Mamici de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Getuta si Alysh, gata carucioarele
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Geta
19+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
fecian spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Felicia - pai la mine chiar se pune problema sa fac TT pentru ca am peste 35 de ani... DT mi-a iesit ok, saptamina viitoare ma duc la TT asa ca sa-mi tineti pumnii!
Pai Leeloo eu stiam ca daca ti-a iesit DT foarte bine, atunci TT ar fi cam de prisos(pentru ca masoara in fond aceeasi parametri). nu stiu ce sa zic. Atata timp cat nu e amnio, deci bebe nu e afectat in mod direct, e ok sa il faci.
quote:
Originally posted by Getutza81
Si apoi de ce unii oameni sunt invidiosi daca te vad fericit ???? nui pot intelege, eu parca ma fericesc si eu de fericirea altora, nas putea fii invidioasa, stiu ca Doamne Doamne imi va da si mie fericire, nu se poate sa fii nenorocit toata viata, vine randul fiecaruia, asa ca nu pot sa inteleg persoanele invidioase pe fericirea altora si mi se pare extrem de rautacioasa o persoana care incearca sati strice fericirea....
Sunt atatia oameni invidiosi. Eu din pacate am dat peste multe specimene de genul asta. Chiar la mine la servici e un coleg foarte invidios pe mine. In mai anul viitor ar fi trebuit sa merg in china la o conferinta, iar el nu. De fiecare data cand ma intalnea imi scotea ochii ca eu nu ar trebui merg in china ...etc ...etc...etc..
Dupa ce le-am spus ca voi avea bebe fatza lui s-a luminat...nu cred ca s-a bucurat pentru mine cat pentru ca va merge el la prostia aia de conferinta... Daca ar fi fost doar asta as fi zis ca mi s-a parut, dar ma sapa pe la spate...si vad asta, si ma doare pentru ca l-am crezut amic.
Omului rau nu ii trebuie o motivatie sa ii faca rau altuia. E suficient ca cel de langa el sa fie mai fericit decat el si sa crape de invidie si atunci face rau.
Getutzo iti urez bafta la casutza noua, sa speram ca se contruieste mai repede...sa te lauzi la noi cu casutza ta suuperrr si noi sa murim de invidie
.Alysh tu stii cel mai bine ce e de facut.
.Eu sunt sigura ca bebicii nostri sunt toti bine mersi. Numai noi ne facem griji intr-o disperareFelicia
13+ viitoare mami de peanut
Getutza81 spune:
Mai am o rugaminte, mica mica, GabitaM...
Te rog mai pui la semnatura si Dr. Sendroiu Radu, Maternitatea Arad
multumesc, 

Geta
20+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
Getutza81 spune:
[/quote]
Getutzo iti urez bafta la casutza noua, sa speram ca se contruieste mai repede...sa te lauzi la noi cu casutza ta suuperrr si noi sa murim de invidie
... Nu stiu ce e cu mine, cred ca e de la cofeina
.
Felicia
[/quote]
Pai eu nu cred ca se termina mai repede, dimpotriva, ma astept sa dureze chiar mai mult pt ca asa e cu constructorii... si apoi e si bloc si e si mai dificil... cand zic "casuta" ma refer la un apartament nu la casuta in adevaratul sens, pt mine e bun si un apartament, si asta cu invidia nu cred mai ales din partea voastra ci mai degraba sa muriti de fericire pt mine... oricum cred ca eu sunt cea mai "saraca" de aici, cu micuta mea garsoniera...
Vai fetelor, ce sperietura am tras acum o secunda....
cineva a trantit usa asa tare incat am crezut ca intra cineva peste mine in casa cu buldozerul... ca aici la mine si dc stau in pat vad usa de la intrare... si asa tare mam speriat.... huhhhh
Geta
20+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
cory74 spune:
Getutza, felicitari pt avansul pe care la-ti dat la locuinta!si eu iti tin pumnii sa se construiasca mai repede.
si eu stiam ca daca ai facut DT si a iesit ok nu trebuie sa mai faci TT, eu una parca n-as face nici unul, adica TT mi-a mai ramas.eu simt ca totul e ok.si cand ma gandesc ce vanataie imi face aia cand imi ia sange imi vine sa plang de pe acum, dar nu plang ca-s curajoasa, ce ma mai incurajez singura.
mai fetelor ce prajituri bune faceti pt craciun? anul acesta voi face totul singura ca ai mei au renuntat la concediu sa aiba la anul mai mult sa stea cu BB si cu mine.si sincer as incerca ceva nou.bineinteles ca nu scap sa fac covrigei sarati.cozonac nu fac ca nu-mi iese.
pa-pa
cadina spune:
Simo informatiile tale sunt corecte. Mie dr mi-a spus sa nu ma sperii de amnio, el a facut o gramada de astfel de interventii si n-a avut nici un avort din cauza ei. Din cate m-am interesat riscul de avort la amnio poate sa dureze pana la doua saptamani dupa interventie (am citit in engleza, sper sa fi inteles bine). Dar, cum ai spus si tu, nu exista o alta investigatie care sa aibe rol de diagnostic si sa specifice cu claritate daca exista sau nu o problema genetica.
Diana, consumul lichidelor nu face altceva in cazul unei infectii urinare decat sa dilueze concentratia de germeni din vezica, si sa o pastreze in cazul in care nu consumi lichide. Eu de la inceputul sarcinii tot fac infectii urinare, care ies sau nu la urocultura in functie de cate lichide consum (nu e bine sa consumi mai mult de 4l de lichide pe zi, de exemplu pentru ca se suprasolicita activitatea rinichilor). Cel mai bine, e atunci cand iti vine, sa te duci la toaleta, sa nu tii, sa stai intotdeauna cateva secunde dupa ce ai terminat, de obicei in sarcina mai exista un rest de urina care elimina la cateva secunde dupa urinatul propriu-zis. Si tine sticla cu apa langa tine: eu asa nu uit sa beau lichide si le monitorizez sa beau cam peste 2,5l/zi. Ai grija la frig si umezeala.. in rest... oricum exista o predispozitie in sarcina...
Ralu, tare rau faza cu Iosup si cucul... am ras ceva... la fetita oare cum o scrie???
Pupici la burtici, si sa aveti grija de voi
Getutza81 spune:
Multumesc Cory, si eu sper ... mam gandit... eu sau mai bine spus, noi, eu cu sotul meu (Cristi) in ultimii 2 ani nu facem altceva decat sa asteptam.. adik asteptam sa vedem dc nea dat creditul, asteptam concediul, asteptam sa treaca nunta, asteptam sa vina bebe, asteptam sa fie gata blocul... si eu una mam saturat de atata asteptat si viata trece pe langa noi si nu ne dam seama, astpetam si asteptam, si nu ne bucuram de clipele care trec pe langa noi... si apoi dupa ce nu mai asteptam, ne dam seama ca avem 50 ani si ca de fapt noi nu am trait ci doar am asteptat anumite momente dar in rest nu am facut decat sa ne gandim sa ne facem griji si adio viata... mai i se intampla cuiva asa ceva ??? ca eu mam hotarat sa fac ceva in privinta asta ca asa nu se poate, trebuie sa mai si traiesc nu doar sa astept, doar ca e mai greu putin de facut decat de zis...
Geta
20+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by cadina
Ralu, tare rau faza cu Iosup si cucul... am ras ceva... la fetita oare cum o scrie???
CUCA
17+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
CUCA17+ S-AR PUTEA
hahahahihihihhehehehe.... ce mai rad.... dar nu este o iconita pt asta, pt ras de numa ?????
Geta
20+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
fecian spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
CUCA17+ S-AR PUTEA

Felicia