Mamici de mai-iunie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

quote:
Originally posted by fecian

quote:
Originally posted by cleo78

quote:
Originally posted by cadina

Ralu, tare rau faza cu Iosup si cucul... am ras ceva... la fetita oare cum o scrie???

CUCA

17+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Felicia 13+ viitoare mami de peanut

unde leai gasit ?????

sunt multe iconite ce le vad la alte fete ca le pun si eu cand le caut in listuta aia nu le gasesc... ca de ex astea si cele cu happy birthday... si mai sunt, dar numi vine acuma...

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

getutza, eu oricum admir persoanele care au curaj sa faca credite mari pt locuinte.
noi avem noroc ca stam in apartamentul bunicului, adica cu el, ca mama cu tata stau in germ asa ca dupa ce nu mai e bunicul ne ramane noua.anul trecut ne-am depus si noi la primarie cerere pt pamant sa ne construim casa, ca ANL nu vreau, ce s-au construit aici au toate igrasie si sunt jalnice.ne-au chemat in martie in audienta si am venit acasa f socati, asteptau spaga sa ne dea pamantul.eu una nu dau nimic pt o bucata de pamant, ma gandesc cu groaza cat ma costa sa ridic o casa si sa pun in ea tot ce trebuie.am inteles de la o vecina din primarie ca spaga se ridica la 100 euro de cap din comisie, adica 600euro trebuia sa pun pe masa.deci adio casa.acum ne bucuram ca ap e cu 3 camere si are loc si BB.normal ca are nevoie de imbunatatiri dar bunicu e f ramas in urma si vrea sa ramana totul cum l-a facut constructorul, dar bine ca avem un acoperis si nu stam prin chirie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

unde leai gasit ?????

sunt multe iconite ce le vad la alte fete ca le pun si eu cand le caut in listuta aia nu le gasesc... ca de ex astea si cele cu happy birthday... si mai sunt, dar numi vine acuma...

Geta 20+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Getutza da click pe Show entire Smile list si acolo le vezi pe toate si poti sa selectezi ce vrei

Cory78 am un fost coleg de munca, de la fostul servici care acum si-a cumparat si el pamant. Cand mi-a zis cat l-a costat numai sa isi cumpere pamantul am ramas muta. Pe langa asta mai sunt autorizatiile, si para autorizatiile pe care trebuie sa le faci si cand crezi ca ai terminat trebuie sa oiei de la capat pentru a unele au expirat si tot asa... e o intreaga bataie de cap. Sincer el e un baiat tare rabdator , dar eu cred ca mi-as fi bagat picioarele de la inceput...cand mi-a zis tot ce trebuie sa faci.

Felicia 13+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

fete vorbarete, va invit la CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by cory74

am anuntat la directiune si am vrut sa dau si in scris dar directoarea mi-a spus ca la noi bugetarii nu trebuie dat in scris ca avem alt regim, doar trebuie o copie dupa concediu prenatal, daca imi iau si acea copie se trimite la inspectorat.aiurea ca e altfel la bugetari, habar n-am dar maine le intreb pe secretare, ele oricum stiu mai bine decat directoarea.

Cory, si eu sunt bugetar si am anuntat, ba chiar mi-au cerut si adresa de la medicul de familie pt ca initial n-o atasasem..

David (10 nov 2004) si
Simona 18+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput