Mamici de mai-iunie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

La multi ani Diana si Biabaus
O zi frumoasa si muuuuulta sanatate si sarcini usoare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Diana si Biabaus!

Lilly, vin eu sa te ajut s-o caftesti pe colega ta, pt ca si eu am la randul meu nevoie de ajutor. Probabil ca eman multa fericire in ultimul timp si asta deranjeaza. Incerc pe cat posibil sa nu pun la suflet.

Simonix, bafta multa si tie, sa vii cu rezultate bune!

Alina 16+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna dimineata, fetelor,

LA MULTI ANI sarbatoritelor, multa multa sanatate si sa va dea Bunul Dumnezeu copilasi frumosi, sanatosi si destepti!
Binenteles ca urarea de copilasi frumosi, sanatosi si destepti se aplica la toate mamicile si viitoarele mamici.
Cum mai sunteti in dimineata asta? Aici este destul de frigulet, cam +5º C si am venit pe jos la servici (fac aprox. 15 min.) si am mers repede si cand am ajuns si m-am asezat pe scaun sa dau drumul la calculator, buburuza a inceput sa joace tontoroiul in burtica!!!
A, astept sa vina mama-soacra sa-mi aduca muraturi si varza murata!!! Nu stiu daca o sa mai am cu ce sa fac sarmale de Craciun, daca o mai ramane ceva pana atunci.
Cat despre Mos Nicolae, asteptam sa vina, AMR 8 zile!!!

18+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, esti prima "rozisoara" de pe lista La cat mai multe fete, ca pina acum cred ca baietii sunt pe primul loc!
Ai nume pentru ea?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Ylari, esti prima "rozisoara" de pe lista La cat mai multe fete, ca pina acum cred ca baietii sunt pe primul loc!
Ai nume pentru ea?

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Saru manaaaaaaaaa

Vai fetelor ce plictis... dar mai bine sa fie asa... urasc zilele in care e nebunie la servici si e toata lumea agitata... Treaba e ca se apropie sfarsitul de luna si va incepe balamucul. Plus ca nu ne mai merge nici programul de gestiune, e minunat!!!!!!!!!!
Ei, lasa ca o sa fie bine.
Fetelor, voi patutzurile si restul de chestii ptr bebe cand le cumparati? Sau ptr cele care pot raspunde, la primul bebe cand le-ati cumparat? Cum ati procedat? Le-ati cumparat inainte? Ati mers inainte cu sotzul sa ii aratati ce vreti si le-a cumparat el cand erati la maternitate? Eu sunt fooooooarte emotzionata... Ma apuca uneori asa o groaza ca am sa fiu o mama ingrozitoare.......... Sper sa ma descurc totusi!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa burtici,
felicitari primei mamici roz bombon din lista.
Se pare ca putsulica de baieti e mai bine vizibila decat aia de fete. Bine, la cat de energic era bebe al meu la eco, ma mir cum s-a vazut ceva...intre tumbe. Eu vedeam o animatsie de degete, pumni, piciorush (noroc ca femurul e mai lung...) fundulets... unde o fi vazut dl dr ca flutura ceva ..nu shtiu.
La fete...nu flutura nimik. Dar nici nu poti fi sigur ca e fata...daca o fi 'fluturashu' in sus?
A, cica statistic se nasc mai multi baieti ca fete. CU vreo 2 puncte....

17+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by YLARI

quote:

Ranma, te-am trecut pe lista de pe prima pagina.

Apropo de lista, daca vrea cineva acolo carucior roz/bleu si nu nimereste sa-l puna, sa-mi spuna.

Eu, eu nu stiu... ajutooor!!!! Roz trebuie sa fie...

Pupici la fete. Eu trebuie sa sun la amarele alea ptr rezultatul TT. Iar o sa le deranjez cu intrebarea "cand e gata rezultatul"
Luminel, nu mai stiu cand trebuia sa mergi si tu sa iti recolteze ptr TT, sa ne spui si noua cum s-au purtat cu tine (chiar sunt curioasa) ptr ca si eu tot acolo l-am facut si nu am ramas cu o impresie prea grozava... Poate a fost doar o intamplare sau sunt eu exagerata...
Sunt cam suparici ca am tot muncit cu amenajarea zilele astea, nu am mai avut grija de mine (ca femeie vorbesc, nu sunt pensata, parca sunt zombie), lui Iuby i-am dat "ignore" de o saptamana si ceva, saracu' cred ca si-a luat si gandul. Am insa si o veste buna: se pare ca am cam scapat de candida... nu mai e asa violenta, oricum... Macar atat, ca si asta ma facea sa ma simt supernaspa. Fetelor, cum e cu amnio? Pana la urma cred ca ar trebui sa faca gravidutele direct amnio, sa nu se mai streseze cu DT si TT care oricum doar estimeaza. Eu cred ca o fac... cu toate ca teama am, ptr ca am auzit ca e cam periculoasa ptr bebe (uneori). Va pup, su sunt cu okii pe voi...

YLARI

Ylari, eu ar trebui sa ma duc dupa saptamana 14 (asa mi-a zis doctora) adica de joi incolo...o sa va spun cum a fost..sper sa nu fie rau ca eu sunt foarte emotiva si ma pierd imediat cum se poarta cineva urat cu mine...
Pe de alta parte, cumnata a avut o experienta neplacuta cu spitalul asta: a fost internata in primavara acolo cu baietelul ei care avea icter...abia astepta sa plece de acolo...
Sper sa am mai mult noroc decat ea...
Eu pusesem si o alta intrebare in legatura cu ecografia care trebuie corelata cu TT: intrebasem daca ecografia pe care am facut-o pe 23.11 (la 13,1 sapt) mai este valabila pt. TT (mie doctora nu mi-a zis sa mai fac alta!)...multumesc pentru lamuriri daca e cineva in tema

La multi ani si sanatate fetelor care-si serbeaza azi ziua de nastere!

Numai bine tuturor!

Lumi 13+ posibil fetita (dar nu stiu sa pun carucior roz...help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lumi, daca vrei sa-ti apara caruciorul roz la semnatura scrie cuvantul fetita intre paranteze patrate, si apare caruciorul roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:

Lumi, daca vrei sa-ti apara caruciorul roz la semnatura scrie cuvantul fetita intre paranteze patrate, si apare caruciorul roz

merci Gabitza

Lumi 13+ posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Luminel, eu am fost sa imi recolteze la 15 sapt si 3 zile iar eco aveam de la 11 sapt si 6 zile si am mai atasat una pe care o facusem la 15 sapt. Amarele de acolo mi-au acceptat dosarul, deci nu cred ca tu ar mai trebui sa faci una. Oricum, cred ca la mine o vor lua in calcul pe prima, in niciun caz pe cea de la 15 sapt. Cand am facut-o pe asta ultima, mi-a stat ceasul cand am vazut pliul nucal 2.8... Apoi m-au linistit fetele ca dupa sapt 13 parca, nici nu mai are relevanta pliul nucal... Ooooof, ce greu este!!!!

Aaaaaaa, vroiam sa va intreb daca stiti vreuna ce inseamna "sarcina generala". Unei fete care venise la TT i-au spus sa plece acasa ca la fetele care au "sarcina generala" nu li se face TT .......

Pupici!!!!

YLARI

Mergi la inceput