Strumfi de iulie-august 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
ddanagh spune:
lasa valen ca nu conteaza. Nu trebuie sa votezi nimic
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
jadi spune:
Ca sa vedeti... nu e vorba nu numai de popularitate ci de cine se descurca mai bine
quote:
Originally posted by copiloi
Am vazut ca prima poza de pe prima pagina, cea cu peste 600 de puncte, e votata de fff multi useri noi, inregistrati pe 16.11, care inafara de votul respectiv, nu au nicio alta contributie pe forum.
Deci Tipp : fetele din concurs, puneti-va la treaba prietenii, colegii, familia, vecinii, etc. sa se inregistreze pe forum si sa va voteze.
Nah, fiecare aduna puncte cum poate, dar totusi nu e 100% fair.....
Alina
Deni & Vlad & Tudor
Timi07 spune:
valen am admirat domnisoarele tale, sunt foarte frumoase.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
nikole spune:
Valen, tocmai mi-am delectat ochisorii cu pozele fetelor tale si faceam comparatie intre primele poze ale lui Sarah, si ultimile din album!Ce repede cresc copilasii nostri...www.flickr.com/photos/10388560@N04/1418263048/" target="_blank">ASTA e preferata mea.
Andicu chiar ma intrebam zilele astea cand am mai citit de prin urma, pe unde esti ca nu prea te vazusem pe forum...
nu-s ce sa spun referitor la programul de noapte al lui bebe, si eu ma comfrunt cu aceeasi problema, mai rau, al meu nu adoarme fara titi sub nici o forma,deci stii ca imi este f greu noaptea cand ma trezesc de n ori , sa-l mufez la titi sa nu urle...l-am invatat prost, asta e clar!
Citeam cu ceva timp in urma prin arhiva la "Parintii intreaba..." un mijloc de a-i dezobisnui de adormitul la titi, leganat, insa mi se pare cam crunt sa-i lasi sa urle singuri acolo, eu nu am putut, mai mult de 5 minute nu-l las ca mi se rupe inima!
Am mai vrut sa zic cateva vorbe, dar am uitat.Acu-s la una dintre trezirile din noapte, e ora 7 A.M la mine, tocmai a mancat strumful, a plecat barbatul la munca, asa ca merg la somn ptr inca vreo doua ore...cand ma trezesc dau cafequa, ca voi oricum inca visati la ora aia, sau adormiti strumfii, depinde...
Nikole,mami lui albastrel
liadorian spune:
Buna dimineata! Nikole, dau eu cafeaua pana una, alta, din spirit de solidaritate: si strumfita mea e indragostita de tzitza, iar toata dragostea o apuca noaptea. Ne-a facut insa o surpriza azi-noapte si s-a trezit numai din 2 in 2 ore, chestie pentru care eu sunt acum aproape fresh, la o cafea, in timp ce ea mai trage o tura de somn.
valen, am savurat fotografiile cu fetitele tale.
jadi, foarte tare faza aceea cu voturile...
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)
nikole spune:
Yoshiiiiiiii!!!
Lia mi-a salvat onoarea, ca am dormit ca valiza-n gara pana mai nainte, adica ora 15:12, si eu si cupilu!
Asa ca iar iau de la voi o gura de cafea, ca eu nu mai apuc sa fac.
Merg sa bobinez ceva, si apoi scot pruncu la soare...
ne "vedem" mai pe seara...sa aveti o zi perfecta!
jadi spune:
Si eu la cafea, iar avem de ales intre cafea braziliana si cea moldoveana?
Lia si eu m-am trezit, la 1, la 5 si la 7 definitiv dar tot am mai dormit ceva. Si l-am culcat pe la 7 seara ca nu a dormit decat 3 ore in timpul zilei si pe la 6 vroia somn asa ca l-am pregatit, imbaiat si l-am culcat.
Vad ca iar incepem zilele in care nu vrea sa faca kk, abia se reglase, facea frumos de 2 ori si iata suntem in a doua zi fara kk. A inceput sa ia si in greutate mai frumusel, sunt chiar multumita de el in ultimile zile si parca incepe sa imi para rau ca vreau sa incep diversificarea de saptamana viitoare dar nu am incotro. M-a anuntat sotul ca din ianuareie trebuie sa ma intorc la servici. Pana atunci trebuie sa ii inlocuiesc ceva mese si sincer nici rabdare nu prea mai am dar sa nu mai ziceti la nimeni .
Ma duc sa mananc repede!
Deni & Vlad & Tudor
pap.elena spune:
Buna si eu pe aici !Tocmai am terminat cafeaua .M-am trezit la 6 sa-i dau lui Alex sa manance .El a adormit la loc iar eu ,in loc sa profit sa mai dorm si eu un pic , stau si bantui net-ul .
Elena si bufleiul ALEXANDRU
nikole spune:
Si eu repede , inainte sa ies pe usa...
ca veni vb de munci, si eu din martie ma intorc la munca, sunt asa suparata nu-s cum fac cu mandru cu cine il las cateva ore pe zi ca in cresa la nebunii astia nu-l duc.
O mituiesc pe cumnata-mea cred k...
fug ca urla pruncu, e imbracat si cred ca ii e cald...bye bye
liadorian spune:
Jadi, te-am insotit la micul dejun. Cu burta plina, orizontul pare mai luminos: ce conteaza ca mi s-au rupt nu stiu ce furtune prin baie si n-am apa rece de 3 zile (nu cereti detalii si nu incercati sa vi le imaginati ), cica-mi trimite taica-meu un instalator exact azi, cand am ramas cu 3 lei in casa, barbatul posesor de card fiind plecat din localitate in vizita la socrul meu care aseara a cazut de pe o casa (e relativ bine tinand seama de ce-a patit - "doar" 3 coaste rupte).
Pe aici a bantuit un duh rau saptamana asta, nu stiu cum de s-au aglomerat asa toate. Dar acusi, acusi e gata. Intrevad o ploaie de vesti bune la orizont: instalatorul care vine la timp si nu ma jupeste de bani, apa rece pe tevi, masina de spalat duduind, socrul ok, soacra calmata etc. Iar daca peste toate iese si un pui de soare sa scot prunca la bronzat... Nu mai zic nimic sa nu cobesc!
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)