Sezatoarea canadiana (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

La multi ani puiutilor sarbatoriti!
Sa cresteti mari si frumosi!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Stie cineva o gradinita buna in zona Acadie / Henri Bourassa ?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Deci nu ai nascut luni cum a simtit al tau sotz...Nelia.
Sau de fapt luni inca nu s-a terminat.

si eu sunt de acord cu Atrium, atita timp cit nu ma urcati pr mine pe patine.

Vreau sa va intreb care stiti de vreo biserica romaneasca in Montreal sau Rive Sud care sa aiba slujba simbata? Vreau sa fac coliva dar la biserica la care o stiu eu e numai duminica si nu pot eu.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nici noi, nici copiii nu patinam.
Dar venim daca ramane la Atrium, toate au un inceput

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Multumim din suflet pt urari, la fel va doresc si voua si copiilor vostri !

David e afara cu mama la dat zapada( el e observator ) iaR eu imi omor neuronii cu Ioana la teme .

Referitor la somnul copiilor, eu am fost de ambele parti ale problemei: Ioana a dormit in patutul ei de la nastere, singura dar in camera cu noi pana la 3.9 ani ( asta era spatiul ) si de cand am venit in Ca doarme singura in camera ei, fara probleme..asa a fost de la inceput, mai independenta .

David de la inceput insa a fost un bebe care nu a stat deloc singur * singur in camera la varsta mica nici nu prea sunt de acord) dar el a a vut si niste probleme de sanatate si asa ca a dormit cu mine in pat pana la 6-7 luni...adica pana l-am intarcat si a mai scapat de dermatita si a mai trebuit pazit sa se scarpine . Acum seara daca nu e cineva cu el cand adoarme, plange de sare camesa pe el, isi baga mana pe gat sa vomite ( sa atraga atentia noastra) , se scarpina, incat de voie-de nevoie stai cu el.

Deci 2 copii, aceeasi parinti ( cel putin asa zicem noi ) si cat de diferiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Deci:

Intalnire DC Montreal - www.le1000.com/fr/atrium_intro.asp" target="_blank">Atrium
Duminica 16 decembrie, ora 15:00

Simonna -
pitilache - ok
cge - ok
Oanagabriela - ok
Diana2007 -
Podeanu - ok
Ira -
Ica 1975 -
Nelia - poate da, daca naste pana atunci - ok
Carmen77 - poate da, daca nu naste pana atunci -

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dana, eu stiu ca in post bisericile au de obicei sambata dim slujba, daca nu, incearca vineri (Sf Andrei) sau pe 6 decembrie (Sf Nicolae) - de sarbatori sunt slujbe dimineata si dupa se pot citi colivi, numai ca sarb astea cad in timpul saptamanii.

La noi in fam patineaza doar sotul meu, eu sunt sub nivelul debutant- adica doar ma tin pe patine si ma misc vai de mine iar Christine inca nu stie desi sotul meu are planuri mari cu ea

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandanescu spune:

Stiu ca nu-i frumos ca dau buzna asa la voi dar sint tare necajita ca nu stiu de unde sa cumpar acea tablita magica.Si mai stiu ca sinteti mamici de mamici si nu va suparati tare pe mine.Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

quote:
Originally posted by Ica 1975

Stie cineva o gradinita buna in zona Acadie / Henri Bourassa ?

Noi

Ce faci te si face.

Bois de Boulogne!!!

E super!
Din pacate noi nu am reusit sa intram acolo ... stiu ca sunt liste lungi de asteptare!
Moni a mers la o garderie aproape de statia de metro Sauve.Acolo i-am gasit loc!La 4 ani jumatate a fost tare greu de gasit un loc in garderie ... era mare ... nu stia franceza !!!

Gabi & Moni 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by Podeanu

Vreau sa va intreb care stiti de vreo biserica romaneasca in Montreal sau Rive Sud care sa aiba slujba simbata? Vreau sa fac coliva dar la biserica la care o stiu eu e numai duminica si nu pot eu.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Poti sa telefonezi la parintele Chisca (la biserica de pe Masson) si iti va da confirma care este programul. Eu am facut acum 3 saptamini un parastas simbata in jur de ora 11h00 la aceasta biserica.

Uite detaliile:

Catedrala Sfantul Ioan Botezatorul
Preot Paroh Gheorghe Chisca
1841 rue Masson Montreal,
QC H2H 1A1
Tel: (514)727-3527

Mergi la inceput