Cum alegeti numele bebelusului?
Raspunsuri - Pagina 7
creata2008 spune:
Pai normal ca iti place, daca pe fetita voastra o va chema Ana MARIA.
Merci de aprecieri! Ti le intorc.
PS: Andrei Gabriel suna foarte bine! ![]()
quote:
Originally posted by fecian
Pentru bebica dictatorul/dictatoarea avem 1 varianta castigatoare.
Daca va fi fetitza ii vom spune Ana Maria.
Dar daca va fi baiat...ei aici avem razboi... Eu vreau Gabriel sau Cosmin, sotul vrea Andrei... si uite asa aici inca nu suntem decisi... Tot o taraganam.
creata2008 suupeer numele
MissParker spune:
Da, Uwe e nume nemtesc, dar suna ca naiba 
Eu prin facultate ma gandeam teoretic la nume exotice, imi placea mult Miruna, apoi inventasem eu Sahara si Mateea, pe care sincer nu le-am auzit pana acum la nimeni, dar nu-mi mai plac.
Imi placea si Carla, insa cunosc pe cineva cu numele asta si nu ma mai incanta.
Noi ramanem la David si Ela Maria.
fetele!
Felicia
9+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
stefany_p spune:
mie azi nu-mi mai place nici un nume
Stefania, n-ai nascut mai?? io ziceam ca esti pe masa la treaba
bobitamica...nicole suna bine..ca si nathalie de altfel...
miss....Uwe mai?hai ca poti mai mult
mariaanna spune:
Buna, fetelor?
Ce faceti? V-a lasat inspiratia? Vad ca de ieri ati cam lasat-o moale...
Mai ganditi-va!
Cine are idee ce nume de fetita se potriveste unui nume de familie care incepe cu D si se termina cu nu?
Eu ziceam Ioana, dar...ma mai gandesc....
AMR 5
mariaanna
AMR 5 SAPTAMANI
grati.ela spune:
eu am vrut sa-mi alint fata Ozzy si i-am spus Ozana. Acum pe flacau il va chema Tudor Costin desi nu se prea lipesc (mai bine Tudor Constantin)...mie imi placea si Traian ...
30+
AMR 10
flufy spune:
La noi am ales impreuna.Sotul fiind maghiar eu romanca,ne-am gandit sa nufie nici asa nici asa,asa ca i-am pus numele fetitei noastre , Vanessa.
Toate cele bune si sa aveti grija de voi.
Vicky81 spune:
Noi ne-am gandit la fetita va fi Giulia, este preferat de amandoi ( eu si sotul meu), iar daca va fi baiat pana acum nu am gasit decat Patrik dar ne mai gandim.
brazuca25 spune:
Cand am ales numele piticei noastre am facut o lista cu vreo 12 nume ce imi placeau mie si am inceput sa le analizam cu numele de familie. Multe din ele nu se potriveau asa ca am eliminat pana am ajuns la Denisa, care l-a incantat in mod deosebit pe sot. Mie mi-ar fi placut Ilinca, mai ales ca e nascuta de Sf Ilie, dar nu se pupa cu numele de familie si nici lui tati nu ii placea. 
Al doile nume l-am stabilit inca inainte sa nasc: Daca e baiat o sa ii dau nume de sfant in aceeasi zi cu mine( adik Gabriel), daca e fetita o sa aiba numele in aceeasi zi de sfant cu tati...deci Maria.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
YLARI spune:
Deocamdata m-am gandit numai eu la nume. Iuby cica trebuie sa fie sigur sigur de sexul bebeului. La ultima eco mi-a zis ca e posibil sa fie fetita, nca nu am facut 3D-ul. Mie mi-a placut Eva...
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
nemary spune:
fetelor, Delia a picat ca si nume, a zis ca ii place mai mult Daria. si, pt a avea un nume de sfant, o sa-i punem si Maria. ce ziceti de ombinatia aceasta: Daria Maria ?
Mari
32+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.