Arinna, daca va fii fetita va ramane unul dintre nume Livia (asa vrea sotzul din dotare)...Celalalt negociem inca - Aysha, Rania, Amira...Daca va fii baiat, probabil ca va ramane Yvan Noah...Dar mai avem timp sa ne gandim la asta
IngerashM, stiu o minunatzie de fata, Maria Isabel...A castigat acum 3 ani parca Eurovisionul copiilor...Geniala fetitza, spanioloaica, si o super voce!!!Poti sa cauti pe net sa asculti piesa...Personal mie imi place Maria Isabel
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Am vazut undeva numele Viviana si mi s-a parut ok....sau poate e o dispozitie de moment
Si Edgar![]()
Salutare,intr-adevar este o grea intrebare.Si eu astept un baitel ,acuma intru in saptamana 20 si pana la urma am gasit numele pt bebelusul nostru ,dar inca nici eu,nici sotul nu suntem foarte hotarati.Vrem sa-l cheme Eric Ianis dar inca nu e 100% batut in cuie.Daca aveti vreo sugestie va rog sa-mi spuneti.Va pupik!!!
Foarte frumoase ambele nume!Parca ar avea inflente nordice.Dar cum il veti striga?Eric sau Ianis?
Maria Isabel, la fel, frumos!
Dar banuiesc ca nu ii veti striga cu ambele nume.
Si eu am un baiat pe care il cheama Petronel-Alexandru.Dar , scurt, Alex!
Cred ca, pana la urma, orice nume are o prescurtare.
Mult noroc si idei bune!
Mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
Merci mult,Mariaanna!Banuiesc ca il vom striga Eric pt ca acela va fi primul nume,si mai ales ca acela e pus de tata-so...hihihi...Acum va las ca am intrat pe fuga de la servici.Va pupik!