Mamici de noiembrie-decembrie (122)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cat timp curg lohiile? La mine s-au oprit dupa o saptamana.
Pe cine am avut eu colega la reanimare? Pe forumista noastra Adela Maria, pe care o pup virtual. Pupam si fetita frumoasa!

adra_bell mami de Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

lala, am si eu o intrebare dk imi poti spune. medicul mi-a scris pe o foaie asa " IIG IP.........MR 1h" ce inseamna?

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

AMR : fix o sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by roxx

lala, am si eu o intrebare dk imi poti spune. medicul mi-a scris pe o foaie asa " IIG IP.........MR 1h" ce inseamna?

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

Mami, habar nu am

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by roxx

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

Mami, habar nu am

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

multumesc, oricum.

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Salutari calduroase, Adra! Sau cu alte cuvinte, Ilana o pupa tare pe Eva !!

Ne bucuram sa auzim vesti bune! Si sotul meu a protestat aseara la baitza fetei, dar pana la urma l-am convins...Iar fetei i-a placutBarbatii astia....

Si Ilana doarme si suge cel mai bine tot infasata deocamdata. Se simte bine asa, cred ca-i aduce aminte de spatiul stramt din burtica...
Mai intru cand mai pot si mai vorbim!

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

ROXANA
TOT CE ITI DORESTI, SA TE BUCURI DE CEI DOI BARBATI DIN VIATA TA SI SA FII VESNIC TANARA SI FRUMOASA!!!

Vali ai dreptate, nu mai e asa de aricioaica.I-a mai crescut si ei capul si nu mai sta parul asa de zburlit.
Stiu ca n-am apucat nici macar sa scriu povestea nasterii, desi tot am tentative, nereusite de altfel. O sa incerc zilele astea sa o concep, dar nu promit nimic.
Asa ca daca ai intrebari, scrie-mi, aici sau pe PM si iti raspund cu cea mai mare placere.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Acum m-am intors si eu de la ai mei. Trebuia sa iau taxiul la intoarce dar bineinteles ca m-am gandit sa mai fac si eu putina miscare (cred ca daca aude barbate-meu ma omoara pt ca m-a lasat sa ies doar cu conditia sa ma intorc cu taxiul). Vroiam sa va spun ca am descoperit magazinul "Licurici". Eu i-am tot luat lui Matei hainute marca Licurici de la diverse magazine pt copii, dar nu stiam ca exista chiar un magazin al lor. Hainutele lor sunt facute in Romania, sunt de calitate si au preturi super accesibile. Pt cine sta in zona Obor-Iancului va spun ca magazinul se afla chiar langa parc (unde e primaria sect 2). Cum stai cu fata la parc, magazinul se afla pe straduta din dreapta lui, langa farmacia Hypocrat (pe strada aceea daca mergi in capat este piata Obor).

Dany2007, ma bucur ca ai revenit pe forum si ca esti bine. O sa vezi tu ca o sa faci 38 de saptamani si o sa te rogi de Luca sa iasa .

Roxxy 38+Matei
_
PESTE 4 ZILE O SA-MI TIN PRINTISORUL IN BRATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

Fetelor, nu uitati ca exista ALAPTATUL HELP-LINE aici, pe forum. daca aveti vreo intrebare sunt multe fete care va pot ajuta. gasiti linkul la mine la semnatura. si nu mai completati cu formula daca vreti sa alaptati mai mult.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

noi suntem bine, crestem pe zi ce trece!!! Iasmi ca eu "scad"... cred ca incepem sa ne facem si noi un program, doar ca, culcarea e la ora 1...apoi papa la 5 si la 8. de la 13 pana la 15, 15.30 la plimbarici.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Fetelor, cred ca sunt singura mamica care nu e in stare sa foloseasca pompa ! Am incercat de 2 ori pana acum, dar n-am scos decat 2 picaturi (pe care le-am bagat repede la frigider...

Dianocica, o sa imi fac timp sa ma uit la alaptatul help-line, chiar am nevoie. Momentan nu stiu cum as putea sa renunt la supliment, doar sa o las flamanda si urland....

mami de Sophia

Mergi la inceput