Mamici de mai-iunie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

din cate am citit la fete ca no-spa nu-i face rau la BB, sper totusi sa-ti treaca si sa fi in forma maine la botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by alra

Esme, nu te pricep, scutecele alea ecologice le dai la container mai ieftin? Pai aia acolo controleaza daca scutecele cu pricina sunt ecologice sau nu, nu inteleg? Eu scot pampersii impreuna cu gunoiul menajer in sacul saptamanal.
Ca sa vedeti si voi fetele din Romania cat e de spinoasa problema gunoiului aici! Avem 3 lemne in curte de cateva luni si nu mergem sa le aruncam caci ne costa tot atat cat ne-ar costa un portbagaj intreg de lemne!! Eu inca nu am inteles ce se face cu uleiul vechi, eu il pun in sticla cu capac si il pun in sacul de gunoi.

Scutecele ecologice le pot "composta" eu, ma mine in gradina, si gradina noastra e suficient de mare, iar lazi de compost avem trei, ca peste vara cresc legume sau le pot arunca la "tuin en groenten afval" care e de cateva ori mai ieftin ca menajerul. Oricum inca mai cuget, nu e o chetsie batuta in cuie. Voiam doar s avad daca si altii defapt pun copilul inainte (cum e si la mine...ma fortez sa gandecs ecologic ) sau se gandesc mai global. Macar din punctul asta de vedere sunt si eu printre mamele normale.

Apropo de Craciun, noi nu facem niciodata brad in doua culori, absolut totdeauna e colorat, cu o multitudine de culori. De felul meu sunt o fire vesela si imi plac culorile extrem de mult. Ma deprima faptul ca anul asta se pare ca noua moda e bradul impodobit Alb cu NEGRU....brrrrrrr.

Anul trecut cand ne-am mutat in satul nostru am facut de craciun cate un pachetel cu diverse prajituri pentru toti vecinii apropiati. Fiind doar de doua luni in vecinatate, cu unii asta a fost primul contact, dar au fost asa de bine primite incat unii ne-au invitat la cina, altii ne-au adus mancare cand noi ne refaceam instalatia de curent, altii ne-au dat toata vara masina de tuns iarba. Am zis ca si anul asta facem acelasi lucru asa ca eu sunt in cautatre de chestii de impachetat. Lui Cristi al meu ii cumpar un protofel de Sint, apoi urmeaza ziua lui...si sunt complect in ceata si de Craciun...la fel. Prietenilor, la fiecare familie cu viitor copil am sa le iau cate un albul din ala special pentru copilutz si cate o rama pentru una dintre primele fotografii, celor cu copii le fac timbre cu poza copiilor la varsta asta (asta e un cadou foarte apreciat aici, timbrele sunt folosibile si multi trimit la familie scrisori cu timbrele alea) iar copiilor o sa ma dumiresc dupa ce fac turele de rigoare in magazinele lor.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

getutza, ia no-spa si stai intinsa in pat. lasa-l incolo de botez. eu miercuri am ajuns la 3 no-spa pe zi( cota de alarma dupa cum mi-a zis medicul). joi am stat mai mult intinsa si am luat numai 2. azi am fost la medic si maine ma prezint la spital sa-mi faca cerclaj.
mi-e frica ce ma fac eu in spital atatea zile? stau si ma uit pe pereti? siomt ca innebunesc numai la gandul asta. vreau acasa in patutzul meu cine a mai fost internata in spital? cum e acolo?

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

nu pot sa-mi imaginez cum arata un brad de craciun negru eu nu l-am facut niciodata in anumite culori, am pus intotdeauna cam tot ce aveam in casa, in functie de starea de spirit din anul respectiv ... anul asta ma gandeam sa-l fac rosu cu argintiu, dar nu cred ca am sa reusesc sa ma tin de plan ... si-apoi, bradul de craciun cred ca trebuie sa fie cat mai colorat... nu-i si expresia aia "incarcat ca un brad de craciun"?
daca aveti vreo poza cu un brad negru, va rog aratati-mi si mie, ca zau nu mai pot de curiozitate

14+, cica ar fi

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Cory, asa am citit si eu la fete, nu face rau la bebe, unele consuma chiar fff multe pe zi... o sa incerc, daca nu SilviaPop o sa merg la medic, dar tare vreau maine sa merg, e prima ocazie cand mai ies si eu, si apoi am cheltuit o gramada de bani pe hainutele pe care le voi purta, am programare la coafor pt o freza noua.... mam entuziasmat de mult timp cu botezul asta, cand miam cumparat hainele deabea am dormit noaptea ca nu voi gasi... dar oricum e mai imp bebe si dc maine numi trece, la medic cu mine. Eu am fost internata, sincer, e mai greu cu baia, sunt groaznice, si apoi timpul cred ca primele zile va trece destul de repede, cunosti oameni noi, povestesti cu femeile internate... nu e tocmai placut, dar dc nu ai ce face.... va trece si asta... dar ce e acela cerclaj ????? pt ce iti face asa ceva ???

Geta 19+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

noi facem an de an, brad-sorcova. Punem tot ce avem, plus ce cumparam nou; se mai sparg, ne ajuta si pisica, dar an de an devine mai sorcova. Si asha ne place...de fiecare glob ne atasham- ca le cumparam, le studiem: din asta nu avem, cu moaca, cu din astea etc.

Acu, daca tot vb de cadouri, ce iau soacrei care are de toate?? (si socrului, si cumnatei...), ca la prietenii/famelia mea, stiu ce nevoi au, si le iau ceva ce le-ar prinde bine.

17+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

cerclaj inseamna ca imi coase colul cu un fir, strange sacul (uterul) la gura, sa nu iasa bb inainte de termen. durerile sunt de la contractii iar contractiile deschid colul. eu am o malformatie la uter si asta imi genereaza contractiile( uterul meu e in forma de inima, in loc sa fie in forma de para, si bb s-a bagat intr-unul din lobi, se inghesuie acolo si impinge in col pe masura ce creste).am auzit ca statul la orizontala lungeste si contribuie la mentinerea colului inchis. statul in fud, in picioare favorizeaza presiunea pe col din cauza gravitatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

quote:
Originally posted by SilviaPop

cerclaj inseamna ca imi coase colul cu un fir, strange sacul (uterul) la gura, sa nu iasa bb inainte de termen. durerile sunt de la contractii iar contractiile deschid colul. eu am o malformatie la uter si asta imi genereaza contractiile( uterul meu e in forma de inima, in loc sa fie in forma de para, si bb s-a bagat intr-unul din lobi, se inghesuie acolo si impinge in col pe masura ce creste).am auzit ca statul la orizontala lungeste si contribuie la mentinerea colului inchis. statul in fud, in picioare favorizeaza presiunea pe col din cauza gravitatiei.

Imi pare rau sa adu astea... in final sper sa fiti bine amandoi, si tu si bebe.

Geta 19+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Chinabulina, brad decorat cu negru nu gasi, insa uite niste decoratii "trendy" anul asta aici
http://www.tuinadvies.be/trendy_kerststuk.htm
Nici mie nu imi plac chestiile astea, mai ales ca la noi negru zice doliu. Astia aici au ideea ca sobrietatea implica eleganta si se straduie sa cumpere cele mai searbade felicitari, haine, etc, ca cica ie sobre. Din cauza asta fi-mea la cresa arata de parca e scoasa din carnavalu de la Rio pe langa puii de belgieni blonzi spelbi, imbracati in albastru inchis, bej, maro, mov spalacit (aia mai indrazneti!)
Uite si niste poze cu fi-mea pt exemplificare http://bebeadialina.spaces.live.com/
Si apropo de negru, o familie de la cresa a trimis o vedere de concediu cu poza cu copii, cu un chenar negru, aoleu, ma infior de cate ori vad poza aia.
Insa acuma nu mint, unele decoratii "sobre" sunt frumusele: clasa si stil.

Esme, ideea cu compostatul pampersilor mi se pare una ... indrazneata Nu vreau sa te descurajez prea tare insa vei avea cam un sac mare de pampersi pe saptamana, cred ca lazile tale vor ajunge repede pana la varf.
Mi-a placut ideea cu prajiturelele la vecini. Si noi ne-am mutat de curand si nu ne-am vizitat inca cu vecinii. Erau cumparate sau facute de tine? As putea sa le dau niste cozonac, cu traditie, d'astea. Singura problema e ca anul trecut cand am facut prima data cozonac in viata mea a iesit o tragedie, caci am uitat sa pun ulei. Poate anul asta am mai mult noroc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

In ultimii ani nici nu prea am facut brad acasa..de obicei plecam la parinti,in Pitesti.Si venim dupa Anul Nou..asa ca s-ar ofili singur in casa.
Silvia,bafta la spital.

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput