Mamici de noiembrie-decembrie (122)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Buna fetele,

am reaparut si eu in peisaj, multumesc pentru urari, felicitari noilor mamici si multa bafta celor care mai au atat de putin !

Noi avem azi o saptamana, de ieri ne-a picat si buricul, suntem o copie fidela a lui tati, creola si frumusica foc. Suntem cumintica si tare mancacioasa asa ca mancam tot ce prindem, si de la mami si completare. Speram sa-i mai creasca lui mami productia ca ne place mult mai mult laptele ei decat cel de Fulga !

39s + Sophia

Lume noua pe la noi!
Bine ati venit!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
37+ Dora Ioana
AMR 10 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

'Neataaa!!!
Am facut ochi (dupa o noapte alba, am dormit vreo 2 ore acum, dimineata, in rest ne-am luptat cu arsurile si durerile de coloana).

Roxana (RGE), LA MULTI ANI, iubita, sanatate maxima si fericire deasemeni...sa-ti dea Dumnezeu viata lunga si impliniri alaturi de cei 2 George.Sa fiti fericiti, sanatosi si sa aveti parte de tot ce va doriti!

Roxxy, Doamne-ajuta pt. marti si dupa aceea, safiti sanatosi!

Lala, sar'na de cafea!

Stefi, mi-ai facut pofta de paste...mi-e foameeeee!!!

Totulii, ne vedem la Medlife, trebuie sa am si eu o colega acolo, nu?

Cu Dany2007 am vorbit aseara, e mai bine, nu a internat-o, dar trebuie sa stea in pat, cuminte. I-a mai scazut putin tensiunea, mai merge la control miercuri...i-am transmis toate cele bune de la voi si va pupa pe toate si va multumeste pt. grija!

Valentina 36+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 15 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pentru noile mamici, am si eu nelamuriri , in special pentru cele care au nascut prin cezariana si alapteaza : va ajunge lapticul ? In cat timp suge bebele si cat doarme dupa ? Eu i dau inca supliment dar sper sa ajungem sa renuntam la el.

Si inca ceva, cam cat mananca la o masa ?

PS : am fost disperata fara voi zilele astea

mami de Sophia

Mergi la inceput

Mihuta, bine ai revenit! Vrem si noi poze cu Sophia, ca deocamdata sfaturi nu stim sa dam...da' lasa,ca venim si noi in clubul vostru, al mamicilor!
Tu cum esti dupa cezariana, ti-ai revenit?

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 15 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

PT ROXANA:

LA MULTI ANI!!!!!!!!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI MULTA LINISTE SUFLETEASCA!!!!! ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME ALATURI DE CEI 2 BARBATEI AI TAI!!!!!!

PS Vrem tort si suc!!!!!

Roxxy 38+Matei
_
PESTE 4 ZILE O SA-MI TIN PRINTISORUL IN BRATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Din pacate Roxana are calculatorul virusat si nu poate intra, dar va pupa pe toate si va multumeste pt. urari!

AMR 15 zile

Mergi la inceput

Darleena,am vazut pozele cu scumpa de Kara...hai, ca nu mai e asa aricioaica!
Moama, cate as vrea sa te intreb legat de nastere, dar imi dau seama ca nu ai timp.
Oricum, ma simt linistita pt. ca vad ca toate fetele sunt multumite de Medlife!
Cand ai timp, poate intri la subiectul cu spitalul, sa ne pove si noua cate ceva...pupici

PS: Cat ai dat pt. gaurile de cercei? Le-au facut acolo?

AMR 15 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

lala si adinag mersi mult mult pt raspunsurile de ieri despre lapte si suzeta.
am cautat si eu pe net informatii dar am gasit pareri destul de diferite.

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!

Am reusit si noi sa dam un semn de viata! Am nascut pe 14 noiembrie la 19.30 o minunatie de fetitza mititica de 2.500 kg, sanatoasa si frumusica! Ne cheama Ilana Andreea si acum suntem acasa, papam la sanul lui mami si inca suntem cumintele

Imi pare rau ca nu am mai putut citi mai nimic, dar voi recupera pe masura ce ne vom obisnui cu noul statut si program.

Mihuta, ca tocmai am vazut ca ai intrebat ceva...Eu am nascut prin cezariana. Lapticul a venit in a 4-a zi, iar acum avem destul pentru doi copilasi. Trebuie doar multa rabdare si perseverenta. Pune pe bebe la san cat mai des ca sa stimuleze secretia lactata. Bea ceai de la Fares pentru lactatie, ia Nutrinatal (3 pe zi) si eventual Galactogil (dar cred ca o sa mearga si fara). Pe mine cred ca m-a ajutat mult si mulsul sanilor. E dureros la inceput si ia tip pana inveti s-o faci, dar merita. Cumpara o pompita daca poti.
Fug acum, s-a trezit micuta. Nu stiu cat papa la o masa: 10 min la un san, 5-7 min la altul….Pare sa se sature.
Pup fetele si bebeii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

A, inca ceva: dupa ce papam dormim cam 2.5-3 ore...Azi vad ca suntem mai agitata, probabil ceva crampe la stomacel care ne trezesc...Dar adormim repejor la loc
E foarte important sa te odihnesti si tu si sa papi bine ca sa faci laptic...Tin pumnii stranzi sa scoateti suplimentul cat mai repede!

Mergi la inceput