Mamici ce asteapta al doilea copil

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

MAIA37,am o fetita si are aproape 11 ani.
voi ce mai faceti fetelor?se vede ca ati fost ocupate astazi ca nimeni nu a intrat sa posteze la acest subiect?
8+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fete! citind postarile voastre pana acum si din experienta mea, am tras o concluzie:sarcina nr 2 este mai grea decat prima.
si in cazul meu e la fel....sper, in schimb, ca nsterea sa fi emai usoara, iar bb 2 sa fie mai putin "scandalagiu" decat fiica-mea:)))

alexutza 4 ani si 20 +
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

apar si eu cu o fetita de 8 ani si jumatate si un flacau pe drum...
asa cum iarna nu-i ca vara asa si sarcina 2 nu a fost la fel de linistita ca prima. Ceva dezlipire de placenta, sangerari prin saptamana 11, stare de greata pana pe la 18 saptamani..acum este bine! Ozi a mea ma ajuta si are atata grija de mine si de bebe incat uneori imi dau lacrimile. Este tare fericita ca va avea un fratior...i-am zis ca va fi micutz si nu se va putea juca impreuna cu el...s-a uitat senina si mi-a spus ca macar dupa o vreme va putea vorbi pe cand un caine nu o va face niciodata (asta pt ca inainte isi dorea cu disperare un animalutz)...

30+
AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!! Foarte interesant subiectul..!!

Sa ma bag asadar si eu in vorba: sunt fericita mamica a unei fetite de 18 luni - Sofia Alexandra si acum sunt insarcinata din nou. Bebe 2 are acelasi DPN ca si galusca mea.. . Dat fiind ca voi naste tot prin cezariana probabil se va naste insa cu cateva zile mai devreme.
Prima sarcina la mine a fost de vis: nu greata, nu dureri, nu nimic, am avut muulta energie si flexibilitate pana la sfarsit. La spital pentru nastere am mers in plimbare pe jos..,a!! si spre fericirea sotului meu nici hormonii nu si-au facut de cap prea haotic.. de data asta lucrurile sunt ceva mai putin placute: greata, migrene, dureri de spate.... o placere...
Daca tot o functiona legea compensatiei atunci sper sa am un bebe care sa doarma toata noaptea ..

Cami 16+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetelor,
Ma alatur voua aici.
Sunt mama unui baietel de 1 an si 9 luni si am in burtica un samburel care speram noi sa fie fetita.
A doua sarcina mi se pare mai grea , cu mai multe stari de voma si disconfort.
Andrei a fost un bebe cumintel si sanatos nu am avut probleme cu el.Sper ca si bb2 sa fie la fel.
Pupicei si sarcini usoaretuturor.

Anca 13 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor!
ce mai faceti azi?eu nu ma simt prea bine si asta pt ca iar am dureri de cap si deasupra ochilor-of sinuzita asta!care dintre voi are sinuzita si ce face ca sa mai treaca?,asta tinand cont ca sunt gravida!astept cu nerabdare raspunsurile voastre......offff,nu mai pot!
8+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna dimineata la toate burticile,
MIKI, din pacate durerile de cap sunt ceva normal in timpul sarcinii, asa ca nu ai ce face, poate daca-ti trece, poti lua un paracetamol. Eu am migrene groaznice, desi in ultimul timp am fost mai linistita si nu-mi treceau decat daca stateam in pat, linistita, fara zgomot, fara lumina, si eventual sa dorm putin. Asa trec cel mai bine.
Fetelor, aveti si voi dureri de burta din cand in cand? Sa fie oare din cauza ca se mareste uterul? Dar doar dureri, nu alte probleme. Eu mai ales cand stranut, de multe ori mi se pune ca un junghi in dreapta sau in stanga jos, de trebuie sa stau putin linistita ca sa-mi treaca. Si carcei, nu va mai spun!
Si la prima sarcina aveam carcei, dar parca mai putin. Cum o fi la a doua nastere?? Am auzit ca ar fi mai repede si mai usor. Eu la prima, m-am chinuit aprox. 21 de ore de cand mi s-a rupt apa pana s-a nascut Vlad, si cateva ore cu dureri groaznice de la contractii, asta pana mi-au pus anestezie (epidurala). Voi cum ati fost?
18+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetelor, intru si eu in club.Am un baietel de 1 an si 5 luni, si se pare ca bb2 e pe drum. Inca nu am fost la medic pt confirmare, am doar 2 teste de sarcina pozitive si 3 zile de intarziere.Greturi si stari de voma am deja de o saptamana, la prima sarcina nu au inceput asa devreme decat pe la 9-10 saptamani. De azi a inceput sa ma doara burta, sper sa fie totul ok. Conform calculele am 4 saptamani si 3 zile.
Va doresc sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Miki poate e un inceput de raceala...odihneste-te si trec ele.
Pupici.

Anca 13 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

BUNA SEARA, MAMICI SI BURTICI!
MA BUCUR CA SUNTETI DIN CE IN CE MAI MULTE.sI MA BUCUR SA AUD CA , INTR-UN FEL, E NORMAL CA A DOUA SARCINA SA FIE MAI GREA.sPER CA NASTEREA VA FI , TOTUSI, MAI USOARA.sI...CA VENI VORBA DE LEGEA COMPENSATIEI...SA DEA DUMNEZEU SA FUNCTIONEZE SI LA MINE!
34+
AMR 6 SAPTAMANI

mariaanna

Mergi la inceput