Sezatoarea canadiana (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Multumesc fetelor, si felicitari, Laura, pt cel mic.

Sunt in culmea fericirii ca am descoperit la Walmart cu numai 8$ casuta din turta dulce de facut cu copiii de sarbatori, deci in pachet e tot-tot, peretii casutei, acoperisul, "zapada", decoratiile si "instructiunile", pt. ca sunt mai mult instructiuni decat reteta. Arata ca de vis, nici nu mi conteaza daca va fi sau nu mancata dupa aceea. O sa ne apucam de tortul asta de sarbatori. Daca vreti si voi, are chiar la intrare, la produsele de sezon, dar pe rafturile auxiliare, nu pe cele principale.

Sofia ? Ce sa faca, a avut aceeasi reactie ca si ta-su, care s-a trantit pe canapea cu promisiunea ca ma ajuta macar moral la impodobeala si dupa primele 2-3 globuri am auzit sforaituri. Au tipat amandoi de fericire si Sofia a imbratisat bradul asa de tare incat era sa cada cu el cu tot, dupa care a stat sub el ascunsa vreo cateva minute.

Azi am fost la Italmelodie ca trebuia sa cumpar ceva pt. un coleg, si sincer va spun ca nu stiam ca aici in Canada se poate negocia in halul asta. Dupa ca ma uit la produs, constat ca era cu 2 pouces mai larg, imi sun amicul, vorbim la telefon, ne gandim, ne razgandim, intre timp vine vanzatorul si zice ca-mi scade 10%. Dupa care-mi zice ca nu mai pot returna, doar schimba, daca apare ceva. Apoi sun iar, vorbim, vanzatorul vedea ca ma framant in mod real, prietenul meu la mobil imagina fel de fel de ipoteze - dupa care vanzatorul tipa la mine : ok, 20% din pret!
Mai sa fie nici nu-mi trecea initial prin cap sa negociez cu asa magazin serios, ca si cand m-as duce la Maxi sa ma targuiesc cu prepozata la pretul painii, si pana la urma am scos basse-drumul fara taxe, mai avea putin si mi-l dadea gratis.

Poate va foloseste si voua in perioada asta la ceva patania mea. Ca acum is cumparaturile in voga.

Sper ca noaptea asta sa dorm bine, sa nu mai am insomnii, ca ieri.

Noapte buna tuturor.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna fetele,

nu mai pot tine pasul cu voi....ma declar prima victima a sezatorii :))

va pun poze de la ziua Juliei, sambata a facut un an.
http://community.webshots.com/user/crisdor

laura, tot cheile de la masina si mobilul le-a ales si ea...
nu am luat motz (nici nu stiu daca la fete se ia) din lipsa de par...si oricum nu l-as fi pastrat...

nelia, carmen, va tin pumnii, sa nasteti fara probleme si sa intrati repede sa va vedem noile comori..

salutari la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ktrinel, la multi ani pentru fetita! E o scumpa!
Ira, ce brad frumos! Dar nu se va usca pina in ianuarie? Intreb si eu, ca noi il facem mereu cam pe 15 decembrie, ca sucombam presiunii puse de copii ,si dupa aia, chiar daca-l ud in fiecare zi tot se usuca, ii cad acele, ma apuca toate cele!Uneori nu mai astept pina pe 6 ianuarie, cum e traditia, il "ucid" pe 2-3 ianuarie, numai sa scap de ace.
Cu comotia cum sa fie, m-au diagnosticat cu o EEG (electroencefalograma), m-au tinut sub supraveghere la spitalul judetean o saptamina , dupa care m-au lasat acasa. De atunci pot sa spun ca-s cazuta-n cap.N-am avut nimic dupa, oricum, aveam vreo 14 ani!Au trecut ceva anisori de-atunci
Nelia, poate nasti de sf. Andrei, ce zici?
O saptamina buna tuturor si bafta la interviuri! Eu am schimbat de job, pe 3 decembrie incep in Centre-Ville, yupiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ina fii atenta cu oboseala aia....Te inteleg ca asa lucram si eu in Romania pe o norma jumate plus meditatii.......
Si bine ca nu s-a intamplat nimic grav. Dar oricum daca incepi sa ai dureri inexplicabile de cap du-te la spital.

Iar bradul si tot salonul tau e ca din reviste

nelia cand incepem galeria? Ca vad ca cuibul ti l-ai aranjat!!!

Emily nu te descuraja, nu esti singura ....Cat l-am alaptat , pana acum o luna inca era simplu....Puneam sanul in gura si de obicei, adormea... Se trezea la max 4 ore sa-l alaptez, si trebuia sa dorm cu el.
Acum , de cele mai multe ori, e o afacere de o ora adormitul. Si nici nu se pune problema sa nu fie cineva pe langa el in timpul somnului. Ca se invarte ca un titirez, prin somn, si se trezeste uneori urland de durere.....
A fost bine cu mama ca se culca ea cu el, dar ea pleaca.....

Despre brad, depinde de calitate si cred ca si de soi. Pt. ca am avut ani cand nu au cazut de loc, si ani in care s-au ofilit, au devenit galbeni....oricum tin mult mai mult decat cei din Romania.
La mine langa Galerii de Anjou e o piata plina cu brazi....Superbi!!!!

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ktrinel, sa-ti traiasca Julia.

Nelia,iti tinem cu totii pumnii.

Irina, intr-adevar e frumos bradul tau, esti maiestra la impodobit. Eu am vazut azi la Canadian Tire niste globuri superbe...negre. Nici nu va imaginati ce elegante erau si ce bine dadeau in brad.

Va las acum dar va urez o saptamina buna.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani" Julia si David.

Ktrinel si Laura, sa va traiasca copiii si sa aduca numi bucurii.

Ktrinel, am vazut pozele.
Exact ca o rochita ca a Juliei am cumparat si eu ptr nepotica mea care va face 1 an in ianuarie.

Eu zic ca Nelia naste pana pe 30, si ca bebe va avea peste 3,500kg.
Cine mai face pronsticuri ?

Si noi am facut bradul azi, l-am decorat numai in rosu.
A iesit cel mai frumos brad pe care l-am facut vreodata.

Anca e innebunita de brad, ii trebuie tot ce e in el. Trage de margele cu brad cu tot, si se jura ca la glob se zice..."pomme".
Am facut si comanda de jucarii pe site-ul dat de Magdone.
Ar trebui sa le primim sapt. asta. Va povestesc ce si cum au ajuns.

Le-am luat o tabla ca a Antoniei, ca asa era cerinta + set de magician ptr Victor+ papusa bebe ptr Anca + o olita de la Disney ptr domnisoara.
Poate ca daca ne aduce Pere Noel olita avem mai mult succes.

Oana, multumim de ideea cu tabla. Ce mai face Antonia ?
Victor este acum la serviciul de garda cu baietelul pe care l-a cunoscut de Halloween la tine si se inteleg f. bine si in romana si in franceza, ca sa il citez.

Ma bucura Victor care si-a dorit ca mosul sa ii aduca.. carti cu Ratatouille, nu orice carti. Dar tot e bine ca citeste.

Si eu va doresc o sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza
Laura si Ktrinel - La Multzi Ani lui David si Juliei! Sa va traiasca sanatosi si norocosi copilasi!
Ira - fain bradul! Noi inca nu l-am facut... ca nu-mi da voie omu' meu :-) Zice ca-i prea devreme :-)... desi a nostru-i de plastic (sa poata sa traga mogaldeatza de el) :-)
Nelia si Carmen - sarcina usoara in continuare!
Nelia eu cred ca va avea undeva pe la 4kg... Mie burtica ta mi se pare mare-mare :-) De nascut... eu zic ca vei naste "la timp" :-) Bafta multa!
Cristina (cge) - pune poze cu bradul (si Ancutza tragand de el :-) - cred ca-i tare dulce); sport lui Victor la citit!
Va tzuck si o sapt faina va doresc!

Lorelai
Lacrimi de Toamna , Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Laurajr si Ktrinel sa va traiasca copii si sa fie fericiti!

La multi ani David si Julia!!!

Tare frumoase pozele Ktrinel. A avut petrecere pe cinste dsoara Julia si am vazut ca i-ati rupt si turta deja.

Simo intr-adevar este cam greu sa ne intalnim, probabil ca in timpul saptamanii nu se pune problema. Poate in week-endul care vine, dam o tura prin magazine, ce zici?

Bebele Neliei eu zic ca vine in decembrie la inceput. W/e viitor! Si o sa fie maricel, in jur de 3.5 kg.

Va pup!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

La multi ani sarbatoritilor

Nelia, nastere usoara.

Sapt usoara tuturor, si cate-o pe alese

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Hai ca am revenit, mesajul precedent l-am incheiat pe fuga ca sa-l duc pe Seba la scoala. Era cat pe ce sa-ntarzie!

Asadar, vroiam sa-i spun si eu Irei ca i-am admirat bradul. Foarte frumos impodobit! Si langa semineu... o atmosfera pentru un Craciun de vis!

Dana m-ai facut curioasa cu globurile negre si am intrat pe site-ul de la Canadian Tire si le-am vazut si eu la decorurile Cosmopolitan, negre simple, negre cu auriu. Globuri, coronite, lumanari, beculete. Frumoase, si intr-adevar sunt elegante dar mie personal mi s-au parut reci. Mi se par potrivite mai mult pentru un loft ultra-modern, un boutique, birou sau poate pentru un Craciun very formal. Pentru un Craciun in familie parca tot bradul clasic, cum l-a facut Ira, spre exemplu, este mai potrivit. Pentru cine mai e curios ca mine, uitati-le www.canadiantire.ca/browse/subcategory_landing.jsp?firstPgNo=1&lastPgNo=4&currPgNo=1&baseIndex=0&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524443301542&FOLDER%3C%3Efolder_id=1408474396673257&bmUID=1196085746415&deptid=1408474396673197&ctgrid=1408474396673240&subctgrid=1408474396673257" target="_blank">aici.

Si inca o data ultima lista, inca o strigare pentru cine nu s-a hotarat inca:

Intalnire DC Duminica 16 decembrie - 15:00 - locatie - a se stabili
Simonna
pitilache
cge
Oanagabriela
Diana2007
Podeanu
Ira
Ica 1975
Nelia - poate da, daca naste pana atunci
Carmen77 - poate da, daca nu naste pana atunci

Si editez ca sa adaug ca totusi daca vrem sa ne intalnim in 3 saptamani ar cam trebui sa ne hotaram si la locatie. Simona, parca tu facusei niste sugestii. Le mai spui inca o data, te rog? Poate ar trebui sa facem o lista cu posibilele locatii, sa ne spunem parerea, cine a fost pe acolo, si apoi sa vedem si disponibilitatile lor. Ce ziceti?

Va pup!
Roxana

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput