Sezatoarea canadiana (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

quote:
Originally posted by gabid

quote:
Originally posted by Ica 1975

Stie cineva o gradinita buna in zona Acadie / Henri Bourassa ?

Noi

Ce faci te si face.

Bois de Boulogne!!!

E super!
Din pacate noi nu am reusit sa intram acolo ... stiu ca sunt liste lungi de asteptare!
Moni a mers la o garderie aproape de statia de metro Sauve.Acolo i-am gasit loc!La 4 ani jumatate a fost tare greu de gasit un loc in garderie ... era mare ... nu stia franceza !!!

Gabi & Moni 6 ani

Gabi, merci, insa la Bois de Boulogne nu crec ca o primesc fiindca mai are inca pampers. Cea de langa Sauve era tot CPE? Ati gasit repede loc acolo?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Merci mult Oana, si Ica.O sa sun miine sa intreb.
Noapte buna si vise placute

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza
Nelia - frumoasa burtica - si mai frumoase printzesele tale :-) sa-tzi traiasca!
Try - tare mult imi place cum explici tu Ce as dori si eu sa dorm NUMAI cu omu' meu... da' crezi ca micul "terorist" ne lasa? nuuuuuuuu... nici poveste! Problema cea mare e ca "seful de trib" e atat de topit dupa progenitura sa ca ii face toate poftele... Asa ca...
O zii faina va doresc!

Lorelai
Gabisor , Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by allegro Ira, imi permit sa-ti pun o intrebare: unde as putea gasi o vioara intreaga (adult, na, eu) ieftina? De incepator (adica de aducator aminte a 8 ani de vioara in copilarie), deci poate sa fie si la mina a doua. M-am uitat prin magazine si sint prea scumpe cele noi. Si nu e normal sa-mi iau una noua. Cineva ma sfatuise sa incerc la anunturile facultatilor de muzica. Ar fi sanse? sint in Montreal.

Salut, exista mai multe variante, sau site-urile de petites annonces pentru o vioara Second Hand, sau iti cumpar eu una de la magazinele la care sunt inscrisa - fara taxe, iti va iesi cam in jurul la 100$ una noua calitate mediocra, dar ok pt. studiu, sau iti cumperi o vioara Made in Dolarama (méchante pays), sau iti cumperi cursuri in combo cu o vioara - sa zicem cursuri de 30 minute - 4-5 luni + vioara care iti ramane(aprox. 500$). Stiu de asemenea de unde iti poti cumpara si viori Reghin, dar banuiesc ca nu vrei sa investesti 1000$ in instrument.

Magazine de referinta ar fi : Archambault, Jules St Michèle, Italmelodie, precum si micile magazine afiliate scolilor de muzica, (poti cauta pe 411) care iti pot face preturi bune daca negociezi.

In Canada viorile se vand cu tot cu toc, arcus, sacaz, corzi de rezerva. Va mai trebui sa-ti cumperi o contra-barbie (intre 10 si 50$ depinzand de calitate)- un obiect care ajuta la ridicarea viorii pe umar intru sustinerea ei cu barbia corect, ea putand fi inlocuita si cu un burete sau o pernuta prinse cu un elastic - oblic pe spatele viorii.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A nascut Nelia! Ora locala 0:27, baietelul are 3.6 kg si amandoi sunt bine.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

WOW! FELICITARI NELIA! SA VA TRAIASCA BEBELUSHUL, SANATOS, NOROCOS SI MANCACIOS! Mi-au dat lacrimile de emotzie!
Gabitzam - multzumesc frumos pt veste!

Lorelai
Gabisor , Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

FELICITARI Nelia, sa fie sanatos si mancacios si tie recuperare rapida.

Eu inca caut gradinita ... vreau, vreau, vreau ...

o zi usoara tuturor

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

FELICITARI NELIA!!

Sa va traiasca, sa fie sanatos si cuminte. Tie recuperare rapida!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Felicitari Nelia !!

Hei, frate de Agata si Tudora, bine ai venit pe lume!!
Sa fii sanatos, mancacios si sa o lasi pe mami sa invete si sa vina la intalneala!!!

Ce bine ca Nelia a facut poze ieri, azi nu mai are burtica !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Uitati si bradul nostru:
http://picasaweb.google.com/marius.geana/BradulDeCraciun2007/photo?authkey=6EZaGRMX-Qs#5137346349150857506

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput