Cum alegeti numele bebelusului?
Raspunsuri - Pagina 8
mariaanna spune:
Buna, fetelor!
Eu nu renunt nicicum la Ioana, dar daca se va naste de Craciun, ii vom spune sigur si Cristiana!
D.....u Ioana Cristiana!!!!Suna bine? Ce ziceti?
mariaanna
AMR 5 SAPTAMANI
creata2008 spune:
Daria Maria - mie imi place! Chiar daca amandoua se termina in ia, au muzicalitate. Placeeeeee si cu ocazia asta intri si tu in clubul Mariutelor! :)
quote:
Originally posted by nemary
fetelor, Delia a picat ca si nume, a zis ca ii place mai mult Daria. si, pt a avea un nume de sfant, o sa-i punem si Maria. ce ziceti de ombinatia aceasta: Daria Maria ?
Mari32+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
Da, foarte bine! Imi place Ioana, e simplu si de efect. Iar derivatul Cristiana e foarte frumos.
quote:
Originally posted by mariaanna
Buna, fetelor!
Eu nu renunt nicicum la Ioana, dar daca se va naste de Craciun, ii vom spune sigur si Cristiana!
mariaanna
AMR 5 SAPTAMANI
nemary spune:
quote:
Originally posted by mariaanna
Buna, fetelor!
mariaanna
AMR 5 SAPTAMANI
exact asa o cheama pe sefa mea

Mari
33+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
da Creata, la asta ma gandeam si eu, ca rimeaza. dar cum pana acum cateva luni vroiam sa-i punem doar MAria, intre timp am renuntat la el pt.ca au aparut fff multe bebeluse care se vor chema asa, am zis ca va deveni un nume banal la anu', la fel cum s-a intamplat cu Alexandru, Alexandra, Andrei acum cativa ani.
Mari
33+ bebe 
odiseea
Adidana13 spune:
Sunt la jumatatea drumului si timpul trece mai repede decat ma astept. Si asta e o problema, pentru ca nu am nume pentru bebelone al meu. Daca era fata, avea nume dinainte de afi conceputa: Ileana. Dar asa.... e lumea plina deja de David, de Matei... Mi-ar fi placut Dragos, dar pe nepotelul meu il cheama asa...si nu stiu ce sa ma fac.
Petru suna bine??? Ma gandesc ca botezul sa-l facem chiar de Sf Petru si Pavel Si mi-ar mai trebui un nume "uzual".Offf...
Adidana 20+ 
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
nemary spune:
quote:
Originally posted by Adidana13
Sunt la jumatatea drumului si timpul trece mai repede decat ma astept. Si asta e o problema, pentru ca nu am nume pentru bebelone al meu. Daca era fata, avea nume dinainte de afi conceputa: Ileana. Dar asa.... e lumea plina deja de David, de Matei... Mi-ar fi placut Dragos, dar pe nepotelul meu il cheama asa...si nu stiu ce sa ma fac.
Petru suna bine??? Ma gandesc ca botezul sa-l facem chiar de Sf Petru si Pavel Si mi-ar mai trebui un nume "uzual".Offf...
Adidana 20+
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
daca am fi avut baiat sigur l-ar fi chemat Dragos. si acum e plin, intr-adevar de Luca, Matei, Andrei... in loc de Petru, de ce nu ii spui Petre? pare mai actual sau Tudor, Claudiu, sunt nume pe care le aud ff rar.
Mari
33+ bebe 
odiseea
slimatei spune:
ce ziceti de craciunitza..?![]()
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
m_monique spune:
eu mi-am dorit ca baiatul meu sa aiba nume de sfant, " ca sa-l sune fetele de ziua lui". am vrut un singur prenume, ca numele de familie e destul de lung, si nu vroiam sa pateasca ca al meu sot care are 3 prenume, de nu-i incap in rubrici.
si pt. ca s-a nascut in decembrie i-am zis Andrei.
Andrei (16.12.2006)
xrysya spune:
:)frumoase nume.cel mai frumos mi sa parut ariana raisa
eu am un baietel si il cheama andrei alexandru.al strigam alexis.
acum sunt insarcinata si daca ar fi fetita miar placea f mult flaviana sau flavia.e nume mai rar si e si frumos.voi ce parere aveti?
xrysya