Mamici de noiembrie-decembrie (122)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!
Roxana, La multi ani, iubita! Sa te bucuri de George mic si George mare, multa sanatate si fericire!!
Mihuta, bine ai revenit! Aici parca suntem la scoala mamicilor mai nou. :):)

Eu de vreo 2 nopti dorm cu don'soara in brate. Se pare ca doar asa reuseste sa adoarma si daca o pun in patut mi se pare ca somnul ei devine superficial. In schimb, daca o pastrez langa mine doarme profund si mult. Seara e extrem de agitata si nu prea reusesc sa o linistesc si sa o adorm altfel. A trecut cineva prin ceva asemanator?

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Pufulet, am vazut pozele, sunteti tare draguti, iar bb e un dulce!! Prima saptamana acasa e cea mai frumoasa si mai linistita. Cel putin a mea nu a plans deloc, a dormit mult si a papat!

Fetelor, noi am scapat de problemele cu buricutul definitiv!! De doua zile facem baita adevarata, ne balacim mult si ne place. Nu-mi vine sa cred ca am scapat de vizitele la doctor... de-acum ne mai viziteaza doar pediatra. :)

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Buna burtici,bebici mamici...!!!

Mi-am facut si eu putin curaj si am deschis calculatorul, imi era tare dor de voi,sper sa pot recupera din urma...
Va multumesc din suflet ca va ganditi si la mine, ma incurajeaza f mult,mai ales acum cand trec printr-o perioada mai naspa.
Vali si Roxxy sunteti niste dragute .

Vreau sa felicit si eu noile mamici, sa aveti mancaciosi si sanatosi si sa va bucurati de ei.

Pussi te felicit pt printese, cred ca nimic nu se compara cu bucuria de a le avea alaturi.

RGE - La multi ani !!! multa sanatate si fericire alaturi de familia ta!

Dana 36+ Luca-Rares
AMR - 4 Saptamani de stat in burtica la mami.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata....se mai pune...
multumim lala de ...eu abia acum am baut-o..
caci dimineata am fost la analize..
nu mai pot deloc sa mai suport acele astea...
astia ba ma suspecteaza de diabet(fiindca am prea multe chile si bb e cam marisor,dar daca am papat...)..ba nustiu ce....
acum pe ultima suta de metri ..mi-au facut ultimele analize..sper...
am la gauri in mana mai ceva ca un drogat
si in plus unii nutiu sa bage un ac in vena se pare..am numai vanatai..behhhh....

adelamaria..bun venit acasa ...refacere rapida...
multa sanatate si printesei

roxana la multi,multi ani fericiti alaturi de familia ta...

roxxy si eu m-as fi emotionatat mai tare..sa stiu exact ziua...o sa fie totul bine..

vali...paste, paste...da acum am o dilema...
vreau prea multe de papa bun si nustiu cat timp mai am ....
sa le pap pe toate...
caci unele dintre ele nu pot manca dupa..
sau depinde si de copil...dar oricum nu vreau sa risc...
acum sa incep...la toate fetele
vreau peste prajit cu mamaliguta si usturoi...si cartofi prajiti
- pui+ciperci cu smantana..si mamaliguta
- tochitura de porc cu mamaliguta...
-sotul meu vrea pilaf cu carita de pui...
- vinete la grill.. sub ulei...yam...si.. si..lista poate continua...

acum plecam sa mancam o bucatica de toba sper sa nu-mi vina rau..
caci mama natura a facut in asa fel incat
eu sa nu pot manaca salamuri pe toata perioada sarcinii

pofta mare..

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

quote:
Originally posted by oana8188

quote:
Originally posted by ggaby

Salutare gravidute ce mai faceti si cum va simtiti azi?! eu destul de bine de fapt toata sarcina am fost bine putin mai obosita acum spre sfarsit dar nu ma pot plange...inca mai lucrez sper sa reusesc sa mai stau la boutique pana pe 1 dec. Acum am papat un Mc Donalt si stau cu burta in sus(bine ca am un scaun comod aici la munca) si am cumparat o revista(9luni) care avea si un CD cu muzica clasica "in asteptarea bebe-ului"...si suntem tare relaxati pt ca ne place...si bebica sta linistit...ca in ultima vreme imi da cu piciorutele in stomac si in coaste de nu mai stiu cum sa ma asez...
SLIMATEI multumesc pt incurajare sper sa o scot la capat cu soacra! daca ma streseaza prea tare va fi si bebe-ul stresat dar na ce sa-i fac vrea si ea sa se bucure de nepot. Dar ma enerveaza ca vine chiar atunci cand trebuie sa nasc (13 dec) si sta pe capul meu pana pe 29 dec...ajutor!...
Apropo e cineva dintre voi care mai lucreaza acum in ultimele saptamani??

