Sezatoarea canadiana (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Felicitari Nelia !

Stia sotul ce stia ! e adevarat, cu o eroare de 27 de minute care a facut din luni, marti dar nu-i bai, important este ca a venit pe lume Iancu (da-mi voie sa-i spun asa, chiar daca ati ales alt nume).

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Felicitari Nelia, Refacere cat mai usoara si sa va aduca numai bucurii impreuna cu fetele.

cristina, frumos bradul vostru si copii de asemenea

Eu am fost ieri la interviu. Nu a fost cu controlorul, a fost o alta persoana cu care ar trebui sa lucrez. Pare OK dupa mine , dar daca se hotarasc (dupa ce mai vad si alte persoane), o sa mai am un interviu cu controlorul. Ar fi al treilea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Nelia, fericita mamica, sa va traiasca flacaul...cum va simtiti tu si bebe ? A fost usoara nasterea ?
Te asteptam la Sezatoare cand vei gasi un pic de timp !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Nelia, felicitari, refacere rapida si viata frumoasa bebeului tau!

Cge, f frumos bradutul!

Claudia, bafta la interviu!

Hai ca eu revin la ale mele, fetelor, voi credeti ca o masea cu lucrare de canal, pivot si coroana = 2000$ - e mult sau putin in functie de preturile de aici ? Multumesc.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allegro spune:

quote:
Originally posted by Ira

Hai ca eu revin la ale mele, fetelor, voi credeti ca o masea cu lucrare de canal, pivot si coroana = 2000$ - e mult sau putin in functie de preturile de aici ? Multumesc.

e in preturi.

Nelia, sa-ti traiasca bebeul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allegro spune:

quote:
Originally posted by Ira

quote:
Originally posted by allegro Ira, imi permit sa-ti pun o intrebare: unde as putea gasi o vioara intreaga (adult, na, eu) ieftina? De incepator (adica de aducator aminte a 8 ani de vioara in copilarie), deci poate sa fie si la mina a doua. M-am uitat prin magazine si sint prea scumpe cele noi. Si nu e normal sa-mi iau una noua. Cineva ma sfatuise sa incerc la anunturile facultatilor de muzica. Ar fi sanse? sint in Montreal.

Salut, exista mai multe variante, sau site-urile de petites annonces pentru o vioara Second Hand, sau iti cumpar eu una de la magazinele la care sunt inscrisa - fara taxe, iti va iesi cam in jurul la 100$ una noua calitate mediocra, dar ok pt. studiu, sau iti cumperi o vioara Made in Dolarama (méchante pays), sau iti cumperi cursuri in combo cu o vioara - sa zicem cursuri de 30 minute - 4-5 luni + vioara care iti ramane(aprox. 500$). Stiu de asemenea de unde iti poti cumpara si viori Reghin, dar banuiesc ca nu vrei sa investesti 1000$ in instrument.

Magazine de referinta ar fi : Archambault, Jules St Michèle, Italmelodie, precum si micile magazine afiliate scolilor de muzica, (poti cauta pe 411) care iti pot face preturi bune daca negociezi.

In Canada viorile se vand cu tot cu toc, arcus, sacaz, corzi de rezerva. Va mai trebui sa-ti cumperi o contra-barbie (intre 10 si 50$ depinzand de calitate)- un obiect care ajuta la ridicarea viorii pe umar intru sustinerea ei cu barbia corect, ea putand fi inlocuita si cu un burete sau o pernuta prinse cu un elastic - oblic pe spatele viorii.

Merci mult de tot, Ira. Imi dai sperante. Cursurile le las pentru mai tirziu, desi ma tenteaza teribil. O sa ma gindesc, ma uit si pe anunturi si daca ma hotarasc crezi ca ar fi prea mult sa te rog sa-mi cumperi o vioara in varianta oferita de tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by pitilache

Deci:

Intalnire DC Montreal - www.le1000.com/fr/atrium_intro.asp" target="_blank">Atrium
Duminica 16 decembrie, ora 15:00

Simonna -
pitilache - ok
cge - ok
Oanagabriela - ok
Diana2007 -
Podeanu - ok
Ira -
Ica 1975 -
Nelia - poate da, daca naste pana atunci - ok
Carmen77 - poate da, daca nu naste pana atunci -

"Less is more" - Mies van der Rohe

Ce bine imi pare ca ati ales locatia asta ! Ca de cand am venit aici nu am patinat inca pe "pamant canadian" si este unul din sporturile mele preferate. Asa ca puneti si la mine un ok
Acu sa va intreb daca este o intalnire "intre fete" sau pot veni si sotii ? Ca daca vin eu trebuie sa iau si copilul (ca sunt cu laptele la purtator) si daca vin si cu copilul adio patinaj ...
Dar oricum vin, gasesc eu un aranjament, abia astept !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

FELICITARI NELIA!
Bine ai venit pe lume, fratior de Agata si Tudora! Sa dea Domnul sa fii sanatos, fericit, norocos, iubit! Sa ai de toate!
Yupiiiiiiiiiiii

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Nelia, felicitari! Sa fiti fericiti si sanatosi cu totii sa va bucurati de familia frumoasa pe care o aveti.
Si nu ai intrat tu sa ne spui inainte de a pleca la spital:)) Tztztz:))

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Claudia, si eu tot 3 interviuri am avut ptr actualul job.
Si toate la diferenta de fix 21 zile.

Bafta multa si rabdare.

Multumim de laude.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput