea sa lipsesc, sa merg la dr si sami dea iar internare ca mor, mam saturat de internari... iam spus la soacra mea ca vine pe mla mine sami cumpere un no-spa si poate trece... daca e raceala, e bai ??? pt bebe ma refer....
Geta 19+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
Luminel spune:
Salutare mamici cu burtici!
Azi dimineata am facut o ecografie transvaginala si totul e ok, dupa spusele doctorei. BB dormea profund si doctora a fost nevoita sa apese usor pe burta ca sa-l trezeasca si sa-l poata masura. Datele sunt urmatoarele:
Varsta gestationala - 13 sapt. si o zi
Lungime BB (cap + truchi cred!)- 6,97 cm
Diametru craniu - 2,29 cm
Bataile inimii - 160 / min
Translucenta nucala - 2,4 mm
Voi ce ziceti?
Aaa, si pare ca este fetita...dar deocamdata numai pare...
Lumi 13+
simonacip spune:
cory, eu iti recomand penaten ca am folosit si e foarte buna...dar cred ca amindoua sunt bune oricum
David (10 nov 2004) si
Simona 17+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."