Mamici de noiembrie-decembrie (122)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

LALA sper si eu sa se obisnuiasca dar totusi ai mei fac luni 4 saptamani,nu ar fi trebuit sa se obisnuiasca pana acum?daca le bag supozitoare de bebei cu glicerina le pun cate unul intreg?eu pana acum le-am bagat doar cate jumate si mare lucru nu au facut.la noi a mers cu termometrul de vreo 2 ori,doar asa au facut.si acum fac 48 de ore in care nu au facut decat ff putin cu un part.

Mergi la inceput

stai asa LALA ca daca tot te-am prins sa te mai stresez cu o intrebare daca stii,aseara m-am ingrijorat ca nu au mancat decat cate 60 ml si asta dupa 4 ore,ca ei asa mananca fix la 4 ore dupa ceas.cum le mai bagam biberonul in gura sa mai pape tipau de mama focului.asta e oare tot de la colici sau constipatie sau se poate sa ii mai doara ceva si nu-mi dau eu seama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata si de la noi. Nu stiu ce am dar ma simt tare slabita, parca nu am puterte in corp. Picioarele mi s-au umflat de aseara si asa au ramas. Tensiunea este mica (11 cu ceva, 12 cu ceva, chiar si 9). Parca imi simt burta mai grea. De abia astept sa ma internez luni.

Gianina, multumim mult [pup.

Irina, si cand erai insarcinata te admiram, acum cu atat mai mult. Imi dau seama cat de greu trebuie sa-ti fie cu 2 bebei. Cand am ramas insarcinata imi doream sa am gemeni (ziceam eu ca scapi cu 2 dintr-o lovitura), dar acum ma bucur ca e unul singur. Uite un pt tine si un pt flacaii tai.

Roxxy 38+Matei
_
PESTE 4 ZILE O SA-MI TIN PRINTISORUL IN BRATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Irina al meu s-a obisnuit la 3 luni .
Asta in sensul ca facea singur zilnic fara ajutor dar aspectul era de "bilute". Atunci era alimentat doar cu lapte praf. In primele 3 luni pe alimentatie mixta facea greu , spre tare si ajutat : ori cu gimnastica, ori cu Debridat, ori cu supozitor etc.
Doar alaptat (prima perioada) facea dupa fiecare masa moale .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina_stef

stai asa LALA ca daca tot te-am prins sa te mai stresez cu o intrebare daca stii,aseara m-am ingrijorat ca nu au mancat decat cate 60 ml si asta dupa 4 ore,ca ei asa mananca fix la 4 ore dupa ceas.cum le mai bagam biberonul in gura sa mai pape tipau de mama focului.asta e oare tot de la colici sau constipatie sau se poate sa ii mai doara ceva si nu-mi dau eu seama?

fericita de gemeni+ RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)

http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community

-IRINA-

Probabil ca de la colici.
Vor mai avea astfel de perioade.
Este imposibil sa isi mentina mereu acelasi apetit.
Doar daca vezi ca pe o perioada mai lunga (2-3 zile) scad gramajul de lapte sa iti faci griji. Asa doar o masa merge.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

LALA pai la fel e si la noi,cat a papat doat tatica facea dupa fiecare alaptat,asta in prima saptamana,apoi am bagat laptele praf si acum papam lapte praf plus cam 1 masa jumate pe zi de la mine.zic jumate ca nu ajunge ptr amandoi,scot cam 120 la tura a doua pe care ii impart cate 60 la fiecare si restul completam.ii mai pun si in cursul zilei la san cand plang sa-i mai linistesc,nu stiu daca iese mare lucru,ei inghit acolo,dar curios este ca dupa mananca lapticul praf normal in cantitatea obisnuita.
ROXXY nu stiu cum este cu un bebe,pot doar sa-mi imaginez,dar cu 2 usor nu enu vreau sa ma plang sper doar sa am rabdare,si sa treaca lunile astea mai grele si apoi sper ca va fi mult mai usor si ptr mine si ptr ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Si Raul a fost constipat vreo 2 zile si doar cu ajutor facea ...si se inrosea saracul ca un rac cand se scremea sa faca kk si dupa tragea un plans ca bineintees nu iesea nimic ....eeee dar azi noapte la 4 s-a trezit feciorul cu un pampers plin de kk... facut singur fara ajutor...am inceput sa il felicit ziceai ca a terminat facultatea ...si dupa a papat 190 ml de lapte ...cred ca si-a facut loc saracul in valiza...si a bagat atat... ca eu nu am reusit sa ii scot sticla din gura si dupa ce s-a terminat laptele din prima portie tipa ca din gura de sarpe si isi manca mainile.Dupa ce a terminat de halit a adormit cu un ranjet satisfacut pe fata

eu i-am dat ceai de musetel, dar la pliculete nu granulat, si de obicei il varam pe gat inainte sa pape ca atunci e disperat dupa mancare si manaca cam orice...chiar daca se stramba

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

ANk-ule felicitari ptr mare kk,poate pare fara importanta dar noi mamele stim cat de important este si cat ne bucuram cand mogaldetele reusesc sa faca si se elibereaza la burtica si nu mai plang.
la mine e si mai rau,sunt si eu constipata de cand am nascut,abia fac la 3,4 zile,si asta se intampla numai dupa ce am nascut.dupa operatie am facut la o saptamana,si atunci cu chiu cu vai.

Mergi la inceput

Eu si sotul meu cochetam de o saptamana cu ideea de a naste la Medlife . Facem calcule pro si contra ...astept acum si ultimile rezultate la analize si ne vom decide .
Sunt in dubii

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

neata fetelor, scuze ca nu am raspuns la intrebari dar, ieri am stat potolita in pat pentru am inceput sa elimin din dop(aaa stie cineva cam cat dureaza de la eliminare pana la nastere????) si nu vreau sa nasc in week-end, sa mai stau si eu nitel cu sotul ca si asa il vad rar.ieri am avut niste reprize de agitatie din partea lui bica de ziceai ca i-am dat energizante.
asa ca am stat in pat de imi era frica si sa respir, de fapt astea sunt scuze : ce sa mai mai fetelor imi e frica de nastere, m-a luat asa deodata, pana acum eram tare viteaza dar acum gata, sunt terminata.
mai am cate ceva de facut prin casa si ma perpelesc ca nu sunt gata pana vine bebe, de citit nu pot citi, de uitat la tv nici atat , oare cum sa fac sa nu ma mai gandesc si sa ma relaxez?
sunt de coma..... noroc cu voi ca sunteti mai active si citindu-va mai trece timpul si invat tot timpul lucruri noi, va multumesc din suflet ca existati

AU MAI RAMAS 12 zile, doamne ajuta-ne

Mergi la inceput