Mamici de noiembrie-decembrie (122)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!
BB, eu folosesc sab simplex si tot asa mi-a zis dr... cate 15 picaturi pe zi. Si mie mi s-a parut ca dupa ce am inceput sa-i dau se chinuie mai mult la kk. Eu mentin totusi cantitatea pana vb cu dr.

Mihuta, ai reusit sa folosesti pompa? Eu am pus comprese calde pe san in timp ce o foloseam si a mers foarte bine. Prima pompa nu mi s-a parut buna si am cumparat de la Primii Pasi o pompa manuala cand am ajuns acasa. Mi s-a parut super.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vasari, eu incepand de azi scad cantitatea la 5 picaturi!! ai grija ca Sab e medicament nu e de plante.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

neata gagici!
LAVIda da din ala le dau granule,si este dulce ca are fructoza,asa scrie pe el,chiar am citit acum.le fac 50 ml din asta plus 50 de baby drink si le amestec si le dau asa.
fetelor am avut o noapte de cosmar,sunt un zombie la ora asta.colicii ne-au chinuit toata noaptea pana la 6,niste urlete si tipete saracutii de ma durea si pe mine parca numai cat ii vedeam cum se strang de burtica si plang.toata noaptea am facut plimbari cu sotul prin casa cu ei.la 6 nici nu au mancat decat cate 60 ml,ei care nici nu se incurcau la 120.si de la 6 i-a lasat colicii dar in loc de somn,alta belea,nu puteau sa faca kk,si ce s-au mai scremut pana la 8 cand au tras cate un part si a iesit si putin kk dar nu suficient,ce ma fac eu cu constipatia asta,sau cand se obisnuiesc cu laptele praf daca o fi de la el,ca nici la supozitor nu prea fac.
imi vine sa o iau razna,crek ma dau astia afara din bloc daca o mai tin cateva nopti cu urlete ca azi-noapte
aaaa,si cine vrea sa vada stunfii gasiti poze la semnatura

Mergi la inceput

irinutz, si a mea e la fel cu kk, dupa ce i-am pus supozitor azi si i-am dat laptelke praf mai diluat a facut kk pt doua zile de cand nu facuse!! apoi a adormit asa linistita si satisfacuta1! inainte sa adoarma a stat vreo juma de ora singura in patut si a adormit singurica! acuma stiu de ce e asa de agitata!! ce lapte p[raf le dai?? cate 120 ml?? asa papa si bubu meu!! plus ceiuc cate 100 ml pe zi!!]

multa rabdare vor trece si colici!!!

va pupam pe toti 3!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

eu de somn nu ma plang, de 3 nopti doarme mami meu in camera cu ea si eu fac nani ca o "valiza-n gara". mai am "vacanta" 2 nopti dupa care trec iarasi la nopti "de garda"....

Mergi la inceput

LAVI le dau APTAMIL de la MILUPA.si le pun cate un capacel din ala la 30 ml,deci 4 la biberon.daca le pun mai putin,se satura oara,nu ar fi prea apa chioara,daca zici ca merge si asa incerc si eu.
pai rabdare cu colicii astia mai am eu dar nu prea multa ca imi vine sa ma urc pe pereti,si cand ma gandesc ca atunci cand eram gravida ziceam mama cate griji ai ca femeie insarcinata...pai frate acum sunt de o mie de ori mai multe ba e una ba e alta,in fine asta e.de descurcat cu ei ca ma intrebai,e cam nasol,ca mi se pare extraordinar de greu,mai ales ca se trezesc amandoi o data,plang amandoi o data,vor mancare la fel,macar de ar face-o pe rand,dar de unde...offf si picaturile astea de colici toate parca sunt doar asa sa le dau in dorul lelii ca nimic nu le face

Mergi la inceput

aaa,am uitat de iesit afara noi iesim,prin parc si pe aici prin cartier,cand e cald si soare,dar azi as vrea sa mergem intr-un centru comercial...oare e bine sa-i duc unde este asa mai multa aglomeratie.chestia nasoala si ce ma dispera la culme e ca se tot opreste lumea pe strada la carut ca vai gemeni,vai sunt 2,si nu numai ca se opreste si se uita la ei dar mai pun si mana.ori is eu nebuna deja,ori devin prea obsedata.
dar as vrea sa ies sa le cumpar niste caciulite ca l-am trimit pe sot si le-a luat ptr 1 an,si le vine pana la gat.
baiii,am ramas singura cu ei acasa acum,ptr cateva ore,daca se trezec am imbulinat-o!asta e ca un test acum ptr mine sa vad cat pot

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina_stef

LAVI le dau APTAMIL de la MILUPA.si le pun cate un capacel din ala la 30 ml,deci 4 la biberon.daca le pun mai putin,se satura oara,nu ar fi prea apa chioara,daca zici ca merge si asa incerc si eu.

fericita de gemeni+ RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)

http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community

-IRINA-

vezi ca nu e bine sa faci o obisnuinta, doar asa din cand in cand, daca vezi ca se chinuie prea tare la kk, asta pana se obisnuiesc cu laptele praf. daca faci asa de prea multe ori face diaree si se deshidrateaza bebei. deci doar ocazional.
eu ii dau Nan de la Nestle, asta are cel mai mult fier.

Mergi la inceput

irina eu ma stresez cu una bucata bebe cand raman singura dar mai cu doi....

eu merg sa pregatesc hainutele de iesit afara si papa!!
ne auzim mai tarziu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

lala multumesc din suflet ink o data!! bonnisan ai folosit?? stii cumva daca constipa??

roxana, cum ai sarbatorit ieri????

N-am folosit.
La noi a mers de minune Debridat.

De "constipat" se intampla de la laptele praf dar se vor obisnui curand.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput