Mamici de mai-iunie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

YLARI, Alysh, Cory74, Andreap, Simonica multumesc mult pentru incurajari, sper sa fie totul ok, si sa ne vedem toate cu bebeii nostri, sanatosi in brate!

Fiti optimiste si bucurati-va in continuare de sarcina, chiar daca butica plezneste, salele dor, greata mai persista, sunt dureri de la ligamente, mai o picatura de pp si restul inconvenientelor. E o mare minune ca ni se poate intampla ca dupa 9 luni din trupusorul nostru sa iasa o noua fiinta... Mie cred ca o sa-mi fie dor sa o simt pe bebelica in mine, si dupa ce o sa se nasca...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ranma spune:

Multumesc pentru raspuns. Am sa ma straduiesc sa scriu repede, repede 10 mesaje. Sut nascuta pe 14.11.1980, data ultimei menstruatii cred ca e 23.09.2007, iar dpn 29.06.2008.
Fetele, mie mi-a iesit calciu ionic foarte mic, drept pentru care am si avut o stare teribil de nasoala, iar doctorita de familie mi-a spus ca am spasmofilie. Eu am 8 saptamani cred si iau deja calciu. Ce-i drept e o formula speciala pt gravidute si costa de ma stinge 50 roni 30 de pastile, dar se merita. Ma simt mult mai bine. Am spus la toti doctorii ca iau calciu si toata lumea zice ok asa ca....
Va pup si aveti mare grija de voi. Voi stiti legea aia cu iminenta de avort care zice ca avem dreptul sa stam acasa din prima saptamana de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Lilly79

Pot sa-mi bat o colega?
A facut ceva comentariu ca de ce povestesc prin viu grai cu colegul din coltul celalalt al biroului. In primul rand ca nu am ridicat tonul, vorbeam normal, si mai bine vorbesc asa decat pe messenger (si mi-era lene sa ma ridic sa ma duc pana la el). Pana la urma m-am ridicat si m-am dus sa povestesc cu colegul respectiv din cauza colegei bombanitoare .
Nu m-am enervat, am comentat si eu ceva in surdina si-am lasat-o sa zica in continuare - habar n-am ce (n-are de lucru zilele astea si nu stiu ce-a deranjat-o).
Anyway, oameni si oameni.
Dupa ce-o sa-i anunt si pe cei din birou de bebe (adica sapt viitoare), o sa-i dau replica ca mi-e greu sa ma ridic, si pe messenger nu comunicam la fel de bine.

Lilly 14+ Bebe

hihihihi, probabil nu are de munca. De..fiecare cu pasaricile lui. Unii au stoluri...
Pe de alta parte, fiecare are pe ale lui, cine stie ce probleme are colega ta pe suflet.
Dar e si greu sa comunici cu un om care plange/veshnic nu ii convine ceva, si mai ales sa aratsi ca tie iti merge totul perfect, etc. Ma uit in jurul meu, si vad cum am rupt 2 prietenii din motivul asta: de ani de zile, nu fac decat sa isi planga de mila, sa imi reprosheze ca nu stiu ce nu le fac, si sa imi zica: "tie ce iti pasa, tu ti-ai luat casa/ai salariu" etc. Nu trageti cu pietre, am incercat din tot sufletul sa sprijin fetele, sa le ajut, sa le deschid ochii, dar uneori nu pot sa lupt pt toti. SI atunci...nu am pretentia ca cei din jur sa fie altfel...ii las asha cum sunt. Pt ca unii nu fac fatsa la greutatile vietii lor, si nu stiu incotro sa o ia, si incerc sa ma gandesc ca si io ash putea fi la fel, acra si sa intoxic pe cei din jur, ranindu-i cu nefericirea mea.

Tiii...ce psiholoaga am ajuns.

Eu am anuntsat la birou mai devreme, prin sapt 11-12...pt ca de cateva ori pe zi fujeam la buda, ca mi se parea ca ; sau ca tre sa, si m-ar fi auzit careva ce fac acolo... Plus ca fete suntem putine... si dragutse, si mai incingem cate o poveste in buda de fete, ar fi fo penibil sa le dau afara de la oglinda, ca io am de gand sa putin.

17+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare la fete :)

Haideti sa va zic ce imi scrie mie pe foaia cu rezultatele AFP (un fel de TT mai simplu, am inteles): risc trizomie 21 de 1:71 Minunat :) Risc de trizomie 18 1:8227 iar risc de spina bifida 1:10000 Mda... Si uite cum nu voiam eu sa fac nici un test si o sa fac o groaza Maine si poimaine ma duc la doi doctori (unul rau si unul bun :D), apoi repet testul inainte sa plec din PL si daca hmmm iese la fel de prost - bag o amnio mica, sa stim si noi cum stam :)
Nu am apucat sa vad ce rezultate ar fi in norme la grupa mea de varsta (30 de ani) dar cred ca e cam mare riscul. In fine, testele astea ... un stres in plus Stiu ca mai e Cadina cu un risc marisor, dar uite ca se poate mai rau Culmea e ca ne stresam degeaba hmmm dar cand vezi hartia parca nu iti mai vine sa glumesti !!!

Scuze ca nu am mai apucat sa citesc ce ati mai scris voi... am mult de lucru si acum mai caut si tot felul de chestii pe net despre valorile astea aiurea... Pupi si revin io ;)

Simona

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna fetelor

Ce ati mai scris... Eu in weekend am stat cumintica sa nu cumva sa ma apuce iarasi durerea de dinti.. Multumesc Mihaser de sfat. Am vb si eu cu dr si mi-a spus ca pot sa iau algocalmin de 3 ori pe zi si chiar si ntibiotic am voie de ex ampicilina de 500 din 6 in 6 ore. Dar inca nu am luat. Doar algocalmin saptamana trecuta miercuri 2 unul in timpul zilei si unul seara si joi si vineri cate unul. Sambata nu am mai luat, si nici ieri. Sper sa nu mai fie nevoie. Din pacate ampicilina cred ca va trebui sa iau dupa operatie....
Oricum acum mi-e muuuult mai bine.
Apropo de durerile ascutite. Si eu mai simt cate o data cate o durere scurta si ascutita undeva in partea de jos cam in interiorul vaginului cu bataie inspre spate - respectiv coccis. Sa fie cum a zis cineva ca da bebe cu picioarele in col???
Eu nu l-am simtit pana acum pe bebe, cel putin asa cred eu. Si sunt de azi in sapt 17.
O fi mai lenes???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by kristinik

Buna fetelor

Ce ati mai scris... Eu in weekend am stat cumintica sa nu cumva sa ma apuce iarasi durerea de dinti.. Multumesc Mihaser de sfat. Am vb si eu cu dr si mi-a spus ca pot sa iau algocalmin de 3 ori pe zi si chiar si ntibiotic am voie de ex ampicilina de 500 din 6 in 6 ore. Dar inca nu am luat. Doar algocalmin saptamana trecuta miercuri 2 unul in timpul zilei si unul seara si joi si vineri cate unul. Sambata nu am mai luat, si nici ieri. Sper sa nu mai fie nevoie. Din pacate ampicilina cred ca va trebui sa iau dupa operatie....
Oricum acum mi-e muuuult mai bine.
Apropo de durerile ascutite. Si eu mai simt cate o data cate o durere scurta si ascutita undeva in partea de jos cam in interiorul vaginului cu bataie inspre spate - respectiv coccis. Sa fie cum a zis cineva ca da bebe cu picioarele in col???
Eu nu l-am simtit pana acum pe bebe, cel putin asa cred eu. Si sunt de azi in sapt 17.
O fi mai lenes???

kristinik, eu l-am simtit clar la inceputul sapt 18. Adica sambata. Cand nu am mai fo balonata.... probabil el tropaie mai demult, dar matsele mele faceau tambalau mai mare

17+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by fecian

Desiree2002 legat de teama de a nu fi mama buna. Cred ca toate trecem prin asa ceva. eu cel putin de cateva ori m-am surprins gandindu-ma ca nu cred ca voi fi in stare sa am grija de bebe. Insa sunt sigura ca atunci cand bebe va veni, vom sti instinctiv ce sa facem.Ca si cum totul e acolo in caputzul nostru, insa nu e scos la iveala decat atunci cand situatia o cere. Asa ca stai linistita ca si noi suntem la fel. Iar daca nu vei sti , vei avea aici un grup maaare de fete care te/ne vor ajuta. Nu-i asa fetelor??

Felicia 13+ viitoare mami de peanut

Mersi, Felicia. Acum vin de la Dr. si m-a intrebat daca sunt ingrijorata ptr. 'parenting'... aaaa, DA!!! A inceput sa rada si mi-a zis ca ea e ingrijorata cand o viitoare mamica spune 'Nu'... ok, atata timp cat stiu ca e normal, si nu sunt eu paranoica. :)
Va pupic si va multumesc ca am pe cine conta.
Felicia, noi suntem in aceeasi perioada!

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Simonix, imi pare rau de rezultatul la TT,dar e bine ca esti optimista. Acuma stim cu toatele ca TT nu face decit sa ne bage in ceata, sa ne bulverseze si sa ne scoata putin din starea noastra de viitoare mamici fericite. Asadar...sa-l tratam ca atare...
Sa ne tii la curent cu noutatile.
Lilly, ce-o fi cu colegele astea frustrate? oare simt ca esti fericita si vor sa te supere? nu le da satisfactie.

David (10 nov 2004) si
Simona 18+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

quote:
Originally posted by cadina

YLARI, Alysh, Cory74, Andreap, Simonica multumesc mult pentru incurajari, sper sa fie totul ok, si sa ne vedem toate cu bebeii nostri, sanatosi in brate!

Fiti optimiste si bucurati-va in continuare de sarcina, chiar daca butica plezneste, salele dor, greata mai persista, sunt dureri de la ligamente, mai o picatura de pp si restul inconvenientelor. E o mare minune ca ni se poate intampla ca dupa 9 luni din trupusorul nostru sa iasa o noua fiinta... Mie cred ca o sa-mi fie dor sa o simt pe bebelica in mine, si dupa ce o sa se nasca...

pupici

Stai linistita, ca nu este totul pierdut. Sunt sigura ca o sa ne rugam toate pentru tine, si daca n-o fi sa fie acum, sa fii sigura ca in curand o sa fie si pentru tine mai mult decat bine. Iti dau un sfat: eu am trecut prin foarte multe probleme in ultimii doi ani, chiar as putea scrie o carte si cred ca s-ar vinde foarte bine, multe multe rele, si sincera sa fiu, la un moment dat am crezut ca m-a uitat Dumnezeu, dar pana la urma si-a intors fata si spre mine si m-a ajutat in ultimul timp enorm de mult. Am invatat ceva din lucrurile astea: cand ai vreo problema, nu-ti face griji, Dumnezeu te va ajuta sa o rezolvi la momentul potrivit. Cand va fi asta, El sigur iti va arata drumul. Ai incredere in El si spera cu toata fiinta ta ca o sa fie bine.

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

quote:
Originally posted by Simonix

Salutare la fete :)

Haideti sa va zic ce imi scrie mie pe foaia cu rezultatele AFP (un fel de TT mai simplu, am inteles): risc trizomie 21 de 1:71 Minunat :) Risc de trizomie 18 1:8227 iar risc de spina bifida 1:10000 Mda... Si uite cum nu voiam eu sa fac nici un test si o sa fac o groaza Maine si poimaine ma duc la doi doctori (unul rau si unul bun :D), apoi repet testul inainte sa plec din PL si daca hmmm iese la fel de prost - bag o amnio mica, sa stim si noi cum stam :)
Nu am apucat sa vad ce rezultate ar fi in norme la grupa mea de varsta (30 de ani) dar cred ca e cam mare riscul. In fine, testele astea ... un stres in plus Stiu ca mai e Cadina cu un risc marisor, dar uite ca se poate mai rau Culmea e ca ne stresam degeaba hmmm dar cand vezi hartia parca nu iti mai vine sa glumesti !!!

Scuze ca nu am mai apucat sa citesc ce ati mai scris voi... am mult de lucru si acum mai caut si tot felul de chestii pe net despre valorile astea aiurea... Pupi si revin io ;)

Simona

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Imi place de tine, asa trebuie sa fim toate, optimiste pana in panzele albe! Pana nu va faceta analiza amnio nu este nimic sigur! Stati linistite, nu va mai faceti griji.

18+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput