Mamici de noiembrie-decembrie (122)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Multumim de complimente si urari, toti bebicii sunt frumos si m-am convins si eu de povestea cu cioara si puiul ;)
Vasari, si al meu e mai agitat seara, dar din cite am citit eu asta e perioada in care nivelul de excitabilitate al bebicilor e mai mare, si de aceea sunt mai agitati.
Eu ma stradui sa nu il adorm la mine in brate pentru ca daca se obisnuieste asa o sa fie mai greu.
In spital am dormit cu el in pat, ca sa il calmez mai repede pentru ca era si alta mamica cu bebe si sa nu ii deranjam, insa acasa nu am mai dormit impreuna.

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani Roxana , multa fericire, sanatate si noroc alaturi de cei dragi !!!

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

roxana vezi ce fac fetele aste pt. tine...e a 2-ua pagina cre se lateste.... si tu nu vii cu un suculet macar...si o felie de tortulez ca altfel nu se tine..ei hai daca ne oferi si un aperitiv..nu refuzam..... poate totusi reusesti sa intri...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mihuta, multumesc de raspuns!
Vasari, si eu dorm cu fata in pat, noaptea. Ziua mai doarme si in patutul ei,dar somnul este mai superficial. Noaptea doarme profund, ca miroase a mami.
Primele 24 de ore acasa au fost cumplite. Dormea 5 minute si sugea 30... Eram terminata! Deja ma speriasem ca se extenueaza copilul... Am sunat-o pe asistenta pediatrei, la 2 noaptea si mi-a spus sa-i dau fenobarbital. Sa te impusti, nu alta... De parca eu aveam fenobarbital in casa. Pana la urma mi-a dat prin minte sa o infasez. De atunci doarme noaptea legata de picioare, dar doarme si cate 5 ore.

AMR 4 zile
adra_bell 39+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

anka.san pai nasterea prin cezariana a fost mult mai usoara decat ma asteptam....dar cred ca datorita faptului ca am avut rahi-peridurala...ti-o recomand ddin suflet e super!!!!

"Dany26,am reusit sa vad pozele cu bb Andrei...Doamne, ce scumpic e, sa-ti traiasca! Ptiu, sa nu-i fie de deochi!" VALI multumim mult de complimente!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Wow, Adra, chiar doarme bine infasata! Poate o sa incerc si eu.
eu am scos puioul la plimbare dupa ce a venit preotul acasa pt molifta de 8 zile, desi intre timp am mai fost la un control si cu ea la spital.

Eu baita i-am facut de la inceput, dar pana nu i-a cazut buricutul am avut grija sa evit zona - in sensul ca o bagam in cadita, dar o sprijinea sotul meu sa nu ii ajunga apita in zona. Dupa aceea fara nicio restrictie. Dar puteti intreba pediatrul ca sa auda si sotul tau.

Pufulet, si il lasi sa planga seara, sau cum treci peste moment?

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

gabitz78 eu stau pe Banu mMnta-Titulescu si tare as vrea sa ne intalnim ca stam aproape ....poate prin kiseleff....candva.....

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Fetelor, am venit . Marti nasc .
Luni ma interneaza (regulile stupide ale spitalului ) pt analize, eco, discutie cu anestezistul si marti imi vad puisorul. Sa ma treceti si pe mine acolo pe listuta de programari la cezariana. Sunt tare fericita si surescitata in acelasi timp. Imi trec tot felul de chestii prin cap. Nu-mi vine sa cred ca de marti trec intr-o alta etapa a vietii mele. Sunt si fericita si speriata in acelasi timp.

Roxxy 38+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Pentru noile mamici, am si eu nelamuriri , in special pentru cele care au nascut prin cezariana si alapteaza : va ajunge lapticul ? In cat timp suge bebele si cat doarme dupa ? Eu i dau inca supliment dar sper sa ajungem sa renuntam la el.

Si inca ceva, cam cat mananca la o masa ?

PS : am fost disperata fara voi zilele astea

mami de Sophia

BINE AI REVENIT MIHUTA!

BB MEU PAPA TZTZA 15-20 MIN SI ADOARME IMEDIAT CU EA IN GURA....primele 7 zile dormea f f mult si zxiu si noaptea....eu am avut lapte din a 3-a zi dar f putin si apoi mi s-au intarit sanii in a-4a zi si m-am muls dar curgea cam 20 ml in 30-40 min iar acum 40 ml in 30-40 min...deci destul de putzin zic eu....tot din cauza asta am inceput sa ii dau si eu lapte praf cam de 3 ori pe zi cate 50-60 ml ca i-am dat o data 80 si a vomat....

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany2007

Buna burtici,bebici mamici...!!!

Mi-am facut si eu putin curaj si am deschis calculatorul, imi era tare dor de voi,sper sa pot recupera din urma...
Va multumesc din suflet ca va ganditi si la mine, ma incurajeaza f mult,mai ales acum cand trec printr-o perioada mai naspa.
Vali si Roxxy sunteti niste dragute .

Vreau sa felicit si eu noile mamici, sa aveti mancaciosi si sanatosi si sa va bucurati de ei.

Pussi te felicit pt printese, cred ca nimic nu se compara cu bucuria de a le avea alaturi.

RGE - La multi ani !!! multa sanatate si fericire alaturi de familia ta!

Dana 36+ Luca-Rares
AMR - 4 Saptamani de stat in burtica la mami.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

bine ai revenit dany....lasa ca DD il va ajuta pe bb sa mai stea inca o sapt!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput