Sezatoarea canadiana (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Hai mai nu stie nimeni cum il cheama pe bebe? Ca io mor de curiozitate pe aici.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Felicitari, Nelia! Sa va traiasca piticul alaturi de Agata si Tudor...

eu sunt mai mult "spion" pe aici... eram mai activa inainte pe DC... m-am salbaticit si am obosit sa ma "incoltesc" cu unu si altul... poate va mai vizitez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Felicitari, Nelia!!!
Refacere rapida si un bebe sanatos si mancacios!!!
Data nu prea am nimerit-o dar la greutate am fost pe aproape!

Dana merci de ideea cu gentutele pentru nepoate. Cred ca asta o sa mai adaug la ce am luat deja. Cred ca o sa ma uit pe la Winners sa vad ce au.

Simo stai linistita ca si eu tot pe mantinela o sa stau... nu stiu sa patinez decat pe role. Mama mi-a vandut patinele de gheata dupa ce la 7 ani am fost cu tata in parc pe lac si s-a spart gheata sub mine caci am vrut s-o iau pe sub un pod unde pe dedesubt treceau conducte de apa iar gheata era extrem de subtire. Asta am aflat dupa, bine-nteles. Noroc ca tata ma tinea de mana si nu s-a panicat, s-a intins pe burta si m-a scos afara. Dar cand am ajuns acasa, mama a facut aproape atac de cord, asa ca a doua zi mi-a vandut patinele si in primavara mi-a cumparat role. Si de atunci eu nu am mai pus in picioare patine de gheata... Asa ca Dana si Simona si cine mai vrea, va tin companie pe margine impreuna cu Isabella.

Acum legat de soti, pana acum am venit insotite la intalnire. Cred ca si de data asta va fi la fel, nu-i asa?

Inca o strigare pentru cine nu s-a hotarat inca:

Intalnire DC Montreal - www.le1000.com/fr/atrium_intro.asp" target="_blank">Atrium
Duminica 16 decembrie, ora 15:00

Simonna - ok
pitilache - ok
cge - ok
Oanagabriela - ok
Diana2007 - ok
Podeanu - ok
Ira -
Ica 1975 -
Nelia - poate da - ok
Carmen77 - poate da, daca nu naste pana atunci -

Va pup,
Roxana

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

buna fetelor

acuma am venit de la spital de la cornelia dar se pare ca vestea a ajuns deja la voi. cornelia m-a rugat sa va anunt ca a nascut un baietel de 3.640 kg, 54.5 cm lungime si il cheama Lisandru. amindoi sint bine sanatosi si cornelia abia asteapta sa mearga acasa la fete. octav e in al 9-lea cer . o familie fericita.baietelul seamana cu octav si un pic cu tudora, este tare frumusel.

va doresc o zi buna
simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Caro... eu tin minte cind scriai, sa stii! Si sa mai stii ca de cind ne cunoastem, ca uite ce de intilniri avem la activ, sintem mai putin "incoltitoare" :) Ne dam in cap, dar mai civilizat si mai cu grija, ca sa zic asa... :)) Si daca nu... ne impacam la prima intilneala. Iaca!

Cge, eu prefer sa-l stiu pe R. pe patine, ca macar e intr-un perimetru inchis, nu dispare si nici nu se joaca la game-boy! Dar oricum stam mai mult de-o juma de ora, o ora, cit rezista plozii pe patine, asa ca o sa aiba timp si de joaca! Da' sa stii ca la Atrium exista niste cadre de metal pe care copiii se sprijina in timp ce patineaza, Radu acolo a invatat, cu cadrul ala, sa stea pe patine, drept ca cu tat-su linga el! (Eu pe mantinela, ca de obicei! :)) Sint sigura ca Tudor se va putea folosi de cadru... Doar ca nu stiu daca la ora la care mergem noi e voie cu ele pe gheata, noi mergem mereu in ora aia speciala parinti-copii de la 11, cred. Pe alte patinoare am vazut copii cu conuri de-alea portocalii, de se pun pe strada sa semnalizeze constructii. Da' eu i-as pune o casca in cap!(Rad nu intra pe gheata fara, a cazut o data de-am crezut ca acolo ramine!)

Rox, ca de obicei, numai gura e de mine, eu patinez, da' nu-mi place :) Asa ca, intre a ma invirti de nebuna intr-o directie data cu copilul care se straduieste sa-mi puna piedica si a povesti pe mantinela... ghici ce aleg? :)

Chiar asa, cum in cheama, dom'le, pe bebeul Neliei... Nelia, gata, ti-ajunge pauza, ar trebui sa fii pe forum nu sa ne tii asa... Vrei sa ne apucam de pariuri si pe cum il cheama, nu numai cind se naste si cite kile are??? Scrie-ne si pune poze, hai, ca l-am mosit toate :)

Carmen, your turn la mosit! :)

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Deci Lisandru ! Avem si numele bebelinului Neliei, acum o asteptam sa ne povesteasca si originile numelui ca mie imi suna ca o prescurtare de la Alexandru sau poate o varianta arhaica a acestuia dar sunt sigura ca e mai mult decat atat ! Oricum trio-ul suna bine: Agata, Tudora si Lisandru !
Felicitari inca o data !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Bine ai venit pe lume, Lisandru!
Sa-ti poarte noroc numele ales cu mare atentie de parintii tai si sa le aduci numai bucurii lor si surioarelor tale!

Interesant nume. Am vazut ca-i de origine corsa.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ce nume frumos...cui ii pasa cum se pronunta, ca pt mine are asa un parfum...ca si numele fetelor tale ! zau, parca sunteti o familie de boieri cu numele astea frumoase !

Raspund cu intarziere cui a inttrebat de interviuri : eu am avut 3 acum 2 luni, si au devenit din ce in ce mai focusate pe ce am facut profeional in Ro, si cu persoane din companie din pozitiidin ce in ce mai inalte . Daca te cheama la al3 lea, parerea mea e ca te-au luat . Succes !

Ira, cred c esti topita de bucurie de asa misiune, sa cumperi vioara unui discipol de pe DC ! Shopping advisor scrie pe tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nelia, felicitari si refacere cat mai rapida , noului membru ii uram bun venit pe lume , si voi sa va bucurati de familia pe care ati construit-o!

Caro, si eu te tin minte caci frecventam forumul pe vremurile acelea imemoriale . Ce mai fac baietii tai? Spune-ne mai multe de ei.

Intalnire placuta montrealezelor si asteptam povesti

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Felicitari Nelia

Refacere rapida, baiat sanatos si mincacios!!!!!!

Caro, bine ai venit pe topic; eu imi amintesc din postarile tale

fetelor, sa va traiasca pruncii sarbatoriti!!!!!!

Ana

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput