Strumfi de iulie-august 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

pai am pus si eu un plus la vot la Nikole, nu putem oare sa votam si contra pentru fruntea listei?

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara si de la constanta.

Nikole, subscriu la ce au zis fetele! esti FRUMOASA RAU! te tot arat si sotului ( e, cat esti la Japonica sau la Iesi nu-ipericol! ), ALbastrelul e un copil superb si m-am indragostit de ochii lui...au o culoare, si o forma frumoasa...iar per total, sunteti frumosi foc toti 3! o familie de nota 200! ma bucur mult ca s-a terminat cosmarul si acum trebuie sa-ti acoperi oasele alea de care zici

Cat despre pozele cu Burtici, eu le-am votat pe amandoua! le stiam de cand v-ati intalnit si sunt tare frumoase! eu cred ca merita premiul pt ca e cea mai originala si reprezentativa fotografie a concursului!

Nico, imi dau seama ca se poate si mai rau cand citesc ce scrii tu..imi pare rau ca se intampla asa, daca era soacra mai intelegeam...pacat! dar s-o intoarce roata..mai ales cand vor creste nepotii!..

Bun venit noilor mamici si sanatate multa celor cu probleme!

Nu stiu ce am mai citit din urma, sunt cam nauca, bebele meu si-a schimbat programul de noapte...in rau! adica de 2 nopti se trezeste de 3 ori/noapte!! o data ii dau ceai ( pe la 12-01), o data mananca ( pe la 02-03), o data ii bag suzeta( pe la 05) , si in final, pe la 6.30 - 07.00 are loc trezirea definitiva! nu inteleg ce are, pe cuvant! nu pare sa-l doara nimic, mananca normal, rade ziua, se joaca..daca-l las si nu ma duc la el ( noaptea), mieunatul se transforma in plans si se trezeste de tot! l-am palpat, nu-l dor urechile, gatul, n-are nasul infundat...o fi de la gingii ??? ma tot intreb ca "vitelul..." ca nu se vede nimic, totusi, doar alb si atat , nici-o umflatura!
Sfaturi, ceva??! ...

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

BARFA....
prima poza e in fruntea clasamentului?????????pai aia e gravida??????? parka e balonata , ca sa zic asa! si numai a femeie insarcinata n=arata, mai degraba a ....XXX! nu va suparati da asta cred!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Pana apuc si eu sa scriu trec evenimentele...
EsteCri si Oana, "La multi ani!" cu scuze pentru intarziere.
La eco de sold am fost si noi la Stamate la Medlife, pe atunci era doar 50 ron :). Cu noi a fost chiar foarte comunicativ, ne-a si interpretat eco si ne-a explicat masuratorile, unghiurile si ce facea el pe acolo. Din ce am citit aici vad ca nu e mereu asa, poate cu noi a fost altfel pentru ca a fost coleg cu mama mea la IOMC.
Eu am implinit 32 si pana la 33 nu mai fac inca un bebe, dar nici prin gand nu-mi trece sa ma gandesc ca sunt batrana.
Aylin, inapoi :)
Fianna, te inteleg ce zici, si mama e la fel, noroc ca sta mai departe! Si bebele rar se trezeste noaptea de foame, de obicei ei se trezesc asa cand confunda ziua cu noaptea. Daca au burta plina cu cereale de exemplu, asta nu inseamna ca vor dormi mai bine noaptea daca n-au fost obisnuiti sa doarma, doar vor lua in greutate.
Dana, banii stau la posta 10 zile daca vin prin mandat. Cei 6 mil vin (teoretic) cu postasul la usa. Super faza cu soacra si fixativul, stiu ca nu e de ras dar m-a distrat tare.
Si eu o declar pe Nikole miss odisee, dar mi-ar fi placut sa trimita poze si Monika, are unele superbe. Apropo de concurs... am vazut ca se voteaza mai mult pe simpatii si cunostinte decat pe criterii estetice, parca ar fi vorba de miss popularitate.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

BARFA...
Mie-mi place poza care e in fruntea clasamentului, e facuta bine, dar sunt altele mai frumoase. Daca regulamentul a fost sa se trimita poze cu burtica indiferent de varsta sarcinii, asta e. Si eu la 23 sapt. parca eram balonata, nu ma credea nimeni ca misca bebe.
Gaselnita asta cu 2 poze de persoana mi se pare destul de ciudata.

Soacra de barfit nu am fiindca nu am deloc. Oricum, de copil ma ocup doar eu cu sotul, nici n-as fi acceptat alt ajutor, d'aia n-am facut copil acum 10-12 ani cand voiam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

asaa, m-am apucat sa ma vait si-am uitat sa ma laud; de aproape o saptamana, Ines spune "tata"; prima data am crezut ca nu am auzit bine insa a repetat si de atunci o tine tot asa: ta-ta. taica-su evident ca e topit si incearca sa ma convinga acum ca si sarah a spus prima data tot tata, insa nu-i asa, ea a zis prima data mama (pe 16 martie, dimineata la ora 5...asa ceva nu se uita). In concluzie: . cine doreste, poate vedea poze noi la semnatura.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Gabriela, felicitari pentru Ines, am admirat pozele noi si nu-mi vine sa cred cat de repede si frumos creste .
Saby mai zice mama, mamaia asa, printre miorlaieli, de la vreo 3 luni, zice CAI, GHIAU, cand vrea sa manance zice LE (noi credem ca zice LAIT ), eu stiu ca nu e constienta de se spune, dar tot suntem topiti dupa ea. Cea mai tare faza a fost in seara in care ne-am intors de la mare si a spus foarte clar COIN. Ne-am tavalit pe jos de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

quote:
si apropo de concurs...am vazut ca poza cu punctajul cel mai mare nu e f stralucita.

Si eu chiar imi propusesm sa va propun un motiv de barfa. Ca atatea femei aici si nici o barfulitza, nimic. (doar socrele ce mai sunt discutate, dar asta nici nu se mai pune) Deci...tipa cu multe voturi, vreo 600. Ei, ce ziceti de ea? Nu e de aruncat, dar nu are nimic misterios, nu? Pot sa spun insa ca e bun marketer. Pai ce s-a gandit ea, la cate pagini sunt, lumea oboseste si atunci va vota rapid, pe prima pagina. Si uita asa si-a tras un 01 in fata. Asta nu-mi place. Inseamna ca prea tine mortis sa castige. (Na, ca m-am eliberat! Of! De cand n-am mai barfit! In fond, n-am nimic cu tipa, dar tocmai asta e farmecul barfei, ca e asa, la o spusa, fara vreu motiv anume, fara ranchiuna si motive personale, nu?)

Oana , Stefan si Victor . Si tati
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Oana, parca ne-am fi vorbit dinainte, asa mi se potrivesc si mie chestiile pe care le-ai scris. Adica le-am tot gandit si eu zilele astea, vazand cum cresc voturile la fotografia respectiva. Din cate imi amintesc, n-am votat-o fiindca nici mie nu-mi spune nimic imaginea aceea cu referire la maternitate. Ar fi mai potrivita pentru o reclama la lenjerie intima, la mobila de dormitor etc. dar nu ca simbol al maternitatii. De aia mi-s mai dragi fetele din poza de grup, Nikole sau Voinea sau inca vreo cateva fete - fiindca vad clar acolo niste mamici fericite.

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

de care poza vorbiti mai? ca mi-e lene sa caut....www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Tocma' ca nu e nevoie sa cauti... e prima.

Mergi la inceput