Mamici de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
gabitzam spune:
Ranma, te-am trecut pe lista de pe prima pagina.
Apropo de lista, daca vrea cineva acolo carucior roz/bleu si nu nimereste sa-l puna, sa-mi spuna.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alra spune:
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Adidana13
Am citit pe forum remediu pentru carcei si a functionat de fiecare data: in momentul in care incepi sa simti ca apare durerea de carcel, incerci sa tragi degetele de la picioare inspre tine, avand laba piciorului la 90 grade fata de gamba (ca si cum ai vrea sa le lipesti de picior efectiv). Sper ca m-am facut inteleasa...
Adidana
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
--------------------------------------------------------------------------------
Pai asa fac, si doar asa imi trece, dar trebuie sa fac miscarea asta de mai multe ori. De scapat de ei nu se poate??
Pupik de la Onyx si Vlad
Aoleu, io tocmai cand imi intind picioru asa cum ziceti voi la 90° fac carcelu! Cand intind tare muschiu mi se pune...
Mai fetele, sunt singura care stie care e remediul la carcei?
Carceii sunt normali in sarcina si vin din lipsa de Magneziu. Eu am avut carcei teribili cu Laura noaptea care se duceau daca inghiteam suficient Magneziu (sugerat de catre doctor). La un moment dat spre sfarsitul sarcinii aveam carcei chiar cu doza zilnica de Magneziu si dr mi-a spus sa dublez doza zilnica scrisa pe cutie.
Eu am luat in timpul sarcinii o combinatie "Calciu, Magneziu si Zinc", doza dubla fata de cutie cum am zis mai sus. Asta si ca raspuns la intrebarea unei fete, nu mai stiu cine, daca avem voie sa luam Calciu in sarcina.
Faza e ca daca nu iau pastilele astea seara din cand in cand (si neinsarcinata fiind) am probleme de respiratie si adorm foarte greu. Dr mi-a spus ca le pot lua fara probleme atata vreme cat imi fac bine.
In rest eu sunt terminata. Toata saptamana sunt la un curs si azi am plecat de acasa la 7.20 dimineata si am ajuns inapoi la 7 seara acasa. Ma duc sa ma spal si zbor in pat! Si ma enerveaza "tati" care vrea sa scape de mine de aici si ma bate la cap.
Multa bafta!
PS, nu asteptati rezultate imediate dupa cura cu Magneziu, trece cam o saptamana pana scapati de carcei. Si cel mai bine nu luati 100% de bun ce zic io, intrebati si doctorii vostri
CamiM spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
A, pai daca va puneam si poza sa vedeti cum a iesit placinta, muscati din monitor

Cami
16+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006) poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
CamiM spune:
'Neata burticute!!
dau si eu raportul: suntem binisor, azi am programare la dentist pentru vizita periodica si mi-e cam teama..sa fiu sincera mi-e frica bine, intotdeauna mi-a fost frica de vizita la dentist..

la multi, multi ani Diana!! sa ai parte de o zi super alaturi de cei dragi!!

Cami
16+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
Lilly79 spune:
Buna dimineata burtici.
Diana79 si Biabaus. O sarcina usoara si-un bebe sanatos si cuminte.
Simonix iti tin si tie pumnii sa fie totul bine, si sa fie doar o analiza gresita.
O zi frumoasa tuturor
Lilly
14+ Bebe
Adriana_78 spune:
Buna dimineata fetelor!
Cadina, sper sa treaca cat mai repede cele 2 sapt. si sa fie totul bine.
Sinomix, mult succes si tie!
Pt. cine vorbea odata de valorile pliului nucal - mie mi-au iesit 0,9 mm si am inteles ca e bine. In rest nu m-a trimis nimeni la TT si nici nu m-am gandit sa-l fac. Si eu cred ca sunt griji in plus. Dublu test cred ca e suficient.
Cred ca depinde de fiecare - eu incerc sa nu-mi fac prea multe ganduri negre - nici nu vreau sa stiu prea multe, ca cu cat auzi mai multe cu atat iti faci mai mai multe griji; am avut noroc sa nu am complicatii si de aceea incerc sa nu ma agit prea mult.
Si eu stiam ca in timp sarcinii apar carcei (lipsa de magneziu) - sunt normali.
Pupici tuturor fetelor - o zi usoara, fara probleme.
Adriana
analisa spune:
Buna dimineata!
la multi ani zic si eu fetelor ce-si sarbatoresc ziua de nastere azi,sa fie sanatoase si sa se bucure de bebici
gabitzam spune:
La multi ani fericiti, Diana79 si Biabaus! 

YLARI spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ranma, te-am trecut pe lista de pe prima pagina.
Apropo de lista, daca vrea cineva acolo carucior roz/bleu si nu nimereste sa-l puna, sa-mi spuna.
Eu, eu nu stiu... ajutooor!!!! Roz trebuie sa fie...
Pupici la fete. Eu trebuie sa sun la amarele alea ptr rezultatul TT. Iar o sa le deranjez cu intrebarea "cand e gata rezultatul"
Luminel, nu mai stiu cand trebuia sa mergi si tu sa iti recolteze ptr TT, sa ne spui si noua cum s-au purtat cu tine (chiar sunt curioasa) ptr ca si eu tot acolo l-am facut si nu am ramas cu o impresie prea grozava... Poate a fost doar o intamplare sau sunt eu exagerata...
Sunt cam suparici ca am tot muncit cu amenajarea zilele astea, nu am mai avut grija de mine (ca femeie vorbesc, nu sunt pensata, parca sunt zombie), lui Iuby i-am dat "ignore" de o saptamana si ceva, saracu' cred ca si-a luat si gandul. Am insa si o veste buna: se pare ca am cam scapat de candida... nu mai e asa violenta, oricum... Macar atat, ca si asta ma facea sa ma simt supernaspa. Fetelor, cum e cu amnio? Pana la urma cred ca ar trebui sa faca gravidutele direct amnio, sa nu se mai streseze cu DT si TT care oricum doar estimeaza. Eu cred ca o fac... cu toate ca teama am, ptr ca am auzit ca e cam periculoasa ptr bebe (uneori). Va pup, su sunt cu okii pe voi...
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png