Mamici de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 3
Diana79 spune:
getutza felicitari pt bb baiat. Am vazut si eu filmuletul e super m-am emotionat. Noi abia in ian o sa mergem la un ecograf in 4D pe care o sa-l platim separat. pana una alta il astept pe cel de pe 3 dec offf ce emotzii am...
cami pai va urez distractie placuta. cat priveste baietelul nu stiu ce sa zic sa fie sanatos eu parca tot o gogoasa mi-as dori.
si pt ca cateva dintre voi m-au tot rugat sa pun poze cu printesa mea azi am avut putin timp si ce credetzi am pus chiar unele facute cu o ora inainte. Le gasiti aici:
http://picasaweb.google.com/necdiana
Numai bine tuturor.
Diana 16+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
gabitzam spune:
Cat este de dulce papusa ta, Diana!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Neata fetelor
dienuca, frumusica foc gogosica ta..iar tu ai burtica tare micuta si finuta...
Fetelor, eu i-as ridica statuie celui care a inventat masina de spalat, scutecele...si as mai gasi citeva, dar nu-mi sta capul acum..asa ca nu mai conteaza biodegradabile sau nu...ca la cite masini s-au vindut in Bucuresti numai intr-un an(am vazut o situatie comparativa fata de anul trecut si m-am crucit)...Pai cind ma gindesc ca toate masinile alea circula si polueaza...numai grija scutecelor bio nu o duc...nu, sa-i fie lui buni si noua sa ne usureze activitatea. la david am folosit pampers la inceput, dar ii lasau mereu urme pe piciorusele lui grasane, desi era pentu grupa de kg la care se incadra el la acel moment ( ginditi-va ca David avea la 3 luni 8 kilograme...)apoi am folosit libero si happy si ne-am inteles foarte bine cu ei.
In ce priveste vopsitul, eu am facut-o si la prima si la a doua sarcina. e adevarat acum m-am vopsit mai inchis, aproape de nuanta mea naturala, ca sa nu mai fiu nevoita sa ma vopsesc prea des...
Fetele cu al doilea, subscriu la ce scrieti.
Pe noi David ne-a innebunit ca vrea sa ne jucam impreuna, ne ia de mina pe amindoi si nu ne slabeste o clipa. chestia e ca mai avem si noi una alta de facut in putinul timp de la serviciu pana la culcare...si cind il vad atit de neintelegator ma scoate din sarite..
andreea, sa-ti fie de bine pantalonasul si parfumelul!
David (10 nov 2004) si
Simona 17+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
kristinik spune:
Buna fetelor!
Eu am avut o seara destul de proasta ieri si o noapte.... .. cam la fel. Trebuie sa ma operez la maseaua aceea care ma doare... Insa chirurgul vine abia sambata viitoare, pe 1 decembrie adica. Nu stiu ce ma fac pana atunci..... Ziua mai e cum e ... suport, dar noaptea.... . E dezastru. Am mai laut aseara un algocalmin. Acum plec pana la dr. sa o intreb cat am voie pe zi si cat pe saptamana, totusi... capana sambata.... cred ca innebunesc.
Am mai tras si o serie de plans aseara si tati saracu nu stia cum sa faca sa nu mai plang si tot ma consola saracu. Ma tot gandesc cat rau ii face algocalminu la bebe si m-am tot uitat pe site-uri si prospectesi sunt zapacita de tot. Ah si mai trebuie sa iau si antibiotice dupa operatie.... Of Of Of.........
Va pup si ma duc sa mai intreb inca o data dr de toata treaba asta...
gabitzam spune:
Eu am folosit la Andrei scutece Pampers, pina cand l-am sculat de cateva ori plin de pisu peste noapte, ca dadea pe dinafara. Dupa aceea am trecut la Huggies SuperFlex. Inca n-am scapat de scutecul de noapte.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:
Buna fetelor! Am intrat sa va pupacesc dulce pe toate. Din pacate cred ca intru diseara sa vad ce-ati scris ca azi am zi de curatenie generala...am terminat zugravitul. Casutza e curata acum pt bebe, dar nu il primeste in ea inainte de luna MAI. Doamne ajuta!
Am o femeie care ma ajuta, ca dr mi-a interzis orice fel de efort, dar credeti-ma ca de azi dimineata nu prididesc nici eu. Nu car, nu ridic, dar am avut de pus un miliard de lucruri la loc si inca mai am.....o zi frumoasa va doresc!!!
Alina 16+ posibil
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
aldaesme spune:
Sigur si eu ma gandeam ca scutecele spalabile irita.
Problema cu pampers si restul (sa nu ma intelegeti gresit, imi plac mult) este ca timpul de descompunere este mai lung decat o viata de om...pe cand sunt scutecele biodegradabile se pot descompune in compost si se pot folosii ca ingrasamant (clar e oarecum gretoasa ideea, dar daca oricum folosesc kk de vaca ca ingrasamant...). Spre deosebire de Romania (cel putin cum era cand am plecat) eu aici tot ce arunc platesc la kg. Si kg de "diverse" unde se incadreaza si scutecele evident e cel mai scump. Deci daca as opta pentru varianta economica as lua in calcul scutece biodegradabile si nu scutece spalabile. Insa va inclina, cred eu, foarte mult in balanta cum se simte copilul cu scutecul biodegradabil sau cu pampers/huggies sau ce o fi...
esme
DanaH spune:
Buna dimienata, fetele!
Eu am avut o noapte tare proasta din nou. M-am trezit pe la 4 si de atunci m-am invartit ca pestele pe uscat pana la 7, cand s-a trezit alex. cred ca am avut si putina febra. durerea de cap si intr-o parte a fost toata noaptea. dimineata am luat un paracetamol si acum ma simt mult mai bine. sper sa ma lase peste weekend si sa vad ce zice moasa luni seara.
dimienata am incercat sa imi schimb programarea de luni pt azi. evident ca nu s-a putut, pt ca moasele nu au program vinerea, decat urgente. iar urgente aici inseamna ca nu poti sa stai in picioare de durere sau ca sangerzi (rosu, nu maroniu). asa ca nu am mai incercat sa sun moasa pe nr de urgenta. incerca sa stau linistita peste weekend si sper sa fie bine.
dar, gata, nu ma mai vait.
diana, tare dulce fetita ta. sa iti trasica si sa mai faci una (sa inteleg ca tot fetita vrei, nu?) cel putin la fel de scumpica.
felicitari pt fetele care stiu culoarea caruciorului (cred ca am cam intarzit cu felicitarile, scuze!). noi cred ca vrem sa fim surprinsi. nu vrem sa aflam deocamdata, dar mai este pana la eco de la 20 sapt, atunci cand am putea afla.
16+
DanaH spune:
Si eu am folosit la Alexandru scutecele Pampers, rar altceva. in general am fost multumtia de ele, nu s-a iritat la fundulet. cred ca l-am gasit si eu de cateva ori ud peste noapte, dar se intampla in general cand nu prea era tati atent cum pune scutecelul. sau cand il punea mama soacra.
nu mi-am pus problema sa folosesc scutece biodegradabile, cu atat ai putin scutece care se spala. si nici acum nu o sa fac asta.
despre cadourile de craciun... eu mai intai trebuie sa le rezolv pe cele de Sf. Nicolae. Aici (si cred ca si in belgia, nu?), mai important este Sinter Klaas, adica Sf Nicolae. Nu am cumparat nimic pana acum, si nici nu stiu cand o sa o fac. Si nici nu am idee ce sa cumpar. Daca il intreb pe alexandru, imi face o insiruire de masinute, jocuri, dvd cu filme si cate si mai cate. cred ca o sa fac o selectie din ce imi spune el. timp sa imi gasesc sa ma duc la cumparaturi, ca de gasit, gasesc eu ceva.
Eu in fiecare an am cumparat cate ceva mic si copilasilor prietenilor nostri. Nu sutn multi, vreo 4 iar anul asta am adaugat doua finute. Bine, ele sunt cam micute sa stie ce si cum, dar tot o sa le duc ceva.
Nici pt tati nu am idee ce sa ii cumpar.
fetelor, am si eu probleme existentiale tot legate de craciun: ce culoare sa fac bradul anul asta?. Cativa ani la rand am avut rosu cu auriu, anul trecut am avut rosu cu verde (si a fost superb), iar anul asta... la noua sufragerie ar merge tot rosu cu verde, dar.... sa-l fac la fel? (uff, ce de probleme.... zau ca am inebunit). pe aici sunt tot felul de culori, de la turcoaz, mov, chiar si negru (care, sincer m-ar cam incanta in combiantie cu alb, su argintiu). uite cu ce imi bat eu capul acum in loc sa mucnesc....
16+
DanaH spune:
Noi in seara asta suntem invitati la un cuplu de americani, la traditionalul curcan. nu prea am eu chef de vizite, dar cand ma gandesc la curcan....mmm....mai ca imi vine cheful. cica au si nu stiu ce sos special pt ziua asta. cred ca este mai mult curiozitatea.
sper sa nu fie alex prea obosit si sa "ne iasa curcanul pe nas". mai ales ca toti invitatii sunt tineri, nici vorba de copii, deci o sa fie cam neinteresant pt el.
macar pasarea cu pricina sa il atraga. ultima data cand am facut pui pe sticla mi-a zis: "mami, ce e asta? pui in putza goala?" si de atunci asa i-a ramas numele.
16+