Strumfi de iulie-august 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

nici eu nu am fiert niciodata apa. si da, la maternitate o spala in chiuveta.

kikilica, nu trebuie sa fie sanii tari ca sa aiba lapte. nu ai de ce sa iti faci griji.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Hai sa va distrez cu un pic de barfa. Soacra-mea chiar daca ar fi avut interesul sa ma ajute nu as fi avut incredere sa o las cu Daria. E genul care incepe o ciorba azi de dimineata si o termina maine seara. Pai asa imi moare copchilul de foame, pana ii aduce ea biberonul. Si nu exagerez cu nimic. Fiecare cartof trebuie spalat in 5 ape, carnea nu mai zic, suporta un intreg proces de spalare, uscare, condimentare pe fiecare cm, iarasi uscare. Mararul trebuie luat firicel cu firicel. Daca ti-e foame si astepti sa-ti gateasca ceva repede lesini sigur de foame.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

nu e de ras, dar eu mor...ma doare burta!!! foarte tareee!

nico, tu scrie-ne, mama, ca te mai descarci. te intelegem...

a, dana, parca tu o complimentai pe nikole...pai eu nici acum nu cred ca pozele ei sunt reale . e frumoasa rau de tot...si apropo de concurs...am vazut ca poza cu punctajul cel mai mare nu e f stralucita. ia sa-i facem noi o promovare mai apriga lui nikole.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

vin si eu sa sustin ca nikole e frumoasa foc

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Fetelor uitati aici diversificare.

Elena si bufleiul ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

elena, hai ca ma speriasem! huuu, bine ca e gluma

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by pap.elena

Fetelor uitati aici diversificare.

Elena si bufleiul ALEXANDRU

tare poza!

Nikole, si eu cred ca in povestile alea cu zane, aratau toate ca tine!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

tare poza cu diversificarea! superrrrrrrrrr

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Am mai dat si eu o raita pe la Concurs si intr-adevar, Nikole a noastra merita muuuult mai multe voturi decat are. Asadar, pentru cine n-a gasit inca fotografiile cu pricina, Nikole e aici: http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=2 (pag. 3) si aici: http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=18 (p. 19).

Elena, felicitari! Asa mic si ce voinic!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by nma
sa va mai spun ca am si doua cumnate care stau la ai mei si nu ma ajuta nici ele cu nimic? asta e situati si gata. bine ca ma inteleg foarte bine cu sotul. sper ca intr-o zi sa reusim sa ne mutam in cluj sa ma impac cu gandul ca nu ma ajut ca sunt departe.nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003 www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
hai ca mi-am amintit si eu de ale mele, mai exact de sora sotului care sta aici. a 2a zi dupa ce am venit din maternitate cu Ines ne-a sunat sa ne invite la padure, sa facem un gratar.eu, plina de lapte si lohii, nedormita de nu stiu cate nopti, evident ca am refuzat-o. cand avea Ines o luna ne-a sunat ca trece pe la noi si ca ne roaga sa facem niste paste carbonara, ca-i e pofta. Na, poti s-o refuzi? Nu.Au venit, au mancat, si-au pus farfuriile in chiuveta si au plecat. M-au intrebat daca mai am un bebe in burta, ca inca par gravida; soacra-sa m-a vazut cand ma cantaream (eram la ei) si a venit mot sa vada cate kg am.A fost foarte fericita sa-mi spuna ca sunt cat ea, dar ca nu se vede asta, probabil din cauza ca eu am oasele mai grele. ce draguta!! Am plans 3 zile de m-am omorat, ca eu stiam ca-s grasa si oricum nu ma simteam confortabil in pielea mea, dar sa-mi mai si spui...acum, cumnata-mea este insarcinata in urma un fiv (se tot chinuie de ani buni sa ramana gravida) si se bat aiurea cu pumnu' in piept ca vor avea baiat si fata si ca asa e cel mai bine, sa ai pereche; adica noi care avem 2 fete suntem cam vai de capul nostru.In fine, cand oamenii fac greseli de care nu-si dau seama, au o scuza, dar cand folosesc subtilitati din astea ca sa-ti dea intentionat peste nas...zau daca-i pot intelege.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ce tip de scaun de masina pt bebe imi recomandati? am unul de la Hauck, luat la promotie odata cu caruciorul dar e fff mik si sta bebe ghemuit in el!

*mihaela*

Mergi la inceput