Sezatoarea canadiana (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Nelia, cum mai esti? Ma tot gindesc la tine! Spune-ne cind sa incepem galeria!
Ira, ai grija cu cazaturile astea. Eu am cazut odata la patinoar, m-am lovit la cap si am facut o comotie cerebrala (eu credeam ca am lesinat, ca si tine!), dar la spital am aflat ca a fost o comotie cerebrala. Ai grija ca nu-i de gluma! Cum te simti acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna seara, sunt ok, ma simt perfect, cel mai tare m-a durut un cot peste noapte.

Nu ma duc la doctor, ca n-am nimic. Sper cel putin. A fost o oboseala extrema ca de 2 saptamani tot predau 6 zile pe saptamana + 2-3 show-uri pe sapt. si e f epuizant sa recuperez orele pt turneu.

Al meu s-a apucat de facut bradul si de decorat casa, o sa va pun poze la sfarsit sa vedeti ce mumos e. Bradul, carevasazica.

Astazi am fost la coafor, noi fetele, si Sofia a avut parte de un masaj pe cap, i l-a facut ca bonus coafeza ca e copil cuminte cica, imi venea s-o strang de gat ca nu mi l-a facut mie, care eram burn-out dupa ore si cu deficiente de masaje si mangaieri la activ.
Pt. afara m-am decis sa nu mai cumpar nimic deocamdata, la decoratii ma refer, pana nu vad factura la dentist. Sau poate o mica coronita de brad la usa, ca instalatii nu se pune problema, am vazut ca un prelungitor pt. afara e 50$, mai bine-mi cumpar partituri de banii astia. Pot sa zica vecinii ce-or zice.

Ma duc sa-l ajut pe-al meu sa termine bradul, ca altfel ne apuca Pastele. E livingul plin de cutii cu decoratii si globuri si instalatii, empatizez cu Sisif pas mal cand ma gandesc la namila aia de brad....

Va pup si multumesc de gandurile bune, noapte linistita si somn usor :-)).

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by clau07

Ira, si noi am iesit astazi la cumparaturi si in parcare cand am coborat din masina, fata mea nu si-a dat seama ca e gheata si lunaca. Norocul ca o tineam de mana. A patinat si a fost pe spate, de doua ori. Nu s-a lovit pentru tinand-o de mana am incercat sa o tin sa nu se loveasca, dar nu am putut sa o impiedic sa cada. Este chiar periculos in unele zone, daca nu a fost data zapada la o parte si e gheata. Bine ca nu ti-ai rupt nimic.

Emily, Nu am o reteta magica. Si la noi doarme sotul cu fata si eu cu baiatul. In noptile in care se trezeste singura in camera( ca mai vine sotul in dormitorul nostru)incepe sa planga si ne spune sa nu o lasam singura la ea in camera. Nu stiu daca ii e frica de ceva , viseaza urat, sau doar vrea pe cineva langa ea.

Eu am avut saptamana asta un interviu pentru job cu o persoana de la resurse umane, iar vineri m-a sunat controlorul ca vrea sa ma vada si el ( el ar fi supervizorul meu in cazul in care trec si de al doilea interviu). Luni voi avea interviul si nu prea stiu la ce sa ma pregatesc. Ati putea sa-mi spuneti din experienta voastra cam cum e al doilea interviu?
Merci

Claudia , Alexandra ( 8 iunie 2004) si Sebastian (18 decembrie 2006)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Claudia,

al doilea interviu cu controlorul este de obicei foarte profesional; ai scapat de povesti gen seful ideal, peste cinci ani, si intri pe terenul tau: contabilitatea; despre ce ai facut pina acum (cit mai concret si concis), despre ce stii/nu stii, in ce ai experienta, de ce ai plecat/vrei sa pleci, ce vrei de la noul job....etc;

bafta!!!!!!!!!!

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Ira - zic si eu ca fetele: "bine ca nu a fost mai rau"! Ai grija de tine!
Pt alunecus - acum vreo 4 ani - cand eram insarcinata - am gasit la un magazin specializat in articole de munte, aflat in Marche Central (pe Acadie) - un fel de "plasa" elastica din cauciuc cu crampoane ascutzite de metal care se pune pe talpa ghetelor si nu mai aluneci. Le-am folosit cu succes in fiec iarna.
Nelia - MULTA BAFTA! Nastere usoara!
Clau - Mult succes la interviu!
Noi ieri nu mai ajunseram la Muzeul de Muzica... Ca era atata de frumos afara (ger si soare) ca ne-am jucat vreo 2h prin zona :-)
Va tzuck si va urez o duminica faina!

Lorelai
Lacrimi de Toamna , Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Multumesc, sunteti f dragute cu mine, nu m-a durut f tare decat cotul stang peste noapte, cred ca am cazut in el prima data, si asta m-o fi salvat.

Simi, si am uitat sa va intreb ce s-a constatat dupa ce ti s-a facut diagnosticul, ce inseamna comotie de fapt ?

Sa va pun si o poza cu bradutul meu din noiembrie, Sofia cred ca o sa faca infarct de bucurie cand o sa-l vada. Voi il vedeti inaintea ei:

http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Toamna%202007/?action=view¤t=DSC08556.jpg

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ira, f. frumos bradul.
Incercam sa il facem si noi azi, ca eu am lucrat ieri

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ira, foarte frumos bradul cel maret! Si merge linga semineu de numai... Ce a zis Sofia cind l-a vazut!?!

Eu sint inca pe aici... calc si impaturesc rufe, daca va puteti imagina ce face o femeie gravida cu patru zile inainte de nastere. Dar m-a apucat un chef de calcat si de aranjat hainute... seamana cu pregatirea cuibului, nu!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">39+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 4 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

clau, Ana multumesc mult pentru rindurile voastre.Pe mine zau ca ma apucase depresia, dar am rezolvat cumva si va dormi cu tati pina o mai creste nistel.

Ira frumos tare bradutul, si noi ne apucam de decorat la 1 decembrie.

Eu nu am trecut niciodata prin al doilea interviu cu toate ca stiu ca teoretic asa ar trebui sa se intimple.Bafta multa Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nelia, nesting instinct am si eu de cand am intrat in concediul asta pre-maternal, da sa bat in lemn, n-am nascut inca , in schimb curat si gatesc la greu, a naibii chestie, la servici nu munceam asa mult .

Fetele, eu zic sa facem un baby pool: sa vedem cine ghiceste pe ce data naste Nelia, si ce greutate o sa aiba baby boy . La mine nu e fun, ca fiind cezariana programata, stiu data.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ktrinel, sa-ti traiasca fetita si sa-ti duca doar bucurii....i-ati taiat motzul? A ales ceva de pe tava ?

Nelia, succes in ramura la cuibuit , urmaresc zilnic sa vaz cand apar vestea cea mare !

Ira, suuuuperb bradul, zici ca-i din felicitari Halmark...cred ca Sofia e-n culmea fericirii.

Davidu ieri a avut taierea de motz, a luat cartea, cheile de masina, mobilul, verigheta si ultimii banii...manca-l-ar mama de nematerialist !

Mergi la inceput