Mamici de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
analisa spune:
quote:
Originally posted by simonacip
sa stiti ca si pe mine ma doare burtica, mai ales cind merg mai repede ma doare in dreapta jos, nu stiu de la ce o fi si asta...sper doar sa nu fie apendicita...Brr...torusi ma gindesc ca sta bb cine stie cum si-mi apasa pe ceva...De dimineata a trebuit s amerg un pic pe jos in drum spre serviciu, am mers cu pasi de melc, tinandu-ma de burta...Dejjaaa...
Eu am stat mai mult in pat,acasa sau in spital,iar sambata am facut un pic de miscare, ca a fost caldut afara..si poate si de aia
quote:
Si eu mai intru in unele haine normale, de altfel toti pantlonii si fustele pe care le port nu-s de gravida. Mi-am luat o fusta de gravi, dar fiind masura 42 si avind si burtica respectiva in fata imi e mare, mai astept vreo luna, s-o pot purta.
Eu m-am inoit cu una bucata pantaloni graviduta....ma simt super in ei.Is un picut larguti,dar...
quote:
Cu toate astea burta se vede binisor, am luat 3,5 kg si mi se pare mult sincer. cind ma gindesc ca mai am tocmai portiunea in care ia mult in greutate...
si eu tot 3 kg am luat(desi week-end-ul trecut aveam doar un kg in plus).... am intrat in saptamana 17
andreap spune:
'neata!
Am citit si eu pe 'sarite' ptr.ca in WE sunteti tareee harnicute.
Am fost la munte de unde am 'achizitionat' una bucata raceala ORIBILA.

ma doare gatul,tusesc ca un magar,ma ustura ochii,nu pot respira...
.Tusea nu mai e seaca si ma chinui acum sa expectorez.Doctorul mi-a dat voie sa iau pastile cu propolis+vit.c,Stodal ptr.tuse si Olynth (ptr.copii)+ Nazomer ptr.nas.ma indop cu ceaiuri.o sa incerc si elacuri 'babesti';ridichie alba,mamaliga calduta pe piept...sper sa treaca repede.desi se poate sa stau acasa 1-2 zile.
Pupici,mai vb
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
ralu_t spune:
Cadina tu esti in continuare pacienta lui tutunaru?
si daca da, tie nu ti-a zis sa opresti pregnylul la 12 saptamani?
te intreb fiindca mi se pare ciudat de tot, in fine, sincera sa fiu nici mie nu mi-a zis sa-l opresc insa l-am intrebat in saptamana 12 daca mai fac,stiind la prima vizita cand mi-a dat tratamentul ca se face pana in saptamana 12. si mi-a zis sa-l opresc.
si eu am programare la iosup maine, la 14 sapt si 2 zile, si ma gandeam ca TT il fac poimaine, la 14 sapt si 3 zile, mie spunandu-mi medicul ca de la 13 saptamani si 6 zile se poate face si e relevant. si ma gandesc sa-l fac la 2 laboratoare![]()
iti tin pumnii pt un rezultat bun, sunt sigura ca va iesi bine si este evident ca rezultatul a fost influentat de pregnyl. iti intelegsi alegrea cu amnio, acelasi lucru as face si eu
a venit toamna...cu un bebe!!!
14+
drumul lui bebe
cleo78 spune:
andreap, la mine la tuse functioneaza ceaiul de ceapa. Are gust oribil, daca ar fi amar ar fi simplu, dar are gust de supa de ceapa :D si l-am baut in runde, amestecat cu compot de visine. In 24 de ore, s-a dus tusea. Bine...nici nu era grav.
Si frectii cu ce mi-a dat din farmacie: chestii mentolate.
17+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, fetelor,
Eu am avut un week-end cum nu se poate mai nasol: vineri dimineata m-am trezit ca-mi venea sa vomit, in 3 sferturi de ora am fost de trei ori la baie. Binenteles ca asa de dimineata nu aveam nimic in stomac asa ca… groaznic. In fine, am plecat la servici ca ameam un contract de terminat si trebuia sa merg, dar nu ma simteam in stare de nimic. Am stat pana pe la 10 si apoi am spus la seful de personal ca ma duc la medic si dupa ce am incremenit o ora pe scaun la medic pana m-a primit, mi-a zis ca am un virus la stomac si ca nu pot manca nimic, doar sa beau ser. Va dati seama ca doua zile n-am mancat aproape nimic, doar ser si foarte foarte putina mancare, cel putin vineri am vomitat tot, absolut tot ce am mancat, pana si serul, si ceaiul, si cand n-am mai inghitit nimic ma dureau muschii stomacului de la atata efort. Sambata am mancat o fasie de piept de pui si niste cartofi copti cu niste cas. Ieri eram rupta de foame, mai ales ca ma simteam slabita rau, fara nici o forta, si acum ma simt mai bine. Mi-era teama sa nu-i fac rau lui bb. Ma gandeam ca daca nu-mi trecea pana azi, ma duceam la spital. Asta a fost un virus care da ture pe aici, intai l-a avut Vlad, apoi eu, sa vedem cand il loveste pe papi, desi poate el este mai rezistent.
Mi-a fost dor de voi, ca n-am putut sa va citesc si sa vorbim, dar acum ca sunt mai bine, am revenit in forta ![]()
Am vazut ca mai toate ati avut o zi grea vineri, ce spuneti, nu este ciudat??
18+
Pupik de la Onyx si Vlad
Luminel spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Salutare burtici!!
Moama ce poze cu papusici frumoase am vazut.. Diana( pe Nicole o stiam deja dar a crecsut atat de mult..sa ii daide la noi) si Alra!! Sa va traiasca!!
la capitolul brad votez si eu cu brazii multicolori!! Imi aduc aminte de cand eram mica..ce vremuri...
Se vorbea mai devreme despre vopsitul parului.. mie de fiecare data medicii mi-au spus ca nu recomanda dar stiu multecare s-au vopsit si au bebei sanatosi. in ceea ce ma priveste inainte de prima sarcina m-am tuns foarte scurt si asa am rezolvat problema coloratului..deocamdata. Acum sunt "au naturel".. cat o mai fi posibil ca acum vreo doua luni sotzul mi-a gasit un fir alb..
Cory intrebai de cosmetice si cremute pentru bebei, aici sunt printre altele:Gerber, Aveeno( foarte faine).
Luminelfelicitari
pentru fetita!! ma bucur ca este totul ok. La masuratori nu ma pricep ca aici nu prea dau detalii, iti spun daca e bine si cam atat, poate cel mult greutatea estimativ.
Desiree felicitari pentru samburel!!
Nu stiu ce mai voiam sa zic asa ca ma opresc aici si ma duc la nani ca neuronul meu a plecat de mult la nani!!
Numai bine tuturor!!
Cami16+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Multumesc Cami! nu-i nimic, poate alte fete de pe aici se pricep la masuratori si pot sa-mi raspunda...
In alta ordine de idei, dupa cum v-am spus, eu am fost vineri la ecografie si aveam 13,1 saptamani.Doctora mi-a dat atunci trimitere pentru TT la /inst. pentru Ocrotirea Mamaei de pe bl. Lacul Tei si mi-a zis ca incepand cu saptamana 14 pot sa ma duc sa-l fac. Dar de ecografie nu mi-a zis nimic...oare asta pe care am facut-o vineri mai este valabila daca fac TT saptamana viitoare, de exemplu?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri...
O zi excelenta va urez la toate, fara greturi si dureri!
Lumi
13+
Alysh spune:
Fetelor, am uitat sa va spun sa aveti grija cu mancarimile de sani. Pe mine ma mananca ingrozitor si m-am scarpinat pana mi-am dat sangele la unul dintre mameloane si acum am rana. Si la dush ma doare de mor. De aseara mi-am dat cu crema de galbenele in locul respectiv. Aveti idee daca exsita ceva mai eficient pt asa ceva?
Alina
16+ posibil 
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
cadina spune:
quote:
Originally posted by ralu_t
Cadina tu esti in continuare pacienta lui tutunaru?
si daca da, tie nu ti-a zis sa opresti pregnylul la 12 saptamani?
te intreb fiindca mi se pare ciudat de tot, in fine, sincera sa fiu nici mie nu mi-a zis sa-l opresc insa l-am intrebat in saptamana 12 daca mai fac,stiind la prima vizita cand mi-a dat tratamentul ca se face pana in saptamana 12. si mi-a zis sa-l opresc.
si eu am programare la iosup maine, la 14 sapt si 2 zile, si ma gandeam ca TT il fac poimaine, la 14 sapt si 3 zile, mie spunandu-mi medicul ca de la 13 saptamani si 6 zile se poate face si e relevant. si ma gandesc sa-l fac la 2 laboratoare
iti tin pumnii pt un rezultat bun, sunt sigura ca va iesi bine si este evident ca rezultatul a fost influentat de pregnyl. iti intelegsi alegrea cu amnio, acelasi lucru as face si eu
a venit toamna...cu un bebe!!!14+
drumul lui bebe
Da, sunt pacienta lui dr. Tutunaru. Mie mi-au iesit valorile la tensiunea arterelor uterine foarte mari, si dr. mi-a dat in continuare pregnyl chiar mi-a spus sa nu-l intrerup pana in sapt 20. Desi eu am citit ca in mod normal trebuie sa scada tensiunea in arterele uterine pana in sapt 20, asa ca sper ca pregnylul doar sa grabeasca aceasta scadere. Ralu, eu iti recomand sa faci TT cam in sapt 15 sa fii sigura ca iti ies toate valorile.
Cleo sunt bine (deja acomodata cu vesnicele infectii urinare), multumesc de intrebare cu moralul stau nitel mai prost... dar sper sa treaca si perioada asta si lucrurile sa revina la normal.
Gabi la dr. Tutunaru am facut amnio, a fost super. Am facut=o fara anestezie, nu a fost dureroasa (mai multe emotii in schimb). Dr a fost de exceptie, m-a incurajat foarte mult si a fost tot timpul alaturi de mine. Dupa, am avut mici dureri, si acum tot asa (dar mai mici decat cele de intindere a ligamentelor, de exemplu).
Multumesc mult pentru incurajari, si inca o data sper sa raman singura din odisee cu experienta amniocentezei si toti bebelicii nostri sa fie sanatosi!
andreap spune:
Alysh,eu am folosit la prima nastere(imi facuse sanii praf la supt gagalicea mea..)Garmastan.E bun.Altceva..cred ca trebuie sa intrebi prin farmacii.
Cadina,offf...ai grija de tinesi de BB.
Eu cred ca maine voi sta acasa...nu mi-e deloc bine..cand mi-e frig,cand mi-e cald....daca tot ies din casa nu-mi va trece neam!
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
simonacip spune:
Cadinuta...

..va fi bine in final si vei sta linistita sa savurezi sarcina bucatica cu bucatica.
Analisa bb e bine stai linistita. gindeste-te ca suntem atitea pe care ne doare ba una ba alta...Ceea ce inseamna ca situatia e de asa natura...
Andreeap, onyx, multa sanatate, stati cumintele acasa daca puteti.
Luminel, nici eu nu prea le am cu masuratorile, adica imi place sa stiu asa lungimea si greutatea, dar nu stiu sa le corelez cu virsta bblusului sau sa-mi dau cu parerea.
alysh, eu cind alaptam si aveam probleme cu ragadele, ma dadeam cu garmastan care-i foarte buna si te poti da fara probleme si acum.
David (10 nov 2004) si
Simona
18+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

).
felicitari
Sofia Alexandra(8 mai 2006)