gaby 37+

Eu lucrez. Nu mult, ca nu ma "tine" sa stau mult timp in scaun, dar cred ca as lua-o razna sa nu ma mai duc... De ex, ieri si azi am stat doar in casa si deja simt ca nu se mai poate. Dupa nastere o sa am mai mult de lucru acasa
Mersi mult pt raspunsul cu catelul! Sa stii ca am intrat si eu pe diverse site-uri acum si deja m-am mai linistit in legatura cu prezenta cainelui; il mutam doar temporar la socri din cauza ca noi avem un "ditamai" apartamentul cu 1 camera; si poate in 8-10 luni ne mutam si noi in ceva mai mare (Doamne Ajuta!!)
Ne e si noua tare drag, mai mult sotului ca el e stapanul, eu doar l-am adoptat acum 4 ani (si are aproape 9 acum), dar si eu tin tare mult la el, chiar daca sforaie noaptea mai ceva ca un mosneag si nu pot dormi de multe ori

Oana 35+ Alexandra

Oana daca intr-adevar nu ai spatiu sa tii cainele in casa...e bine sa-l dai socrilor,dar sa stii ca nu va fi bine cand va reveni de la socri,va suferi oricum pt ca va vedea copilul si nu va fi obisnuit cu el si mirosul acestuia si cu siguranta se va gandi ca la-ti inlocuit pe el,din cauza copilului...deci te sfatuiesc ca oadata ce l-ai dat sa fie dat...din pacate! Vezi tu! Eu am sa te tin la curent daca voi naste inaintea ta si dupa cum voi avea timp,cum se comporta al meu caine! Te pup si serviciu usor!
gaby 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

RGE, La multi ani !

Vali, m-am recuperat repede, a doua zi m-am dat jos din pat si a fost acceptabil. Inca ma mai tine un pic cand ma ridic dimineata, dar una peste alta a fost destul de usor.

Adela, lapte am si eu dar nu-i ajunge. Suge cate 30-40 de minute la un san (ii curge lapticul pe barbie si se aude cum inghite) dar mai ai si supliment de lapte praf. O singura masa i-am dat-o numai de lapte praf acum 2 zile si a mancat 90 ml, ca atata i-am pus in biberon. In plus alaptez cu mameloane de silicon ca am facut ragade inca din maternitate. Mi s-a spus ca bebele are reflexul suptului foarte puternic, de altfel daca ii bag degetelul in gurita de-bia de-abia pot sa-l scot.

Partea proasta e ca daca i-as da bibe ar dormi cate 3-4 ore. Cu alaptatul asta lung doarme fragmentat, si in timpul alaptatului si dupa, dupa care se trezeste de foame.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Voi la cate zile i-ati facut baie bebelushului? I-a cazut buricul,bontul arata bine, dar ta-su e speriat tare si nu vrea sa-i facem baita totala....
La cate zile a iesit bebe la aer pentru prima data? Neonatologul ne-a zis ca se poate peste 0 grade... Voi cum ati procedat?Si cat ati stat afara?
Scuze, cred ca s-a mai postat dar nu am timp sa citesc din urma.

AMR 4 zile
adra_bell 39+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

pufu..bun venit acasa ...sa dea DD sa fiti cu totii bine si fericiti...bb papacios, voinic si cumincior...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Adra, eu i-am facut baie din prima seara, ce-i drept foarte rapida, si aseara am facut una mai pe bune ca nu mai avem buric. N-am scos-o inca afara, doar in dreptul geamului, ca n-am avut timp. Dar neonatoloaga ne-a spus sa o scoatem de a doua zi.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

salutare!
venim cu vesti proaspete: vineri, pe 30.11 sunt programata la cezariana ... asta daca bb nazdravan nu doreste sa vina mai repede si il rog sa stea cumintel k nu mai e mult

felicitari noilor mamici!

RGE, la multi ani,multa sanatate si numai bucurii!

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

AMR : fix o sapt

Mergi la inceput