Mamici de noiembrie-decembrie (122)
Raspunsuri - Pagina 11
ggaby spune:
Mamicilor,stiti cumva daca masina de spalat vase sterilizeaza biberoanele? eu mi-am comandat intre timp si un sterilizator-incalzitor biberon ca sa fiu mai sigura...MULTUMESC!
gaby 37+
ggaby spune:
....si inca ceva...a facut careva dintre voi cursuri pt nastere??aici asigurarea medicala imi oferea cateva cursuri dar n-am fost la nici unul pt ca eram convinsa ca vreau cezariana dar intre timp m-am razgandit pt ca vreau o recuperare mai rapida
E adevarat ca exista o anumita tehnica a respiratiei care ajuta sa nasti mai repede,sau e doar o simpla respiratie mai profunda???
ggaby 37+
roxx spune:
hello!
si noi pe aici...... am fost putin la plimbare...tot ma doare in partea dreapta la coaste....
care se pricepe ma trece si pe mine in lista cu programare pe 30.11 ? multumesc anticipat.
Roxana 38+
mami de Luca Teodor
AMR : fix o sapt
Roxxy80 spune:
Roxx, ti-am luat-o inainte . Eu sunt programata pt 27 noiembrie.
Nici pe mine nu m-a trecut nimeni pe listuta de programari. Haideti mai fetelor care va pricepeti, va rugam sa ne treceti si pe noi pe listuta.
Roxx, mai avem putin si ii vom tine in brate pe micii nostri sagetatori.
quote:
Originally posted by roxx
hello!
si noi pe aici...... am fost putin la plimbare...tot ma doare in partea dreapta la coaste....
care se pricepe ma trece si pe mine in lista cu programare pe 30.11 ? multumesc anticipat.
Roxana 38+
mami de Luca Teodor
Roxxy 38+Matei
_
PESTE 4 ZILE O SA-MI TIN PRINTISORUL IN BRATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
ggaby spune:
Am citit despre copii sagetatori ca sunt tare norocosi si prietenosi! Ce bine daca ar fi asa! Bineinteles ca mai presus de toate sper sa avem bebei sagetatori SANATOSI!
gaby 37+
roxx spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Roxx, ti-am luat-o inainte . Eu sunt programata pt 27 noiembrie.
Nici pe mine nu m-a trecut nimeni pe listuta de programari. Haideti mai fetelor care va pricepeti, va rugam sa ne treceti si pe noi pe listuta.
Roxx, mai avem putin si ii vom tine in brate pe micii nostri sagetatori.quote:
hello!
Roxana 38+
mami de Luca Teodor
Roxxy 38+Matei
_
am vazut tin pumnii sa fie bine .
stii, ma gandeam inainte sa ajung la dr ca daca zice : "aa, k, ne vedem maine dimineata la spital!" sigur ma apuca tremuratul...asa pana vineri am timp sa ma obisnuiesc cu gandul....mi-e putin teama...dar trebuie sa trec peste ...totul va fi bine...si il voi tine pe bubu meu scump si drag in brate...nu-mi vine sa cred
Roxana 38+
mami de Luca Teodor
roxx spune:
...eu nu prea le am cu zodiile...cu cine ma intalneam si ii spuneam cam cand vine bb, imi spuneau de zodie, k zodia sagetatorului e buna etc...altcineva mi-a zis sa nu-l las sa se faca scorpion..ca si cum puneam dop si gata...nu era scorpion... zodiile pt mine nu conteaza
Roxana 38+
mami de Luca Teodor
darleena spune:
Am reusit si eu sa scriu povestea nasterii...pentru cine e intresata, o gasiti sub semnatura.
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
Roxxy80 spune:
Sincer, nici eu nu prea cred in zodii, de fapt nici nu stiu prea multe despre zodii.
Eu am o stare de agitatie de cate ori ma gandesc la ziua de marti. Sunt f fericita ca am ajuns pana in acest moment cu bine, il astept cu nerabdare, insa sunt putinel speriata.
Iti doresc sa ai o nastere usoara si o recuperare rapida (sigur nu voi mai apuca sa-ti urez pan atunci).
quote:
...eu nu prea le am cu zodiile...cu cine ma intalneam si ii spuneam cam cand vine bb, imi spuneau de zodie, k zodia sagetatorului e buna etc...altcineva mi-a zis sa nu-l las sa se faca scorpion..ca si cum puneam dop si gata...nu era scorpion... zodiile pt mine nu conteaza
Roxana 38+
mami de Luca Teodor
Roxxy 38+Matei
_
roxx spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Iti doresc sa ai o nastere usoara si o recuperare rapida (sigur nu voi mai apuca sa-ti urez pan atunci).
Roxxy 38+Matei
_
multumesc, la fel . si bb sanatos si mancacios.
Roxana 38+
mami de Luca Teodor