Strumfi de iulie-august 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
diane_dun spune:
Fetelor, voi fierbeti apa pt baita strumfilor? Ca mie pediatra mi-a zis sa i-o fierb, ca are oua de giardia... Eu am renuntat la operatia asta cand a facut fie-mea 3 luni. O fi bine, o fi rau?
Mami de Dani (1 august 2007)
nma spune:
mama stie ce vreau de la ea. ii arat exact ce sa faca dar v-am spus ca isi cauta scuze mai mereu. poate sa-mi spuna ca nu poate si gata dar ea se lauda la toti ca ma ajuta si nu face nimic. e rau ca azi imi promite ca maine ma ajuta, eu ma bazez pe ea si o astept si ea doarme in loc sa vina ca o doare capul. nici macar nu ma anunta ca nu vine. tata de exemplu stie ca ea ma ajuta cand de fapt nu rateaza nici o telenovela. daca il las pe alex la ea ii pune rapid desene sa stea cuminte si ma si suna tot la 10 minute sa vada cand il iau acasa. e genul care leneveste tot timpul, se plange ca e bolnava desi nu are nimic. am incercat toate variantele cu ea in cei 4 ani de cand il am pe alex. daca as sta sa ma gandesc asi scrie romane la cate am pe suflet dar prefer sa uit si sa vad doar partea buna. timi ai dreptate e mai usor sa fie departe dacat langa tine si indiferenti.
elena si pe mine ma ajuta foarte mult sotul dar aseara de ex a venit acasa la ora 21.30. el i-a pus masa lui alex si l-a culcat desi era frant saracul. si azi are o zi plina.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
kikilica spune:
Mamici de iulie-august, nu stiu daca ati mai discutat asta, am si eu o rugaminte la voi. Am o fetita de 3 luni o alaptez dar sanii imi sunt tot timpul moi.Nu-mi dau seama daca mai am lapte, ea vad ca nu plange, dar eu sunt disperata.Voua vi se intampla? Dati-mi va rog un sfat.
mychydutza spune:
ce vorbiti voi de ajutor de la soacra? pai n=as accepta=o pe langa mine nici daca as merge prin casa in 4 labe de oboseala!ma rog, am doar un singur bebe, poate as gandi altfel daca as avea 2. dar atunci as chema-o pe mama , care ar fi super incantata sa vada de bebe, dar din pacate e la 600 km distanta! sau pe oricine altcineva, inafara de soacra.daca as sta cu ea ar trebui sa fiu sau beata sau drogata!hehee
oricum , am o mama minunata!makar de as fi pe jumate ca ea!
*mihaela*
nma spune:
diana eu nu am fiert apa. ii fierbeam cateva ceaiuri la inceput (pana la 5 saptamani) dar puneam si apa de la robinet. asa am facut si la alex. si eu sunt curioasa daca e bine, dar in maternitate ii spala cu apa de la robinet.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
ddanagh spune:
diana mie toti pediatrii la care am fost si am fost cu problemele Dariei si cu mutarea asta mi-au zis ca nu ebine sa ii fierbi apa. Iar Daria avea pielea ffff uscata. I-a trecut cu crema. Si mi se pare normal sa nu o fierbi.
kikilica felicitari pentru faptul ca alaptezi. Atata timp cat bebe ia in greutate nu ai de ce sa iti faci probleme. Ca sa citez pe cineva de pe aici de pe forum ne spunea candva ca are tzatzele ca doua sosete insa produc lapte. M-a distrat comparatia insa este spus foarte concret.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
danis spune:
nici eu nu fierb apa de baie, desi un medic mi-a zis cu multa vreme inainte sa am copii ca giardia se poate lua si din apa de la robinet si ca o treime din populatie este posibil sa o aiba, insa cei mai multi nu stiu, ca nu la toti da simptome
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
ddanagh spune:
Revenind la soacrele nostre, uite ca eu am chemat-o pe mama de la 100 km distanta sa stea maine cu fata ca sa ajung la posta in Bucuresti. CE pot sa zic.
I-am facut vaccinul Dariei - infanrix. Nu a plans absolut deloc. Insa eu am ajuns la o concluzie. Ma enerveaza doctorii astia. Nu a fost doctor pediatru la care sa nu ma duc si sa nu imi zica ceva nou de rau de Daria. Acum am fost la medicul de familie dar care are specializare pediatrie si cica Daria isi tine capul numai spre dreapta cand sta vertical si ca sa o vada un ortoped. Deja am devenit imuna. NU ma mai sperie nimic. Astia vad numai rele si fata mea e perfecta.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
diane_dun spune:
Multumesc pt raspunsuri, Nico, ddanagh si danis! Ma gandeam eu ca e exces de zel...
kikilica, subscriu la ce a spus ddanagh. Si eu am sanii fleasca si totusi fie-mea se satura (chiar daca de vreo saptamana si ceva cere din ora in ora). Daca ia bine in greutate, n-ai motive de ingrijorare.
Mami de Dani (1 august 2007)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by kikilica
Mamici de iulie-august, nu stiu daca ati mai discutat asta, am si eu o rugaminte la voi. Am o fetita de 3 luni o alaptez dar sanii imi sunt tot timpul moi.Nu-mi dau seama daca mai am lapte, ea vad ca nu plange, dar eu sunt disperata.Voua vi se intampla? Dati-mi va rog un sfat.
Cred ca fetele te-au lamurit deja. Cu siguranta ai destul lapte daca fetita ta creste bine, e vesela si multumita dupa fiecare masa. Dupa ce sanii isi regleza productia, senzatia aceea de "betonare" dispare. Nici mie nu-mi mai plesnesc acum inainte de mesele bebeitzei ca la inceput, dar asta inseamna doar ca organismul meu s-a acomodat pe post de "furnizor de lapte".
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)