Mamici de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
fecian spune:
Buna burtici
Am incercat sa mai scriu o data dar se pare ca tastatura mea imi joaca feste azi.
DanaH
iti doresc insanatosire grabnica.Sincer nu cred ca faci infectie urinara de la faptul ca nu ai baut lichide multe (mi se pare o prostie sa si afirme cineva asa ceva). Dincate am inteles orice gravidutza este mai susceptibila acum la orice tip de boala, mai ales infectii din cauza ca sistemul imunitar e slabit. Si atunci iti inchipui e o fericire pentru virusi bacterii si alte asemenea. Asa ca d-na moasa super invatata ar trebui sa mai citeasca si ea de pe net daca nu din carti. Am vazut ca si atunci cand am fost eu tot dupa infectie urinara s-au uitat (desi le-am zis din start , eu nu am asa ceva pentru ca nu am simptome de infectie urinara). S-au uitat asa de ciudat la mine...in fine, ii oftica cand vine cineva care mai se si informeaza, pentru ca atunci ei nu mai pot debita prostii.
Simonix cand vii in Belgia ai grija informeaza-te de la fetele de pe acolo, cum e cu sistemul sanitar. Ideea e sa incerci sa iti impui punctul tau de vedere, sa le impui sa faca ce vrei tu nu ce vor ei. In fond, e sanatatea ta si a bebelului in joc.
Si multa bafta la investigatii. Chiar am vazut un documentar despre o tipa care urma sa nasca si avea "sanse" de a avea un copil cu SD de 70%. Deci foarte mari. Atunci cand a nascut a avut o fetitza perfect sanatoasa. Asta e inca o dovada ca testele astea statistice sunt destul de relative.
Cleo74 din pacate nu stiu sa iti raspund la intrebare, dar vad ca deja fetele ti-au raspuns. Mi se pare rautate pura din partea "colegei" tale. Din pacate la oameni de genul asta nu ai ce sa le faci decat sa fii tu in garda tot timpul si sa fii cu un pas inaintea ei. Stiu din start ca ce ii supara pe specimenele (caci oameni nu ii pot numi) este fericirea altora. Cu cat esti tu mai fericita cu atat se va simti ea mai de kko. Asa ca poti sa incerci sa vezi daca merge
. Oricum noi te sustinem si iti uram bafta la investigatii 
Leeloo , Alysh, gabitzam, analisa
sper ca la voi nu se pune problema de TT. Am inteles ca e mult mai nesigur decat DT.
Chiar Alysh unde iti e caruciorul pe listutza?
.
Hai sa ma laud si eu . Azi am papat pentru prima oara de dimineata. Am baut si eu o cana de laptic si m-am si fortat si am papat si o felie de paine cu gem. Mi s-a facut greatza daaaar...cel putin nu l-am dat afara
. Suntem pe drumul cel bun...
.
Felicia
13+ viitoare mami de peanut
Alysh spune:
Fecian
, intr-adevar n-am carucior pe listutza, am sa incerc sa-mi pun sau am s-o rog pe Gabitzam.
Eu mi-am asumat riscul si nu am facut nici DT , nici TT. Am zis ca am mostenire genetica buna si incredere mare in Dumnezeu. Sper din suflet sa fie totul ok. As fi fost ingrozitor de stresata daca le-as fi facut si cum dupa eco de 12 si 15 saptamani la care dr l-a masurat pe bebe 2 ore de fiecare data si nu mi-a spus absolut nimic, am mers si pe mana ei. Si in plus dupa tot ce-am auzit pe aici pe forum despre subiectul asta, ma felicit ca nu le-am facut.
Alina
16+ posibil 
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
cleo78 spune:
fecian, felicitari pt prima cana de laptik...si la cat mai multe inainte.
Cica se absoarbe mai bine calciul dn laptele beut dimineatsa.
Bine..nu stiu cat e de adevarat, dar 1 cana de lapte cald face bine in orice moment al sarcinii (cred ca pot generaliza: al vietii).
17+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
analisa spune:
quote:
Leeloo , Alysh, gabitzam, analisasper ca la voi nu se pune problema de TT. Am inteles ca e mult mai nesigur decat DT.
La mine e cam tarziu pt dublu test,deci daca ma hotarasc am doar obtiunea triplului test.Doctorul meu vad ca nu mi-a recomandat nimic.
cory74 spune:
am anuntat la directiune si am vrut sa dau si in scris dar directoarea mi-a spus ca la noi bugetarii nu trebuie dat in scris ca avem alt regim, doar trebuie o copie dupa concediu prenatal, daca imi iau si acea copie se trimite la inspectorat.aiurea ca e altfel la bugetari, habar n-am dar maine le intreb pe secretare, ele oricum stiu mai bine decat directoarea.
leeloo2004 spune:
Felicia - pai la mine chiar se pune problema sa fac TT pentru ca am peste 35 de ani... DT mi-a iesit ok, saptamina viitoare ma duc la TT asa ca sa-mi tineti pumnii!
DanaH - chiar si mie mi se pare ciudat ca ti-a spus ca ai facut infectie urinara pentru ca nu ai baut indeajuns de multe lichide (in paranteza fie spus eu nu beau nici macar acel 1.5l pe care spuneai tu ca-l bei...) - oricum foarte nasol! Sanatate multa!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Diana79 spune:
Fetelor va multumesc pt urari, la fel va doresc si voua multa sanatate si un bb sanatos.
Tinem pumnii stranshi fetelor carora nu le-a iesit bine rezultatele la teste. doamne ajuta sa fie bine, dar cu sigurantza ca asa va fi.
Toate cele bune.
Diana
17+ si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Getutza81 spune:
Ei, lichide si eu sincer beau foarte putine si cele pe care le beau nu sunt lapte sau lactate, doar apa si eventual sucuri... rusine mie, stiu, dar eu de fire nu sunt bautoare...dar acum ca vad ca pot fi complicatii incerc sa beau mai multe, si faptul ca nu beau se datoreaza si faptului ca eu dupa masa nu beau lichide si nu mananc fructe decat dupa vreo 30 min, asa am inteles ca e bine sa nu amesteci fructele sau lichidele cu masa... si paoi dupa alea vreo 30 min, uit !... am sa incerc sa beu mai mult 
GabitaM, punemi si mie te rog caruciorul albastru ca eu nu sunt in stare...
Si apoi de ce unii oameni sunt invidiosi daca te vad fericit ???? nui pot intelege, eu parca ma fericesc si eu de fericirea altora, nas putea fii invidioasa, stiu ca Doamne Doamne imi va da si mie fericire, nu se poate sa fii nenorocit toata viata, vine randul fiecaruia, asa ca nu pot sa inteleg persoanele invidioase pe fericirea altora si mi se pare extrem de rautacioasa o persoana care incearca sati strice fericirea....
Eu vitamine nu iau deloc, nu mai iau de cand am fost in spital nici acidul folic... :(... stiu ca nu e bine, dar pur si simplu uit de el, si asa pe sarite nu are rost.... bine ca nu am avut inca probleme de genul sa ma apuce lesinul, stari dinastea care leau avut fetele in ultima vreme, si le urez si lor toata sanatatea din lume, si la toate nu numai....sa dea Doamne Doamne sa terminam toate cu sarcina cat de bine posibil si sa ne laudam cu bebeii nostri frumosi, mancaciosi si zglobulii la primavara !
Eu nu stiu daca o sa mai am net, pentru ca am vandut garsoniera noastra, vom da un avans la un apartament in bloc nou (deabea a inceput constructiile la el) si pana una alta (adik pana prin vara 2009) va trebui sa stam prin chirie, asta e... macar vom avea spatiu umpic mai mare si un aragaz cu cuptor sa ma pot si eu lauda la voi cu prajiturele si torturi si delicatese la cuptor (aici in garsoniera aveam doar o plita pe curent din motive de spatiu, nu ar fi incaput si frigider, si masina spalat si aragaz in acest spatiu minuscul), si asa ca totul spre inainte si pasi inainte...sper doar sa treaca bine cei 1 an jumate si sa ma pot lauda cat mai repede cu casuta mea noua...
va pup si numai bine !
Geta
19+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
gabitzam spune:
Tot in ordonanta 96 se prevede si concediul de risc maternal. Pentru cine intreba de concediu pentru iminenta de avort.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Getuta si Alysh, gata carucioarele ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla