Strumfi de iulie-august 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
aylin_tarcan spune:
mihaela, ma gandeam si eu ca alma ar sta inghesuita in el. ca mic tare. asa pentru ca noi avem acelasi cosulet de masina.
valen, incredibil!!!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
nikole spune:
Yoyyyy mai fetelor, ma faceti de rosesc!
No, pai nu-s vreun pui de miss, dar drept sa va zic in ziua in care am facut pozele era un soare de te orbea, si banui ca am prins un colt cu lumina faina, de asta au iesit asa luminoase si faine.Eu de vreti trimit pe mail si poze cu oasele in relief, si sa vedeti cum va retrageti cuvintele!
La care se mai adauga o mare usurare ca nu am nici un pui de boala , si uite asa au iesit pozele fain.Si camera banui ca-si are meritul ei...
Multumesc mult pentru voturi si gandul bun, insa eu imi doresc ca poza cu burticile de iul-aug 2007 sa fie castigatoarea, este superba...am admirat-o in nenumarate randuri, si ma tot intrebam ce prajitura o fi aia pe masa acolo, pare ceva cu ciocolata...
Nikole,mami lui albastrel
ghinetz spune:
quote:
dar drept sa va zic in ziua in care am facut pozele era un soare de te orbea, si banui ca am prins un colt cu lumina faina, de asta au iesit asa luminoase si faine.
Si frumoasa, si modesta? Asta-i prea de tot!!!
Oana , Stefan si Victor . Si tati
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
aylin_tarcan spune:
nikole, chiar ma gandeam ca la cat de frumoasa esti ar trebui sa fii mai intepata, mai ... stii tu cum. ca sa zic frumos "constienta de frumusete". cand colo esti o dulce si te indrageste omul din prima. mai rar asa ceva! si nu te schimba
broscuta gargarita
ghinetz spune:
quote:
si apropo de concurs...am vazut ca poza cu punctajul cel mai mare nu e f stralucita.
Si eu chiar imi propusesm sa va propun un motiv de barfa. Ca atatea femei aici si nici o barfulitza, nimic. (doar socrele ce mai sunt discutate, dar asta nici nu se mai pune) Deci...tipa cu multe voturi, vreo 600. Ei, ce ziceti de ea? Nu e de aruncat, dar nu are nimic misterios, nu? Pot sa spun insa ca e bun marketer. Pai ce s-a gandit ea, la cate pagini sunt, lumea oboseste si atunci va vota rapid, pe prima pagina. Si uita asa si-a tras un 01 in fata. Asta nu-mi place. Inseamna ca prea tine mortis sa castige. (Na, ca m-am eliberat! Of! De cand n-am mai barfit! In fond, n-am nimic cu tipa, dar tocmai asta e farmecul barfei, ca e asa, la o spusa, fara vreu motiv anume, fara ranchiuna si motive personale, nu?)
Oana , Stefan si Victor . Si tati
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ddanagh spune:
Ei, hai ca barfesti frumos.
Stiti vorba aia: barfa e boala femeiasca de care sufera toti barbatii?
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
Lasa Valen nu fi trista. Soacra-mea are niste picioare ca niste buturugi si cumnata-mea amostenit-o. E destul (finut spus) de grasuna si s-a gasit sa-mi zica mie la o nunta la care am fost la o luna dupa ce am nascut ca se uita la mine cand dansam si ca am ramas cam lata in umeri. Ei ca sa vezi. Cred de fapt ca se bucura ca mi se ducea perfectiunea . Na, ca eu nu sunt nici asa frumoasa si nici modesta.
poze cu Dariuta mea
nikole spune:
Hhahhahha, mai Oana esti fenomenala!
Si-mi esti draga de mor!
Ia sa merg si eu sa o vad, ca nu stiu cine-i gravidutza cu punctajul maxim pana acum.
Mai Aylin, nu-s ce sa zic...dar citind cele spuse de tine mi-au revenit in minte spusele bunicului meu...cea mai de pret calitate a unei femei este modestia!personal cred ca da, e de bun simt sa fii un om modest,tine de educatie, dar poate si de aluat.
te pup si eu inapoi , si multumesc pentru cuvintele frumoase, mi-au mers la inima...punct ochit, punct lovit!
Nikole,mami lui albastrel
ddanagh spune:
Si acum ca sa ma descarc aici cu totul. Ultimul mesaj de soacra ca vine sotul acasa. Sa stiti si voi si sa luati aminte ca o camasa ca sa fie calcata bine trebuie calcata pe putin o ora. Doar asa se preseaza cum trebuie.
poze cu Dariuta mea
aylin_tarcan spune:
na ca m-ati facut curioasa. ia sa vad si io cine-i in fruntea listei...ca prea a barfit frumos oana!
broscuta gargarita