Cum alegeti numele bebelusului?
Raspunsuri - Pagina 9
slimatei spune:
quote:
Originally posted by xrysya
:)frumoase nume.cel mai frumos mi sa parut ariana raisa
eu am un baietel si il cheama andrei alexandru.al strigam alexis.
acum sunt insarcinata si daca ar fi fetita miar placea f mult flaviana sau flavia.e nume mai rar si e si frumos.voi ce parere aveti?
xrysya
aici nu e deloc rar...cat de frumos..fiecare apreciaza in felul sau
flavia inseamna= blonda si daca are norocul sa fie bruneta..asta e bine ca nu stie lumea semnif.
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
lorena_andreianu spune:
La noi si mai simplu. Avand in vedere ca si al doilea e baiat si primul poarta numele bunicului din partea sotului si cum la noi in familie sunt numai (dar numai!) nepoate, am zis ca si al doilea sa poarte numele celuilalt bunic (din partea mea de data asta). Asadar, va fi Stefan. Posibil sa mai lipim inca unul, ca sa nu fie mai prejos ca cel mare, dar la asta inca lucram.
Nu ne facem griji in privinta pronuntiei, caci si Miron si Stefan se pronunta "romaneste".
Pupici!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista
cu bb2
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
narcisa.s spune:
Offf...Si cu noi e o problema...Sotul meu e brazilian din descendenti ruso-lituanieni. Traim in Brazilia dar intentionam sa ne mutam in Ro...Mai avem timp sa ne gandim la nume dar am pus cateva pe lista. Am vazut ca cineva a scris ca numele rare ii determina pe copii sa se izoleze si sa nu se integreze asa de usor in grup...Oricum, mai avem timp sa ne gandim. Pe scurt, ne plac numele ruse, biblice si arabe - Yvan, Vladimir, Omar, Noah, David iar de fete - Aysha, Rannia, Anastasia (asta e grecesc parca), Noa, Livia.Nu am luat nici o decizie inca dar mai avem timp vreo 7 luni. Oricum, astept cu mare nerabdare pareri
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
nemary spune:
quote:
Originally posted by xrysya
:)frumoase nume.cel mai frumos mi sa parut ariana raisa
eu am un baietel si il cheama andrei alexandru.al strigam alexis.
acum sunt insarcinata si daca ar fi fetita miar placea f mult flaviana sau flavia.e nume mai rar si e si frumos.voi ce parere aveti?
xrysya
si mie imi place mult Flavia, este f.rar folosit, dar din pacate sotul nu l-a vrut. sarcina usoara in continuare si daca vrei fetita, fetita sa fie

Mari
33+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
mariaanna spune:
quote:
Originally posted by Adidana13
Sunt la jumatatea drumului si timpul trece mai repede decat ma astept. Si asta e o problema, pentru ca nu am nume pentru bebelone al meu. Daca era fata, avea nume dinainte de afi conceputa: Ileana. Dar asa.... e lumea plina deja de David, de Matei... Mi-ar fi placut Dragos, dar pe nepotelul meu il cheama asa...si nu stiu ce sa ma fac.
Petru suna bine??? Ma gandesc ca botezul sa-l facem chiar de Sf Petru si Pavel Si mi-ar mai trebui un nume "uzual".Offf...
Adidana 20++
Pe baietelul meu il cheama Petronel-Alexandru.S-a nascut in ajun de Sf Petru si Pavel.Nu il stri petronel, ci Alex.Totusi, cred ca era mai frumos Pavel...
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI
slimatei spune:
v-ati striga fetita FANY...?
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
mariaanna spune:
Indiferent de nume, cred ca in primii ani o voi striga tot:Bubulina, Bebita,Iubita , etc...
Oare n-as putea-o boteza atunci?
Glumeaaaaam!
mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
lcazangiu spune:
Al meu sper sa fie baietel pt ca stiu cum il va chema: Andrei David.
Dar daca va fi fetita chiar sunt intr-un mare impas, caci nu stiu, parca nici creierul meu nu vrea sa se gandeasca la aceasta varianta:)
probabil Rebeca sau Bianca dar mai caut:)
Lori
13+
Ingerash_M spune:
Puiul meu, daca va fi fetita, se va numi ISABELA, iar de va fi baietzel, FLORIN GABRIEL.
As vrea pentru fetita 2 nume, adica pe langa ISABELA sa mai fie si un nume de sfant, dar MARIA ISABELA, desi suna bine, pare din telenovele, si nu vreau asta. Aveti ceva sugestii?
PLSSSS!!!!!!!!!!
arinna spune:
Ingerash,
Poate Alexandra Isabela...
Maria Isabela seamana cu Maria Mirabela![]()
Altceva.. Gabriela nu merge,Mihaela nu, Ioana nu,poate Florentina? Sau alta floare...
Narcisa, mie Livia mi se pare dragutz...si Vladimir.Important e pe cine mai stiti cu acest nume si ce rezonanta ar putea avea asupra copilului sau a adultului care va fi.Plus ca trebuie sa mearga si cu numele de familie intrucatva.Eu spusesem chestia cu numele rare, am citit undeva cu mult timp in urma.