Sezatoarea canadiana (73)
Raspunsuri - Pagina 16
Simonna spune:
Nelia, felicitari! Sa-ti aduca numai bucurii, toti trei!
Pitilache, ok si Atrium, eu stau cu Dana pe mantinela :) Dar mai intii ma duc sa caut patine pt plod :) Si-asa isi dorea Radu sa patineze iarna asta...
Pupici,
Simonna
Selena2002 spune:
Felicitari Nelia! Sa va traiasca, sa fiti sanatosi si tot binele din lume. Abia asteptam sa ne povestesti cum a fost intalnirea cu cel mic, dar mai ales reactia fetelor cand au primit vestea si l-au vazut pe noul membru al familiei.
Ce brazi frumosi am vazut pe la voi, parca imi vine sa-l fac si eu dar pe aici inca nu au aparut la vanzare.
O zi buna va doresc
Magdone spune:
FELICITAAARI Nelia, sa-ti traiasca baiatul si sa fiti fericiti cu totii!! Refacere rapida si asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Magdone 12+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Ira spune:
quote:
Originally posted by allegro
Merci mult de tot, Ira. Imi dai sperante. Cursurile le las pentru mai tirziu, desi ma tenteaza teribil. O sa ma gindesc, ma uit si pe anunturi si daca ma hotarasc crezi ca ar fi prea mult sa te rog sa-mi cumperi o vioara in varianta oferita de tine?
Da, spune-mi cand te hotarasti si o sa-ti caut o vioara mai buna la magazin, o sa vorb. cu proprietarul si o sa le deschid pe toate cate sunt in magazin, le incerc, verific (ca mai sunt unele cu mici defecte de fabricatie) si o sa-l rog si sa-mi faca un pret pt. mine.
Daca stai la bloc va trebui sa-ti cumperi si o surdina, e intre 3 si 10$ depinzand de calitate, se ataseaza pe calus si opreste din vibratii, dar banuiesc ca stii daca ai fost violonista 8 ani.
Cand te decizi da semn pe privat si-ti cumpar vioara.
Simona, io n-am mai primit vesti de la scolastic, o sa intreb la scoala daca au sunat acolo.
Ultima perla a Sofiei, ca sa va pun in context, al meu e in sesiune :
-Auzi, tati, mai lasa si tu invatatul ala ca m-am saturat sa n-ai timp de mine!
Va pup!
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
cge spune:
Simonna, poate nu ii gasesti patine si Radu va sta cu Victor la alergat.
El nu are nici patine, si nici nu stie sa patineze.
Tu mai ziceai de o alta locatie. Jungle&Jungle ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
try spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
A nascut Nelia! Ora locala 0:27, baietelul are 3.6 kg si amandoi sunt bine.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Yiiiiihaaaaaaa, care a pariat pe astazi? Ca eu zisei ca mai are ceva de astetpat
Bune venit pe lume bebelusului ... care inca nu stim cum il cheama (are ce-i povesti cand s-o face mare si o sa vrea sa stie de unde i se trage numele ).
Multa sanatate si lapte din belsug.
Iar tie nelia, refacere rapida si timp de odihna.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
CriPOD spune:
Felicitari, Nelia!!! Sa va aduca noul venit numai bucurii si refacere usoara tie.
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
try spune:
Am uitat sa laud si eu ieri bradutul Irei ala ca din revista, eu prima data am crezut ca ne-ai dat un link la o felicitare de Craciu, nu gluemsc, a trebuit sa ma uit si la alte poze de acolo ca sa vad ca e casa de om, nu platou de pozat.
Cristina, e foarte simetric bradutul, e natural sau artificial, noi mereu ne chinuim sa gasim un brad echilibrat in ramuri...
Katrinel, cu intarziere pt Julia, sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
simi spune:
Felicitari Nelia!!!!!
Sa va traiasca baietelul! Te asteptam cu amanunte, refacere usoara!
Mamica implinita, nu-i asa? Felicitari, inca odata!