Mamici de noiembrie-decembrie (122)
Raspunsuri - Pagina 13
roxx spune:
buna dimineata!
....nimeni p'aici....
gianina, multumesc pt listutza
Roxana 38+
mami de Luca Teodor
AMR : fix o sapt
slimatei spune:
neata... am venit la cafelutzacine mai vrea?....in sfarsit o zi in care stam acasa... de luni o luam de la capat...uffaaa... las' ca ma voi odihni cand va veni bebelina... cel putin am sa ma satur de casa...
un we placut tuturor si o zi splendida...
Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Gravidutele asteapta sa devina mamici si citesc cumintele impresiile mamicilor, eventual ne luam notite.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
37+ Dora Ioana
AMR 10 de zile pana la cezariana
asa e... dar degeaba ei notite...caci pana la faptul implinit uiti tot... un cont e sa auzi si 2 conturi sa pui in practica..nu e mereu asa usor cum pare... dar sa speram ca va fi ca intr-un basm... vor merge toate ca pe roate...n-au incotro trebuie...
Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
bb_yasmi spune:
neata
LALA am o rugaminte mare, mai imi dai te rog linkul acela cu produsul pt constipatia la sugari!!! plsss
stie sa imi spuna vreo mamica daca in ceaiul baby calm pot pune putin zahar (asa scrie pe cutie)??? bb nu vrea nici cum sa-l bea, sa obisnuit cu baby drink care e mai dulce!!!
IRINUTZ, cum te descurci cu flacai???? ce fel de ceai de musetel le dai?? camomile granule la pliculet?? te intreb pt ca asa mi-a adus mami meu din italia, dar mi se pare foarte dulce pe langa ce avem noi in RO.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
neata
LALA am o rugaminte mare, mai imi dai te rog linkul acela cu produsul pt constipatia la sugari!!! plsss
stie sa imi spuna vreo mamica daca in ceaiul baby calm pot pune putin zahar (asa scrie pe cutie)??? bb nu vrea nici cum sa-l bea, sa obisnuit cu baby drink care e mai dulce!!!
IRINUTZ, cum te descurci cu flacai???? ce fel de ceai de musetel le dai?? camomile granule la pliculet?? te intreb pt ca asa mi-a adus mami meu din italia, dar mi se pare foarte dulce pe langa ce avem noi in RO.
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
Uite-l :
http://www.casatea.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=3527
Lasa ceaiul fara zahar. In cateva zile se va obisnui cu el .
Baby drink nu are zahar in compozitie ci fructoza parca .
Fi-miu nici acum nu bea ceai cu zahar doar natur desi si la el primul ceai a fost tot baby drink .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!
bb_yasmi spune:
lala multumersc din suflet!! nu imi prea dau seama daca e constipata, tare nu e kk, dar nu face fara ajutor (supozitor) si atunci se chinuie la inceput. stii cumva daca bonisan constipa?? asa am citit pe net si eu ii dau 15 pic/3 ori pe zi
Lala_D spune:
Nu cred ca e constipatie dar in primele luni bebelusii isi regleaza tranzitul intestinal. Nu e o problema majora faptul ca o ajuti un pic la inceput.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!
bb_yasmi spune:
lala multumesc din suflet ink o data!! bonnisan ai folosit?? stii cumva daca constipa??
roxana, cum ai sarbatorit ieri????
bb_yasmi spune:
eu nu mai inteleg nik, pe prospect la binisan scrie ca la nou nascut se da intre 5-10 picaturi de 3 ori pe zi iar pediatra din spital mi-a scris 10-15, iar eu bineinteles i-am dat cam 15/zi de 3 ori... . oare de aia o face greu kk si e asa de agitata????
bb_yasmi spune:
mamici care folositi bonnisan cat le dati bebeilor???