Mamici ce asteapta al doilea copil

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor!
ONYXG1998,ACINA multumesc mult fetelor!
am iesit umpic la aer dupa care am pus in practica ceea ce ati spus voi si am reanviat!multumesc inca odata fetelor!
voi ce faceti?
8+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata dragelor,
Eu azi sunt un pic mai bine, sa nu-mi fie de deochi.Fara greturi pana acum...sper sa ma tina toata ziua .
Miki ma bucur ca esti mai bine si tu.

Anca 13 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

Buna dimineata la toate burticile,
MIKI, din pacate durerile de cap sunt ceva normal in timpul sarcinii, asa ca nu ai ce face, poate daca-ti trece, poti lua un paracetamol. Eu am migrene groaznice, desi in ultimul timp am fost mai linistita si nu-mi treceau decat daca stateam in pat, linistita, fara zgomot, fara lumina, si eventual sa dorm putin. Asa trec cel mai bine.
Fetelor, aveti si voi dureri de burta din cand in cand? Sa fie oare din cauza ca se mareste uterul? Dar doar dureri, nu alte probleme. Eu mai ales cand stranut, de multe ori mi se pune ca un junghi in dreapta sau in stanga jos, de trebuie sa stau putin linistita ca sa-mi treaca. Si carcei, nu va mai spun!
Si la prima sarcina aveam carcei, dar parca mai putin. Cum o fi la a doua nastere?? Am auzit ca ar fi mai repede si mai usor. Eu la prima, m-am chinuit aprox. 21 de ore de cand mi s-a rupt apa pana s-a nascut Vlad, si cateva ore cu dureri groaznice de la contractii, asta pana mi-au pus anestezie (epidurala). Voi cum ati fost?
18+

Pupik de la Onyx si Vlad

Si eu am dureri de burta, mai ales de cateva saptamani, acum 2 nopti chiar mi-era teama ca nasc... Sper sa duc totusi sarcina pana la termen...

Eu am nascut foarte usor prima data, si fara anestezie epidurala (am scris povestea nasterii lui Andrei, o gasiti la linkul de la semnatura). Sper ca si acum sa nasc la fel, mai ales ca toata lumea zice ca a doua nastere e mai usoara decat prima.

Tina 28+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Tina am citit povestea nasterii lui Andrei , f frumoasa.Sa-ti traiasca , nastere usoara la al doilea iubita.

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Voi ati luat acid folic? Pana la cate saptamani se ia, ca nu mai tin minte de la prima sarcina?

Ada 4+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Ada pana la 3 luni stiam eu, din pacate eu am vomitat tot ce am luat, asa ca am mancat seminte ...in compensatie.

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor!
Ada_S-mie mi-a spus dr sa iau acid folic pana in sapt 12 de sarcina.
TinnaS-iti tin pumnii sa duci sarcina pana la capat! ai grija de tine fato!
ACINA-ma bucur ca nu mai ai greturi si sa speram ca nu o sa mai ai!
fetelor,eu astazi merg la dr sa-l vad iarasi pe bb si sper ca a ocupat tot locul de care spunea dr. sant asa emotionata!
aveti grija de voi,de copilasi si de sarcinile voasre.
8+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Miki iti tinem pumnii sa fie bine la eco, iti face transvaginala banuiesc...

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Acina, si eu vomit tot. Am reusit sa fac o smecherie cand ma trezesc beau repede acidul folic si vitamina cu f putina apa si apoi nu mananc decat la vre-o 2 ore dupa.Din pacate in maxim o jumate de ora dupa ce mananc dau totul afara, dar banuiesc ca vitaminele raman.
Eu am zis ca ma mut in baie.Sa vezi cum ma imita fiul meu cum dau la rate, pana acum el nu a vazut asa ceva(are 1 an si 5 luni), l-am prins de mai multe ori cum merge si scuipa in veceu.

Ada 4+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna seara , fetelor!
Acum am citit si eu povestea nasterii lui Andrei si mi-am amintit si eu de povestea nasterii puiului meu mare, Petronel _Alexandru, in iunie 2002.
Intr-o zi, cand voi avea mai mult timp, promit sa va povestesc!
34+ si Alex

mariaanna

Mergi la inceput