Mamici de noiembrie-decembrie (122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Buna dimineata!

Eu de vreo 2 nopti dorm cu don'soara in brate. Se pare ca doar asa reuseste sa adoarma si daca o pun in patut mi se pare ca somnul ei devine superficial. In schimb, daca o pastrez langa mine doarme profund si mult. Seara e extrem de agitata si nu prea reusesc sa o linistesc si sa o adorm altfel. A trecut cineva prin ceva asemanator?

Maria - 3 NOV 2007

da noi. eu o tin in pat langa mine pana adoarme bine si dupa o pun in patut.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell

Mihuta, multumesc de raspuns!
Vasari, si eu dorm cu fata in pat, noaptea. Ziua mai doarme si in patutul ei,dar somnul este mai superficial. Noaptea doarme profund, ca miroase a mami.
Primele 24 de ore acasa au fost cumplite. Dormea 5 minute si sugea 30... Eram terminata! Deja ma speriasem ca se extenueaza copilul... Am sunat-o pe asistenta pediatrei, la 2 noaptea si mi-a spus sa-i dau fenobarbital. Sa te impusti, nu alta... De parca eu aveam fenobarbital in casa. Pana la urma mi-a dat prin minte sa o infasez. De atunci doarme noaptea legata de picioare, dar doarme si cate 5 ore.

AMR 4 zile
adra_bell 39+ si Eva-Elena

ce lagatura are infasatul, legatul picioarelor??

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

ROAXANA LA MULTI ANI FERICITI!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vasari..copilul meu vad ca mai nou nu mai "poate" dormi in patut..da in brate la mine n-are treaba. eu insa sunt mai rea si il pun la loc..el incepe sa urle si uite asa..
si il las sa planga..n-am ce-i face.
incep insa sa ma intreb daca e satul..sau totusi, ce are d eplange..:(:(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Salutare, mamici si burtici!
LA MULTI ANI, ROXANA! SA FII FERICITA SI SANATOASA IMPREUNA CU CEI DRAGI TIE!
Si felicitari mamicilor care au mai nascut! (scuze, nu am citit in urma)

Mei, fetele, eu sunt in permanenta uimita de copilul meu! Asa copil cuminte nu cred ca meritam, in orice caz, nu speram... plange doar daca ii e foame, in rest si daca mai caraie, se potoleste iute daca vorbeste mami cu el...
papa bine, doarme bine, nu conteaza ca e la mami in brate sau in patut sau in scoica. Si chiar daca nu doarme, sta cuminte si se uita la ce e in jur... ma tot minunez...
Incerc sa scriu si povestea nasterii, dar inca nu am gasit timpul necesar, ca stau cu bebele meu sau ma odihnesc.
Pupici dulci si tin pumnii la viitoarele mamici! Nu va ganditi cu groaza la momentul nasterii, e o experienta de neuitat!

Laura si Rares 11.11.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Victo, seamana mult cu ce se-ntampla la mine. :) Sper doar ca acum pot sa apreciez cat de cat cand e vorba de colicei si cand nu. Parca reprizele de colici mai trec, dar doua zile au fost grele... cred ca era constipata, ca atat se chinuia saracuta... si atunci a plans cel mai rau si am tinut-o cat mai aproape de mine. Nu am experienta, astept sa vad ce se intampla si o sa vorbesc marti cu pediatra cand vine sa ne vada. Acum e mai bine, si cu toate ca isi mai face de cap colicelul, sunt doar reprize de plans care trec.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

salutam toate mamicile...pupamtoate comorile...
da' unde sunt gravidutele noastre ...unde sunteti..?vad ca numai mamicile mai deschid subiectul ...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Gravidutele asteapta sa devina mamici si citesc cumintele impresiile mamicilor, eventual ne luam notite.

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
37+ Dora Ioana
AMR 10 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu sunt aici..... mancam. Nu mai aveam putere sa scriu pt ca imi era prea foame. Mi-am facut o mare farfurie de cartofi prajiti, cu cascaval si oua. problema e ca nu ma simt f satula . Intre timp am mai calcat o data camasile de noapte pt spital 9dar tot nu vor fi impecabile pt ca se mototolesc cand le pun in geanta). Mai am de spalat vreo 3 costumase ale lui Matei, achizitionate in ultimele zile.
Copilul meu este incredibil. Dupa ce termin de mancat, se misca asa de puternic de zici ca a mancat si el in acelasi timp cu mine .

quote:
Originally posted by slimatei

salutam toate mamicile...pupamtoate comorile...
da' unde sunt gravidutele noastre ...unde sunteti..?vad ca numai mamicile mai deschid subiectul ...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Roxxy 38+Matei
_
PESTE 4 ZILE O SA-MI TIN PRINTISORUL IN BRATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

andra bell eu am deja 5 saptamani si 2 zile de cand am nascut si inca mai am o scurgere foarte usoara galbuie, care sunt tot lohii.. din cate stiu eu e cam imposibil sa iti treaca asa de repede.Eu am auzit ca de abea pe la 7 saptamani trec de tot.
Victo asa plangea si al meu si adormea doar in brate si eu ma gandeam ca e cu figuri sau colicos si cand colo el plangea de foame.
Al meu s-a cam constipat de la laptele praf .A cam plans zilele astea... dar nah mai cu un ceai de musetel, mai ajutat a reusit sa faca.Nu stiu ce am face daca nu ar mai papa si cateva mese de laptic de la mine

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput