Sezatoarea canadiana (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Eu zic ca o sa aiba peste 4 kile :) Nu-s cind se naste, saptamina asta... :)

Nelia, tu de unde zici ca ai esenta de brad? Tu nu vezi ce chinuita sint? Colegu' n-are chef sa caute rasina prin padure sa-mi miroase si mie casa a brad, esti speranta mea...

Emilly, da' daca stai cu ea pina adoarme nu poti s-o tulesti la tine in camera pe urma? Noi asa am facut mereu cu Radu... Zic si eu. Drept, cum zice si Ana, ca doarme omul de poti sa tai lemne pe el si cind se trezeste il striga pe tat-su, nu pe mine... Singura chestie, dupa ca e iesit din scutece a dormit mereu-mereu la el in pat, nu cu noi in patul nostru, vreau sa zic... Sub nici o forma, am plins, ne-am certat, am convins, ce stiu ce ce-am mai facut, dar a sfirsit mereu in patul lui. Si sa stii ca vine si ne roaga si acum sa doarma cu noi si e tare greu sa-i rezist... Da' pe urma il si vad instalat la mine in dormitor!

Mikiion, cum zici ca se face lasagna aia? Cu carne si ciuperci? Ca-mi lasa gura apa numai la gindul aceleia...

Rox, asa-i cu cumparaturile, slabe sanse. Noi o sa cam fim pe drumuri de-acum pina la sfirsitul anului, tot un chef si-un party, ori pun 10 kile de la mincare, ori dau jos 10 kile de la oboseala... Cred ca de Rev o sa dorm, sa mor de nu!

Irina, bine ca n-ai cazut pe mine, dom'le, stiu ce zici, eu cad iarna de iarna, sint ingrozitoare! Pe unde umbli in turneu.

Ktrinel, vazut bebica, la fel de teribila, o sa scoata untul din voi!

Si-acu' sa ma laud, am terminat cu cumparaturile de Craciun! Gata! Basta! Lichidat cu plodu', ca habar n-are ce vrea asa ca i-am luat eu ce-am crezut! Mai am copiii prietenilor, da' aia toti vor carti de Pokemon, asa ca m-am scos!

O saptamina buna,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Eu cred ca pana la urma Nelia a nascut ieri sau naste azi ca prea nu a mai intrat de multisor!

Nelia o nastere usoara!

Revenind la intalnire, am gasit ce propunea Simonna:

quote:
Hai sa ne interesam de popicarie, unde era? Oana?
Daca nu, ar mai fi Jungle-Jungle din Decarie Square, tot asa, central ca locatie, sper ca mai exista, eu n-am fost acolo de citiva ani, ar fi functional pt. ca tot copilul care se tine pe picioare are ceva de facut...
Nu propun neaparat Funtropolisul din Laval pt. ca e o galagie acolo de-ti muta mintile din cap! Drept ca se relaxeaza un pic spre sfirsitul programului, probabil ca dupa 3 ar fi corect si acolo... Pe de alta parte, pt. copiii mititei e mai putin de lucru...

Alte propuneri???

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu, nu am nascut, is aici... lucrez la teme! Simbata si ieri mi-a fost un pic mai greu, chiar rau un pic, am zis ca nasc in fiecare ora, aveam un fel de contractii nedureroase si neregulate, doar ca se stringea burta din cind in cind. Dar acum nu mai am nimic, ma simt chiar bine, sper sa pot merge dupa fete le 3, ca trebuie sa merg pe jos, m-ar costa cam mult un taxi dus si unul intors... dar am si bani de taxi daca va fi nevoie. Daca ma simt ca acum, diseara m-as duce si la curs, ca sa vorbesc cu profesoara si sa fac niste fotocopii restante dupa unele materiale... miine vedem cum va fi, iar miercuri, in ziua cea mare, am vizita la dr Ziegler la 10, dar va fi tati cu mine, ca si-a luat liber. Sincera sa fiu, nu stiu cind nasc, eram aproape sigura ca in weekend iese la cum m-am simtit (am si calcat caruta de haine - ca sa va faceti o idee, simbata si duminica am tot cusut si apoi calcat toate hainele de vara si le-am pus frumos in dulap, debara... de zici ca asta era ultimul lucru pe care era musai sa-l fac), am si gatit... Dar mai mult de 30 noiembrie nu-l las (Pitilache, tu vrei bataita, cum adica saptamina viitoare!?!) ca nu vreau, ii spun miercuri doctorului ca daca nu iese singur, vineri vin sa-mi provoace nasterea. Am o prietena care si-a lasat baietelul, la sfatul medicului, o saptamina peste data limita si l-a scos zbircit si vinat de s-a speriat.

Am pus doua www.dropshots.com/aurice" target="_blank">poze cu burtica, facute de mine in oglinda, ca tot facem poze de vreo luna si n-am mai reusit, mi-e teama ca nasc si ramin fara nici una. Daca fac mai multe astazi, va mai pun... Sa stiti ca in realitate e mult mai mare burtica, in poza pare mai micuta. Am luat 11.5 kilograme!!!

Deci se naste pina in 30, ca altfel bat pe cineva si de mare cred ca va fi mare, au fost fetele de 3.850 si 3.875 kilograme, baietii sint un pic mai mari de obicei si burta e mai mare decit la fete... cel putin asa o simt eu!

Ah, Simonna, eu am o sticluta de esenta de brad din Romania. Mi-am luat esente si uleiuri de mai multe feluri, ca acolo stiu de unde sa le iau. Aici am vazut parca in PharmaPrix-ul de pe St-Catherine cu Guy, au o sectie de produse naturiste si zic eu ca am vazut acolo, dar nu sint sigura. In rest, nu am vazut pe nicaieri, dar nici nu pot spune ca m-am uitat special dupa asa ceva.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">39+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 3 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Hey, Nelia, deci inca nu ai nascut!

La mine, Seba a intarziat aproape 2 saptamani si intr-adevar a fost "verde" si cu maini de "spalatoreasa". La fel, m-am nascut si eu.

Deci, in continuare:

Mergi la inceput

Doua saptamini???

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">39+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 3 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, si eu am avut contractii inainte de termen cu 2.5-3 sapt si cu toate astea am nascut la 40.5 sapt, cu Ziegler, m-am dus dimineata la control si i-am spus ca nu mai simt copilul ca inainte ci mult mai putin, m-a trimis imediat la subsol unde de fac ecografiile si ... nu mai stiu cum se cheama, asculta inima copilului sa vada daca este ok. Dupa, mi-a provocat nasterea pe loc si puiuta avea talpitele si minutele un pic vinete. Deci, daca ai cel mai mic dubiu eu zic ca vorbesti cu el deschis. Eu am umblat cu dilatatia 2 de cand am avut primele contractii si tot timpul credeam ca nasc. Sper sa fie totul ok, nastere usoara

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Ica, pai asa voi face, daca nu nasc pina miercuri, il rog pe Ziegler sa ma trimita la monitorizare si daca totul e in regula cu bebe il las totusi pina vineri, dar insist sa nu ma lase mai mult. In primul rind nu e neaparat bine pentru bebelus si in al doilea rind, sincer, nu mai pot, as vrea sa trec la alt stadiu, sa-l vad in brate, sanatos, sa ma linistesc, luni as fi deja acasa daca totul e bine si pot sa ma ocup linistita de el si de sfirsitul sesiunii, inca as mai avea timp. Ca de fete se va ocupa tati aproape exclusiv, mai putin pupicurile peste tot, ca va fi in concediu.

Mergi la inceput

Da, 2 saptamani si nici nu avea de gand sa iasa, asa ca mi-au provocat nasterea si nici asa nu a mers, asa ca pana la urma am ajuns la cezariana de urgenta a doua zi. Ii era tare bine acolo! Asa ca la Isa, am programat de la inceput cezariana, ca sa nu mai risc nimic.

Iar cu mine, mama s-a dus la doctor cand stia ca este termenul si ala a trimis-o acasa ca nu a calculat bine termenul si cand m-am nascut peste doua saptamani si a vazut ca era verde lichidul amniotic, nu a mai comentat nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Eu zic ca se naste pe 1 Decembrie si o sa aiba 4100 . Nelia, Ziegler de abia asteapta sa il roage careva sa o induca, ca scapa el repede ... cat despre baieti, sa stii ca in general sunt mai lenesi, si Matei a "intarziat" o saptamana, si nici nu a vrut sa se "lase" indus ... asa ca si Pitilache, am ajuns la cezariana.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allegro spune:

hello.

va citesc de mai demult, dar abia acum am intrat sa zic ceva.
Nelia, succes si nastere usoara. Ma uit adesea pe pozele tale, imi plac fetele tale enorm. Sint extrem de dulci si...bine imbracate. Tu ai ceva studii artistice, ai facut pictura, arte vizuale...ai un simt al culorii de invidiat.

Ira, imi permit sa-ti pun o intrebare: unde as putea gasi o vioara intreaga (adult, na, eu) ieftina? De incepator (adica de aducator aminte a 8 ani de vioara in copilarie), deci poate sa fie si la mina a doua. M-am uitat prin magazine si sint prea scumpe cele noi. Si nu e normal sa-mi iau una noua. Cineva ma sfatuise sa incerc la anunturile facultatilor de muzica. Ar fi sanse? sint in Montreal.

Mergi la inceput