Mamici de mai-iunie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
cadina, imi pare rau prin ce trebuie sa treci, dar iti tin si eu pumnii sa fie totul bine si o sa vezi ca o sa fie totul bine!!!
andreap eu pt tuse imi fac ridiche neagra, o scobes si pun in scobitura zahar sau miere si mananc sucul cu lingurita.imi mai fac ceai de ceapa in care mai pun si 1-2 nuci cu coaja si il combin cu ceai de zahar ars, sincer tine, a mai spus cineva ca e f bun, incearca-l ca nu face rau.
eu miercuri intru in sapt 14, dr mi-a spus sa fac TT oricand incepand cu mos nicolae.deci o sa am de mos 15.1 cam asa.
va pup pe toate si o saptamana cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Stiti ce am observat: ca de cate ori stranut mai ales cand abia ma trezesc ma strapunge o durere in abdomen…. De trebuie sa stau aplecata sau ghemuita putin ca sa-mi revin. Vi se intampla? Pe mine ma cam sperie sa nu-i faca rau lui bb! Carceii sa nu mai spun ca sunt la ordinul zilei, mai ales in talpa, si cu toate ca beau lapte destul de mult, mananc iaurt, branza, lactate in general, si mai iau si niste vitamine pe care mi le-a dat doctora cu mai multe si cu gama B si cu vitamina A, E, Magneziu….. in fine, toate vitaminele necesare.

18+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Am citit pe forum remediu pentru carcei si a functionat de fiecare data: in momentul in care incepi sa simti ca apare durerea de carcel, incerci sa tragi degetele de la picioare inspre tine, avand laba piciorului la 90 grade fata de gamba (ca si cum ai vrea sa le lipesti de picior efectiv). Sper ca m-am facut inteleasa...
Adidana

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

quote:
Originally posted by Adidana13

Am citit pe forum remediu pentru carcei si a functionat de fiecare data: in momentul in care incepi sa simti ca apare durerea de carcel, incerci sa tragi degetele de la picioare inspre tine, avand laba piciorului la 90 grade fata de gamba (ca si cum ai vrea sa le lipesti de picior efectiv). Sper ca m-am facut inteleasa...
Adidana

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Pai asa fac, si doar asa imi trece, dar trebuie sa fac miscarea asta de mai multe ori. De scapat de ei nu se poate??

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Andreea, Simona, chiar azi merg sa-mi cumpar garmestan ca nu mai suport. Nasol e ca ma mananca ingrozitor in continuare si evit sa ma mai scarpin si fara scarpinat ma apuca niste nervi

Cadina, tin pumnii sa vii cu vesti bune

Onyx, exact asa patesc si eu cand stranut. Mai ales daca stau intinsa in pat si stranut ma seaca la suflet. Drept care cand imi vine sa stranut ma ridic in fund si-mi strang picioarele la burta, astfel incat sa nu-mi mai tin abdomenul lax. Ai sa vezi ca nu mai simti nici o durere.

Alina 16+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la mancarimile de sani (mai exact...la sfarcuri era mai nasol), am facut dush si am frecat cu prosop mai aspru, si dat cu ulei de migdale.
Dupa 2-3 zile de dush...nu m-am mai scarpinat in public

17+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna, fetelor...Of, of, of, cadina, prin ce treci, dragutza... Eu maine trebuie sa sun sa vad daca sau cand va iesi rezultatul. Am incercat sa nu ma stresez prea tare, de fapt nu inteleg TT-ul decat in eventualitatea ca esti hotarata sa faci amnio...
Sunt emotionata, dar... asta e...
Noi mai avem niste mici detalii de aranjat (cu amenajarea) - ieri am fost avion... la sfarsitul zilei ma durea spatele asa de tare incat credeam ca am paralizat. Si nu am ridicat, nu m-am aplecat... am facut tot felul de nimicuri, i-am stat in picioare lui iuby...
V-am zis ca ne-am luat si masinutza??? E tare frumoasa...
Va pup, hai sa mai butonez ceva si ptr servici, va pup dulce pe toate...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Ylari ai grija de tine. Sa folositi sanatosi masinuta.

Ma gandesc cu groaza ca trebuie sa ne apucam de curatenie de Craciun si sa facem si noi ordine in viitoarea camera a lui bebe(adica desfiintat depozitul de cutii si alte nimicuri pe care le avem acolo). Sper sa nu exagerez prea tare cu munca .Ar trebui schimbat si geamul din camera, eu tot insist ca trebuie sa zugravim cu o culoare mai vesela (e vopsita alb). Mai avem o gramada de facut, dar sper ca intr-o jumatate de an sa facem camera frumoasa si primitoare pt bebe.

Lilly 14+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cu stranutul patesc si eu tot asa, daca ma ia pe nepregatite ma seaca. Si daca ma inotrc brusc de pe o parte pe alta sau ma ridic repede de jos.
Partea mai neplacuta la stranut este ca ma scapa cateva picaturi de pp. Am ramas cu chestia asta de la prima sarcina, sper sa nu se agraveze.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Pot sa-mi bat o colega?
A facut ceva comentariu ca de ce povestesc prin viu grai cu colegul din coltul celalalt al biroului. In primul rand ca nu am ridicat tonul, vorbeam normal, si mai bine vorbesc asa decat pe messenger (si mi-era lene sa ma ridic sa ma duc pana la el). Pana la urma m-am ridicat si m-am dus sa povestesc cu colegul respectiv din cauza colegei bombanitoare .
Nu m-am enervat, am comentat si eu ceva in surdina si-am lasat-o sa zica in continuare - habar n-am ce (n-are de lucru zilele astea si nu stiu ce-a deranjat-o).
Anyway, oameni si oameni.
Dupa ce-o sa-i anunt si pe cei din birou de bebe (adica sapt viitoare), o sa-i dau replica ca mi-e greu sa ma ridic, si pe messenger nu comunicam la fel de bine.

Lilly 14+ Bebe

Mergi la inceput